Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
ti kámoš nahákoval nějaký legendary itemy? :-P
-
no co jsem vcera hral D3, tak to hosi s Torchlightem budou mit hodne moc tezke
-
Nevim nevim, ale neco mi rika ze D3 bude spise velikansky hype-prusvih nez-li hra roku
-
No když někdo dá 2/10 a napíše vadil mi systém RTS, který se nezměnil od Sc, vadí mi to, že marine dokáže sestřelit Battleship, tak je asi něco špatně.
-
Kde je napsane ze nebude vyzadovat pripojeni? Urcite bude, protoze Diablo je jen klient, vše probíhá na serveru.
-
Proč by neměl chtít mít připojení k netu? Já jsem nic takového nečetl, jenom jsem četl, že to nebude jenom konzolový port.
-
Jak je tu zpráva ohledně portu na konzole. Asi nám je všem jasné, že konzolový port nebude chtít připojení k internetu. Byl by to takový problém u PC verze? A je přednější aukce, nebo přání hráčů?
-
Aha takže podle člověka který se tady sám prezentuje jako nekritický fanboy, je každý, kterému přišel Sc II jako zklamání, hater. A argumentuje tím, že je nejhranější.... Je snad VW Golf nejlepší auto, když je nejježděnější?
-
Oni už dali jasný termín vydání?:) To by byla dobrá zpráva.
-
Diablo 3 ide mimo mna uz len z toho ze v lete vyde Torchlight 2 co je podla mna v pomere cena vykon kvalita uplne bezkonkurencne.
-
Každý, kdo napíše, že vytýkat hře krátkou herní dobu je blbost, je fanboy? No to je dobré vedět.....
-
ty jsi dobrej idiot, ČJ tak na úrovni prvního stupně, flame kterej už ti nikdo nežere .... neobtěžuj
-
už tu přestaň spamovat blbosti a uklidni se, tyhle mravokárský fanboyvský obranný mechanismy se daj číst jen určitej čas, pak si člověk začne říkat, jestli jsi vůbec normální, když to máš potřebu řešit každý uprdnutí. Na hatery se vykašli, zahraj si hru a ať ti neprdne cévka.
-
Ale klídek..sice třeba zatím nehrál osobně, ale má pravdu. Budu teprve dneska končit 1. akt a jsem na cca 5 hoďkách. Procházím celou mapu, poslouchám rozhovory, prostě v klídku tempíčko.
-
Mě tam bude ležet až do 7.6:) To je teprve utrpení:-D
-
Pamätám si, že rekord Morrowindu bol nejakých 7 minút. *15*
Ale naozaj ľudia, keď si myslíte, že jeden playthrough s jedným charakterom na normal je celé diablo... tak ste fakt peniaze vyhodili von oknom. *3*
Ja do piatku čas na diablo mať nebudem, hoci krabička leží na poličke = nenormálne utrpenie. *9* -
Já jsem ji měl v 8 a za 95 bodů. Každý není jako ty.
P.S: Zkouška se píše se z....Tebe asi vylili z češtiny, že? -
Ano Cody, od tebe jako blázna, co tu neustále o Diablu III lže sedí....
P.S: Jenom dohrání pitomoučké krátké Bety mi trvalo 3 hodiny. -
hele, nejdřív si to zahraj a když tohle pak napíšeš, bude to ok. Nejake info z druhe ruky "spolužák povídal" nikoho nezajímají. nechápi jak to mužeš takhle obhajovat když jsi to ani nehrál *7*
-
už te vylili ze skoušky? *11*