Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
ani ne.Za ty prachy nekup to. Navíc jednička byla dost dobrá a pokud bude dvojka i jen o trochu lepší a hlavně delší tak není co řešit. Hlavně ten Uelmen tomu dává jistou záruku démonického puncu:-)
-
Jak to tu tak ctu tak sem rad ze jsem tu hru nekoupil a to jsem hodne dlouho vahal. Uz aspon vim proc bajošok rikal at hraci necekaji moc :) Proc by taky meli po deseti letech vyvoje cekat moc ze jo :) No je na tom znat wowko, levne udelat a hodne vydelat. Smutny. Uz zbejva jenom valve a CDprojekt Red.
-
no sice jsem ho nevidel, ale v hobitovi hazel blesky a v lotrovi mrskal po devitce firebally ;]
-
a kdy viděl Gandalfa magičovat firebally ;-)
-
gandalf taky tahal hul a mec ;]
-
Jo, to jak tahají i takový charaktery, jako čaroděj a mnich, meče, sekyry a kuše, jen aby jim záhadně zmizeli z rukou, když bojují....nevím, který vtipálek v Blizzardu na tohle přišel, ale je to jeden z nejblbějších nápadů jaký jsem viděl.
-
to asi nejsem schopny tym, kdyz jsem za 7h prosel 1,5 aktu na normal :D
-
A teď zkus jet bez týmu:)
-
to jakože fakt? Nevíte, jakej je max. level? Já jsem se v D2 dostal nejvejš někam k 60. a pak mě to už nebavilo, já mám rád prostě nuzný začátky, řekněme ještě nightmare, ale pak už je to na mně moc. Jednak stereotypní, ale přiznám se, že i těžký, já si navíc vždycky build dělal podle sebe, aby se mi postava líbila, a ne proto, abych byl überkosič. A na to jsem taky dojel *1*
-
Takze komplet projiti D3 na normal, nightmare i hell trva schopnemu tymu (s mizernou vybavou nasbiranou po ceste) pod 30 hodin, vcetne nekolika vykopnuti ze hry od blizzardu nebo zabiti tymu kvuli lagu. Za tu dobu se dostanete i na max level (coz v D2 trvalo tydny a osobne neznam moc lidi co by to na max level vydrzeli).
Sledoval jsem hru za wizarda, protoze to je asi jedina postava kterou jsem ochotny hrat (melee me nebavi a demon hunter + witch doctor mi strasne moc nesedli). Asi 99% hry pouzival stejne 3 kouzla, ktere jsem pouzival na prvnich levelech v bete, to neni moc povzbudive. Opravdu zajimave schopnosti maji strasne dlouhy cooldown a diky tomu jsou asi v praxi nepouzitelne. Plus to co jsem uz zminoval predtim, DPS kouzel se pocita ze zbrane, takze wizard taha tezkou kusi nebo obourucni kladivo, ktere mu behem carovani zmizi a pak se zase objevi, co k tomu rict... Mozna jenom ze nic tak debilniho jsem v zadne jine hre nevidel. Jelikoz se to casem chystam hrat, snazim se na tom najit nejake klady, ale nejak mi ty zapory prevazuji :-( -
A nejsi snad? 90% defensů tady je od tebe a krom krásného zápalu a horlivosti by v nich člověk mohl hledat nadhled a klid leda elektronovym mikroskopem. Relax.
-
Ne jenom ten kdo pri kazde kritice at uz pravdive nebo trollske vyskoci jak certik z krabicky a bije se za to ze ma pravdu.
-
to že pro tebe hudba není to hlavní, nebo jí prostě tolik nevnímáš ti nedává právo mě osočovat! Pro mě je hudba velice důležitá a vnimám jí jako velmi důležitý prvek. A po naposlouchání soundtracku musím bohužel konstatovat, že se NENESE v duchu D2. KDyž vzpomenu na hudbu v Den of Evil, blood moors nebo i samotný původní tristram - velmi temné kytarové rify, bicí a démonické zvuky včetně ruzných zpestření. Matt Uelmen zkrátka umí napodobit pkelnou atmosféru. To co bylo dostupné na D3 ost mi připomíná spíše World of Warcraft. Přílišná orchestralizace takovéhoto druhu Diablu rozhodně neprospívá a skladby působí plitce. V datadisku pro D2 zvolil Uelmen taktéž orchestrální hudbu nicméně v tom pravém směru a monumentu zasněžených hor, vrchovin, zmezlých jeskyň a hrdosti barbarů. Zkrátka když si D3 poslechnu nedokážu si představit že jsem v dungeonu s poslední lahvičkou na životy a předemnou číhá spousta příšerných kreatur.
-
Joo a bude další review bombing na metacritic!
-
Ano, to povětšinou slyším, když se upozorní na chyby. Jsem ze zahraničí.
-
Hra roku ne:)To já se třeba více těším na datadisk k Sc II:)A průšvih taky ne.
-
ja jsem ze zahraničí a vysokou školu jsem udelal už davno
-
Hra roku to asi nebude, ale velikánský hype průšvih? To zcela určitě ne.
-
kopu kopu a nechce se mu :)
-
to neco kopni do prd..e ;]