Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no vidíš a pro mě zase to první... každý má jiná kritéria
  • Omlouvám se, nějak se to špatně postlo. Toto měla být reakce na:

czlukas@tiscali.cz
    V tom podcastu asi 10x rekli docela nahlas ze tam budou spoilery, a ze jim to je uplne jedno, takze si na to pak nemate stezovat...
  • Kr.Pa
    vice nez polovina lidi to uz dohrala, 70% celkoveho hodnoceni se udela dnes
  • Je to len nedávno, čo istá vydieračská organizácia na Slovensku (na čele s istým bývalým riaditeľom televízie) chcela vyberať od rôznych serverov/stránok poplatky za embedded linky (rozosielali aj vydieračské listy typu zaplaťte xxx€, lebo vás dáme na súd).

Akonáhle to uvedomelejší ľudia zverejnili a dostalo sa to aj do hlavných správ (zhodou okolností televízie, ktorá je konkurenciou bývalého zamestnávateľa riaditeľa tej organizácie), celá táto vydieračská akcia sa rozplynula ako obláčik dymu, lebo sa ukázalo, že takéto konanie nemá žiadnu oporu v zákone. Predpokladám, že v ČR to nebude inak.

As ani netreba dodávať, že riaditeľ spomenutej vydieračskej organizácie sa už v správach neukázal a "ospravedlnenie" odrecitovala nejaká noname hovorkyňa. Nanešťastie (nie na prekvapenie) žiadny z týchto vydieračov a podvodníkov neskončil za mrežami.

Inak od človeka, čo by zastupoval autorov i pirátov by jeden čakal trošku fundovanejšie vyjadrovanie.
  • no a ? to je to poslední co bych hře vytknul... (já bych jí nevytknul vůbec nic teda upřímě *14* )
  • pirate life? Diablo 1 mám Diablo expansion mám originál originál Diablo 2 mám originál Diablo 2 expansion mám originál

s tím tedy jdi do háje! Pouze nerad platím za single hru, která potřebuje k hraní net
  • Nemyslel jsem ten speciální ME 3 podcast. V normálním to bylo tuším v tom podcastu, jak se bavili o těch protestech proti konci ME 3. A na toto video jsem nekoukal, protože mě osobně ani Diablo 3 nezajímá. Jde ale o to, že poslední dobou sleduji, že se o hře dozvím vše ještě než vyjde. To pak ztrácím motivaci hrát. Proti informacím nic nemám, ale doopravdy mi uniká význam téhle novinky. Nadto takto zvýrazněné na hlavní stránce. Myslím si, že by daleko lepší byla recenze, než toto.
  • relax guys, možná maj drsnej legal, ale games je pro ně nevýrazný sousto. Minimum rizika za maximum kliků.
  • walltar
    1. Nezahraješ *2*
    2. Vypni hudbu *1*

Live the pirate's life.
  • Dej tomu cas trollbejne kdy to vyslo ooo sory !DNESKA!
  • walltar
    On je čím dál více high .... high on money.

Get low low low.
  • Kr.Pa
    ja taky, a to uz pred rokem ...
    blizzard je cim dal vice low
  • Já to říkal. :D
  • Kr.Pa
    diablo vede na metacritic *15*
    http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii 3,7/10
  • několik zklamání:-(
    1.) nutné připojení - to snad opravdu ne! Co když si chci zahrát na chatě na notebooku bez netu??
    2.) hudba - hrozné

Ach jo.... i když to bude třeba dobré(hudba není) nebudu dávat 1000,- za něco, co si nemůžu v podstatě zahrát vždycky(výpadek nebo nedostupnost netu a tak) navíc po zkušenosti s battle net, kdy mě 2x hackli účet našež jsem byl vždy zablokován o to nestojím.

Zůstávám u Diabla 2 to je pecka nehynoucí s luxusní hudbou
  • Hmmm, oky to mi castecne dava smysl. Diky za info. Tak jsem zvedavy jak na to zareaguje redakce.
  • Embedding je užití díla jeho zpřístupněním veřejnosti. Na to potřebuješ podle zákona mít uzavřenou licenční smlouvu. To, že tady nějaká společnost nemá zastoupení, neznamená vůbec NIC. V nejhorším případě zavolá do Prahy do některé z asi milionu advokátních kanceláří a ta jim vypracuje žalobu a zastoupí je během celého řízení, aniž by sem kdokoliv z té firmy musel strčit nos. Ono je to dost logické. Když dodám zboží do Tanzanie a oni mi nezaplatí, tak asi těžko tam napřed budu zřizovat filiálku a teprve pak je žalovat.
  • *zvědavý.
  • Jo píšu bez diakritiky, "odkazují" ne "odkazuji", se mnou to nemá nic společného, jsem jen zvědaví.
  • Ano, porad nevidim protipravni jednani v tom ze odkazuji na video, ktere nahral nekdo jiny. A ohanis se jmenem spolecnosti, ktera u nas nema zadne zastoupeni, tudiz ani zadnou moc.
    Neber to spatne, ja te nenapadam, jen bych rad vysvetleni, abych to pochopil a dal si pozor. To ze advokatne zastupujes spolecnosti je fajn, ale to mi to nijak nevysvetlilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit