Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď už by snad mělo být všechno víceméně v pořádku, ale problémy se servery mají ještě jeden dopad - na aukce za reálné peníze. Měly ve hře objevit původně už příští týden, tedy 22. května. Měly. Nové datum zprovoznění nám zástupce Blizzardu zatím neřekl.
    fakt neviem preco ludia tak klamu a este si ani nevedia overit ci to vobec funguje
  • no to hej ked blizzard stanovil verchnu hranicu 200€ :) si to najskor zahraj a nebliakaj tu laskavo :)
  • Blizzard vychytával 10 let nápor několika set tisíc (ne-li milionů) lidí, kteří se logují NAJEDNOU v KRÁTKÉM čase? Sure bro.

    Prostě servery nezvládly nápor logujících (logicky, šlo o PRVNÍ spuštění nejvyhypovanější hry všech dob) a někdo má z toho radost (hateři, bezradná konkurence, bulvár). Jakmile se hra rozjede, tak už to řešit nikdo nebude. Rozhodně ne nikdo z těch, co to budou hrát. Ostatním to může být snad ukradené. Jen trollové žerou všechno...
  • Vzhledem k tomu, že Diablo 3 vyžaduje být neustále online, tak je to online hra, singleplayer nesingleplayer.

    Fail logic is fail.
  • sidi
    to mala byt reakcia na ine vlakno :)
  • sidi
    Ja nevravim ze diablo 3 je zla hra ale proste nestoji to za 50e ked bude Torchlight 2 v podstate o 30e lacnejsi a stravim unho tak isto vela casu ako keby som si kupil diablo 3.
  • To non-stop pripojenie hádam odstráni všetkých spam botov, čo boli na D2.
  • Píšou, že to nebude jen tak ledajaký port. Je to jen můj laický odhad, na konzole si jej lépe představuji offline než online. Pravda je, že na takové úvahy je asi ještě brzy.
  • jj na ten stream sem vcera cucel vetsinu dne ;-) Ale prece jenom vetsinu casu pouzival ten laserovy paprsek (zmena barvy neni zmena kouzla), frost novu a absorb. Tohle pouzival i na lvl 58, ja sem je pouzival na lvl 1 - 12 (hned jak se k nim odemknul pristup). Jednu dobu pouzival i takovou frajerinku kdy sorcka lita a ma docela drsne dmg, ale melo to strasne dlouhy cooldown a tak to nechal byt.

    S tema zbranema: to co pises je nejjednodussi reseni, mozna matematicky nejefektivnejsi, ale proste mi to ve hre nesedi. Magove maji mit specificke zbrane, a kdyz uz je D3 hracum vnuceno jako multiplayer, nemel by byt drop predmetu pro jina povolani problem. IMHO jsou bud lini nebo v tom vidi sanci vic vyryzovat na aukcich, tezko rict co je horsi.
  • ty musis jet fakt na slusnym matrosi.. *2*
  • Já zase viděl stream na hellu a Wizard si tam přepínal kouzla docela často, takže bych zatím tenhle problém neviděl. Co se týče toho systému zbraní, máš pravdu, je to debilní - z pohledu jinýh her/realističnosti, ale imho je to pro dobro hry typu Diablo, protože každý item má pro tebe hodnotu. S Wizardem by si jinak mohl používat jen hůlku a hůl, a to je omezení. Takto můžeš chodit s jakou chceš zbraní. Logicky to vypadá, že tohle je větší customizace postavy.

    Další problém je vyvážení skillů a tohle to výborně řeší, protože všechny skilly se ti % vypočítávají z damage zbraně - a to i třeba summoni. Skilly nemají svoje pevné hodnoty damage, které by se zlepšovaly podle nějaké tabulky a vlastně ani ranky. Tím, že se odvozují od zbraně znamená, že všechny skilly jsou použitelné v end game. Nemusíš řešit nějaké tabulky u každého skillu, ale jednoduše upravuješ %. Mě to přijde matematicky nejefektivnější.
  • Mé nedávno dropnul epickej předmět, tak jsem ho dal do aukce za 500€ a prodáno *5* Kámoš na nem ale predtím upravil staty.
  • Veskoslav
    Nikdy nepíšu Datart:) Datard - Rettard - katastrofální přístup k zákazníkům)
  • Jazz
    Prosím ty o češtině pomlč. *1*
  • S tím ale taky souvisí další věc - udržování serverů, zajištění podpory atd taky něco stojí, to není jen tak se rozhodnout, že naše sp hra bude online (když je to sp hra s nalepeným mp tak je to mnohem levnější, protože ten mp hraje málokdo a žije to většinou jen krátce), pro mnoho firem je něco takového nevýhodné i kdyby do toho z nějakých podivných důvodů jít chtěly.
  • zkrátka a dobře chtěl jsem koupit ale nekoupím. To neustále připojení je pro mě neakceptovatelný fakt. A už jen z dúvodu, že třeba včera jsem byl zeovna celý večer bez připojení. Tedy singleplayer s nonstop připojením to já neocením. Tím se nijak nenavážím do kvalit hry. Může bát sebelepší ale bohužel nikdy nepřistoupím na ten moderní trend nonstop připojení. Jak už jsem se přesvědčil u ubisoftu chod takové hry je pak závislý na spoustě faktorů a ty pak mohou kdykoliv selhat (dostupnost platby za připojení, kvalita připojení, zatížení sítě, rychlost připojení, životnost routeru, spolehlivost spojení se serverem, spolehlivost serveru, údržby serveru....) a pak nastávají situace, kdy má člověk sice volno a chce si zahrát, ale bohužel musí třeba i 2-3 hodiny čekat než se služba znovu zprovozní a může hrát, byť si chtěl zahrát jen singleplayer. Ano není to pravidlo a vše může fungovat zatraceně dobře, ale kdo opravdu zaručí, že to pošlape vždy jak má a nebo že vůbec bude mít človšk v dnešní době na zaplacení samotného internetu? Pro každého nemusí být peníze problém, ale neplatí to pro všechny.
  • Jazz
    Datard *1*
  • to patřilo "to hie" jen jsem nějak zrušil reakci..
  • Co do toho pořád taháš tu chatu? Jsi nějakej chatofil? Já na chatách neujiždím a stejně vidím desítky nevýhod v tom že singleplayer hry vyžadují naprosto zbytečné připojení. A když to vemu úplně z jiné strany, z té strany, která nikoho nezajímá...máš představu jaké je to ohromné zatížení pro energie? Máš představu kolik aktivních prvků na síti po cestě taková hra obtěžuje svými packety? A teď to vynásob třeba 10^6...ohromná a zbytečná spotřeba energie, která nikoho nezajímá.
  • Veskoslav
    Tak u nás to má snad už jenom Datard, ale za 1399

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit