Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
nejen že to tak vypadá ono tomu tak i je :D je to diablo 2,5 jak vyšitý
-
ups, spatna sekce, sorry
-
nejen že to tak vypadá ono tomu tak i je :D je to diablo 2,5 jak vyšitý x)
-
kk, je pravda ze se mi libi hlavne to zpracovani, vypada to vic jak diablo, nez diablo3 :)
-
to se prave pletes. herni prumysl kvete a nejake pripojeni k netu je dneska samozrejmost. uchylove co to chtej hrat na chate, jsou jen z ceska, ty nikoho nezajimaj. vy proste to bude prijmete, a nebo nebudete vubec hrat.
-
po pravde pribeh je to posledni co je na ty hre zajimavyho :) sice to zni divne a osobne sem pribehove zalozenej .. ale u tydle hry, sem ten pribeh tak nejak nepotreboval, taky to bylo tim ze je to beta, kde mas 2akty ze 4 :) ale rozhodne az to vyjde, zkus to ... v zanru diablovek ... vidim rozdil neco jak League of Legends a Heroes of Newerth
-
argument? aha :) .... otomhle právu sem nenapsal ani prd, vtom ti dávám za pravdu, ale taky na to říkám, nic není dokonalý a pokud si čekal něco jinýho tak seš najivka :)
-
Path of exile, si hrál? Ten bych zkusil celkem rád, má tu slušnej příběh?
-
Mozna kvuli hype. Co se tyce hernich kvalit, budou to mit hodne lehke ;-)
-
A potom tedy více a více studií bude zanikat a bankrotovat. Jednoduché. Vývojáři si mohou dovolit jen to co jim dovolí hráči. A jak bylo dokázáno v posledních měsících, i velikáni jako Bioware a teď Blizzard si nemohou dovolit vše.
-
Tak nevím jak u vás ale tady na Slovenksu je vyprodáno jak v kamenných obchodech, tak v e-shopech :). tak ted jedine stahnout z obchodu od Blizzardu...
-
wowko sem po zpristupneni deathwinga jako raidfinder instance, prestal hrat ..hold uz je to recyklovana zastarala hra, kde na max levelu neni co delat :) ... ale tydle narážky si nech pro boxovací pytel :) .... hrál sem teď nějakej tejden path of exile .. faktsuper, ale prostě ten feeling má diablo lepší :)
-
Proti D2 mi ten system prijde strasne zjednoduseny a strasne omezeny. Verim, ze blizzard bude vydavat patche, ve kterych to postupne vybalancuje, ale zatim je to slabota.
-
Nějak nechápu tvůj argument, že platící zákazníci nemají právo na produkt v takovém stavu, jak jim bylo slíbeno.
-
neni to az tak tezke. Zkratka cim dal vice her bude mit singleplayer podporovany jen a pouze onlinem pripojenim. pokud se to nekomu nelibi tak ma proste smulu (pac pulka vsech lidi co hrajou d3 brecej jak maly fakani ze i na SP musi byt pripojeni k netu.)
-
no a co? V Asii servery běží dýl než v Evropě a USA. Zaplatil jsem u pc verze hry dost přehnanou částku za hru, kterou jsem první den mohl hrát asi hodinu... Kdyby stála pětikilo, tak neřeknu, ale 1300,- je dost. Navíc SKiDROW už dělají na cracku... Takže kdo je tu za blbce? Opět kupující a piráti budou hrát vesele bez lagů a bezdůvodného kickování ze serverů. Navíc zrovna od Blizzardu, který tříská takový love z WoWka by člověk čekal, že maj problematiku serverů vyřešenou a neotřesitelnou.
-
no jestli hrajes wowoko je jasny ze ti staci malo *1*
-
buildy delat jdou ... miluju ty, co hodnotej vec, kterou nevideli ani z rychliku *7*
-
Vyvoj sleduju od roku 2008 prakticky nepretrzite, videl jsem streamy, hral jsem betu. To myslim na utvoření názoru stačí. Neříkám, že je to úplně špatná hra. Ale určitě to neni TO Diablo na ktery se 10 let cekalo.
-
Nechápu ty laviny hatu .. omg, každá sračička je hned tak strašlivá že je hodna prodání hry, sešrotování etc ... omg nejdřív obří emo hype a pak následuje hater-gedon... Titulů tohodle typu spočítáš na jedný ruce a půlka komunity blije blbost, ach ti dnešní gameři x) Ono stačí nečekat s pamperskama že se ztoho totálně pos*ru a je po problému x)
PS: wowko na tom bylo úplně stejně na startu, odladěný to bylo po týdnech