Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Já hry od Blizzardu nehraju, ale co si pamatuju, tak většina jejich her odcházela s hodnocením kolem osmičky s tím, že je to recyklace známých věcí, nepřináší nic nového, vizuální stránka je průměrná atd. A pak to hráči pařili dekádu. Vysvětluju si to tak, že oni nedělají převratné hry - jejich hry jsou prostě perfektně odladěné po stránce hratelnosti, užívají jednoduchých, ale promakaných herních mechanik, které každý za chvíli pochopí, ale zároveň v nich může neustále růst.
Moje skromná předpověď: Recenze nebudou bohaté na superlativy, celkově se objeví mírné rozčarování a pár trapáků z 4chanu společně s několika dalšími "experty" si hru náležitě vychutnají. Jenže za pět let se bude nový Divadlo pořád pařit a bude kolem ní zbožný kult. Novináři ji budou vynášet do nebes jako vzor ve svém žánru a mdlý start bude zapomenut.
Co se mě týče, typická hra od Blizzardu.. -
Neprijde mi, ze 11 let prace, kterou vecne nevdecny hrac dohraje jednou speedrunem za par hodin a pak si stezuje, by byla znamka nenazranosti blizzardu, narozdil od kazdorocnich rychlokvasek typu COD.... Diablo 2 byla pro me definitivne jedna z nejlepsich hernich koupi a ani za plnou cenu 1499+1199 expansion penez nelituji, protoze ji hraji do dneska, Diablo 3 me ale nebavi, ale presto tu nebudu na nej plivat spinu jen proto, ze nekdo probehne hru absolutne bez zajmu o prostredi, pribeh nebo cokoli. Tohle je naopak strasna neucta vuci praci druhych.
-
Neboj blizard zcela jiste brzy vyda za tucny peniz datadisk a pak dalsi datadisk a dalsi a dalsi ... Jo kde jsou ty doby, kdy hra mela hraci dobu primoumernou cene hry. No holt je jina doba a vse se urychluje a zkracuje, ale hlavne za vse se nechutne plati a blizardi jsou toho zdatnym dukazem.
-
V D2 jsem s novou postavou za den zabil Diabla a druhy den projel datadisk, v d3 odehrano nejakych 7h a mam necely 1,5 Aktu za sebou, takze pohoda. Dokonce tam jsou i socketovatelne veci a gemy ;] jsem nevedel.
-
ty jsi lenoch, hral by jsi prvni akt nejmin 2 tydny
-
Souhlas, vcera jsem hral asi 7h a dohral jsem prvni akt a zacatek druheho, takze se vubec nebojim o delku hry, navic pribeh mi prijde na Diablo hodne povedeny az mozna zbytecne slozity a kdyz si clovek cestou cte vsechny ty ruzne deniky a zapisky postav, at uz decarta nebo treba leorika, tak to ma skvelou atmosferu. Samozrejme animacky jsou opet kvalita Blizzard.
-
ME2 a DA2 jesou pěknej bu****it, aneb jak z RPG udělat akci u které člověk ani nemusí přemýšlek na co kliká v rozhovoru protože mu barevný ikonky ukážou jesstli jeho odpověď povede k diplomatické nebo agresivní náladě. V jejich případě skoro s kritikou na MC souhlasím, je jasné že hodnocení jako 0-3 jsou přehnaná, ale alespoň jasně signalizují rozladěnost herní komunity.
-
No já nevím, s některými docela souhlasím, připravenost serverů na nápor hráčů byla nulová, člověk by čekal že když si půjde na půlnoční prodej že se na tu hru alespoň podívá, leč drakonická DRM a přetížené servery nedovolili ani zkontrolovat zakoupené zboží :D kvůli chybějícímu offline režimu. A za tu chvíli co se mi podařilo se do hry dostat (jakmile to člověka jednou odpojí dostává se na server zpět další 2 hodiny) co jsem nahrál lvl 8 se začínám dost obávat o variabliitu jednotlivých postav. Ten ne-levelovací systém je dost divnej, hráč si nic nevybírá odmyká se mu vše jen s rostoucím levelem ale snad nějaká variabilita bude .. s ohledem na malý počet fukčních slotů a možnost upravovat skilly runama. Snad nebude existovat pouze jeden "nejlepší" build, buildem u této hry myšleny zvolené skilly v užitných slotech. Za mě zatím max 7.5/10 a to neberu v potaz nemožnost hrát po věčinu času co mám čas na hraní. Asi by šlo hrát, ale v dobu kdy je běžný smrtelník v práci nebo spí :D
-
A někdo se stále plácá v prvním aktu protože se věčně nemůže připojit na server, kvůli přetíženosti :( :( :( ...
-
Pete jestli nemáš rád právníky, tvoje věc. Ostatně pro tebe jsem ty příspěvky nepsal. Jen jsem upozornil na něco, co považuju za rizikové jednání. V reakci na to tady lidi začali psát právní nesmysly a obviňovat mě z toho, že problematice nerozumím. Já bych si radši ukous jazyk, než bych začal "zasvěceně" komentovat jaderné štěpení nebo statiku nějakého baráku. Nota bene abych znalci v oboru začal tvrdit, že je úplně blbej, protože X. Embedding jako problém autorského práva se tady řeší už několik let a autorskoprávní delikt to prostě JE.
-
Sataniq: Ukázek? Tohle není ani náhodou ukázka (citace nebo fair use). Tohle je soubor audio-vizuálních autorských děl, které jsou součástí jiného díla souborného (hry). Za citaci skutečně soudy sankce neudělují, to máš pravdu.
-
1. Hot spot na telefonu postaci
2. Proc hudba je prakticky ve stejnem duchu jako u tveho oblibeneho D2
Authenticator vyresi problem s hacky jednou pro vzdy a hlavne nekritizuj neco co znas akorat tak z obrazku
Hral jsem vcera cely den a muzu rict ze maximalni pecka napriklad finalni boss z actu 1 je fenomenalni zazitek
A pro vsechny hatery nejdriv si zkuste od nekoho vyskemrat aspon guest pass nez zacnete flamovat neco co ste videli maximalne na jůtůbu -
Takže přesně co jsem předpokládal se také stalo - 10 let vývoje a hru dohrajete za jedno delší odpoledne to by se jeden poblil z těch nenažraných ku*ev z blizardu hnus.
-
To nikdo nemůže brát vážně. Pár recenzí jsem pročítal a ti lidé jsou schopní dát 0/10 i jen za to, že se prvních několik hodin nemohli připojit. Tohle s recenzemi nemá nic společného, jde jen o další formu trollingu. Jen mezi námi, 10/10 si to ale taky nezaslouží.
-
Už jsem to dohrál hateři.
-
Jelikož jsem člověk z branže filmového průmyslu, tak by mě zajámala ta soudní rozhodnutí, kde byl potrestán filmový(herní) web za šíření ukázek z filmů(her), kde skončilo NDA na materiál.
-
To si dal pan Petr asi par piv a trochu si ulit:)
-
no tohle asi zrovna neopravej... taky mi to prijde dost debilni kdyz muj Monk ma dve zbrane ktery mu zmizej z rukou kdyz uroci :-D
-
ale <>hovno
-
Doufam ze v prvnim patchi opravi kouzelnici/ka, fakt se nemuzu divat jak beha s tezkou kusi nebo obourucnim kladivem, protoze sila kouzel je zavisla na sile zbrane :-(