Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Nějak v tomhle nenacházím logiku. *6*
  • Já jsem hrál piškvorky na papír, ale bohužel papírny už dnes prodávají jen papíry na které se dá psát jen na jejich speciálních stolech, prý je to tak lepší, protože můžou zálohovat vše co na ten papír napíši a mohou to obnovit když ho ztratím ... a už to není ono, já hrál piškvorky rád v posteli.
  • Jo, Blizzard to vychytá, tak jak to vychytával 10 let a teď je z toho hra na pár hodin *1*
  • Já to vypínám, kdy se mi zachce. Že kvůli tomu zabiju o 100 více mobů, mě netrápí, beru to jako expy navíc a jen další šanci na drop lepšího lootu.
  • Boze tys tomu dal korunu, precti si radeji po sobe jeste jednou co jsi tady vypotil za nesmysl.
  • NO meli na to malo casu jen neco pres 11 let, aby to vychytali, tak co vlastne chceme ze ? :-))))
  • uz si zvykni ze SP = online. nelibi, tak bez hrat piskvorky na papir.
  • "každá online hra" a co ti chudáci co chtěj hrát Diablo singleplayer ? :-D
  • Díky za kvalitní recenzi od hráče, co to zaručeně hrál a dohrál.
  • Proboha je to 1-2 den spuštění hry. KAŽDÁ online hra měla při startu problémy. Rozdíl je v tom, že Blizzard to vychytá a pak už ten problém nebude existovat. Nebo si myslíš, že za x let hraní (a to se vsaď, že D3 se bude hrát jako D2, ne-li víc) tohle někdo bude řešit?
  • No ja to vidim takhle: nejlepsi sekera pro barbara bude draha. Pokud to bude nej sekera pro barbara, wizarda, mnicha i witch doctora, tak bude 10x drazsi. A vo tom to je ;-)
  • Veskoslav
    To mi nedělej:-D
  • FeebeEWN
    musím říct, že hra je to skvělá. Jsem v druhém aktu a ten první konči dost dobře. Úplně to člověka naladí na další akt. Bohužel velký mínus je technická stránka věci... Servery nestíhaj a je to vidět na občasném lagování a vykopávání ze hry. Nutnost vypnout hru jenom na checkpointu je šílená. Už půl hodiny u toho sedím a snažím se dojít k checkpointu abych mohl hru vypnout a stejně sem k němu nedošel. Takže všechno se mi bude generovat znova :/ co to jako je?? Kvůli tomuhle mám rozporuplné pocity a znova bych si hru nekoupil. Tohle Blizzard podělal a těžce
  • 7.6. ma premieru Prometheus, co si vyberies? *1*
  • Hairy_Ass
    Tak barbar je jediná postava, kde tenhle systém nevypadá blbě. *3*
  • S nejakym plne vybavenym cookie cutter buildem by nemel byt problem. Vlastne pockat, tady nedjou delat buildy... No tak proste nakoupis supr vybavu ;-) (osobne bych ve hre za virtualni item neutratil ani korunu).
  • Gandalf tahal hul a mec a oboje používal. Jenže Gandalf byl čaroději na naprosto jiné úrovni. Kolikrát použil magii? Spočítal bys to na prstech téměř jedné ruky. Protože byl tak mocný že si poradil bez ní. A nebál se v boji vytasit meč.
  • Max lvl v D3 je 60, po jeho dosahnuti muzes na obtiznost Inferno (a asi klasicky i po projiti hellu). V D2 to bylo 99 a tam sem dostal jenom jednu postavu a bylo to peklo. Vetsina lidi koncila mezi 80 a 90, poslednich 10 uz rostlo strasne pomalu (ze zacatku pry ne, ale pak to nejak nerfli).
  • njn, ja nerikam ze to neni blbost ;] chteli to asi vyvazit, treba to jeste nejak doladi, ale ja hraju za barbara tak mi to nevadi :D
  • Hairy_Ass
    Jo, ale tam to bylo vysvětlený a celkem logický. V D3 běhá třeba mnich s dvěma meči, ale pak v boji je chudák někam zahodí a jde se prát jen s pěstmi. To samé witch doctor, ten běhá třeba taky s mečem, ale pak používá jen foukačku, kterou ani nemá ve výbavě...a takhle bych mohl pokračovat. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit