Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Navrhujem aby Blizzmoneyrád v patchy odstránil nutnosť klikania na tlačítka myši, človek by len poťahoval kurzor a prismŕdač na obrazovke by killoval zvieratká tak ako berie peniažky a liečbu. Prípadne k tomu dodal skrypt čo by sa to hralo samé, prípadne aj skrypt na logovanie do tej ich ochrany.
-
No jasně. Protože "šla na borůvky" je něco, co každej člověk myslí slovy "škoda jí". Místo třeba něčeho jako "Umřela". Vole.
-
Tak nevim vsichni jak si stezujou na D3 oni si myslej vsichni ze to melo vypadat jako D2 v HD Blizz udelal fungl novou hru a nechapu reakce lidi....(a bude následovam mraky patchu takze meli by si svoje nazory nechat ulezet ) me to prijde stejne jak W7 vs W8 a kauza tlacitko start
Jsem zjedav co budou lidi zas delat za emo u Warcraft 4 -
tak to je jasne ze jedou na rychlost a preskakuji co muzou. Ze ale i pri takovem stylu hrani uz sou blizko max levelu se mi vubec nelibi.
-
kecy: Předpokládáš špatně. V ČR už na to existují soudní rozhodnutí. Slovenské zákony neznám. Poznámky o mojí fundovanosti si vykládám jako běžnou diskusní drzost. Nebo jsme snad někdy stáli proti sobě u soudu? Pochybuju. O mojí práci nevíš nic. Zastupuju i "piráty", i když jsou to většinou socky největší, protože chci rozumnou judikaturu, která nebude jednostranně výhodná pro autory a vydavatele. To co udělal Petr Poláček, ale není k diskusi. To je autorskoprávní delikt jak vyšitej.
-
Jo díval jsem se. Ale i tak, u toho museli sedět v kuse. Obyčejný smrtelník, co si to vychutná, tak je tak ve 2., maximálně 3. aktu na normal dneska.
-
To de celkem lehko zjistit pokud by byli všechny důležité data na serveru tak je to musí tahat a při větším zatížení serverů by to lagovalo. Taky by potřebovali servery jako pro MMO a to se podle mě nevyplatí kvůli tomu kolik hráčů hraje jenom SP. Navíc sem zaslechl něco o tom že byl emulátor na betu ale nezkoumal sem to zase tolik mě D3 nezajímá.
-
Asiati uz sou na infernu, ty streamy z hellu sou evropani.
-
Fakt? Já ze svého okolí vím o jednom jediném a ten u toho seděl 8 hodin a dojel jenom normal a to stylem letem světem rychle rychle proletíme všechno.....
-
Jasně. Podobné "kecy" jsem četl i u Sc II (mimochodem ten měl dokonce jenom 3,2/10 na Metacritic....On to už vážně Meta nikdo nebere vážně nebo jo?)
-
Kdo da na metacritic tak je kr***n Je to trolling nic jineho to neni vsichni honimiri urcite si predstavovali Diablo 2 HD
-
No z Koreii. A když někdo u toho sedí od 0:30 doteď tak se nedivím....
-
někdo tvrdí že to je jen klient a veškerá důležitá data jsou pak na jejich serveru... Pak se to tedy nikdy necrackne.
-
No a ME 3 měl první den 1,8/10, Skyrim měl 2,9/10...Tohel vážně už nkdo neber vážně. A pročti si ty komentáře, kde dávají 0/10. Mecritic už je spíše ráj trolů než něco, podle čeho by se dalo řídit.
-
Procital jsem to namatkou, nenarazil jsem na zadny argument ktery by se mi nezdal validni, ze zazitku z bety :)
-
Nikdo ti nebrání za to zaplatit ... jenom potom musíš stáhnout crack/emulátor serveru a můžeš to hrát.
Pokud by to Blizz třeba za měsíc odstranil tak nevidím problém protože ochrana proti kopírování je k něčemu tak možná ten první měsíc (ti co to nevydrží tak si hru koupí a ti co to vydrží tak většinou kry nekupují) ale jak znám blizz tak ten by pro hráče nepohnul ani malíčkem jedině že by se platilo 10€ za odstranění ochrany.
Já si možná D3 taky koupím napřed to ale musím zkusit. -
Uz je par streamu z hellu
-
má teda negativů požehnaně.... pokudj e to teda pravda alespoň z lehčí části pak není o co stát.
-
A vážně věříš tomu, že to opravdu všichni dohráli? Mě to připadá jako troling v případě Skyrim.
-
Jak bylo řečeno pakliže to chceš hrát sám samotinkej stáhni si piratenou verzy nic jineho ti nezbude...