Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Můžou i neregistrovaní. To by mě zajmalo co může být na
Lady of Terror dobre udelaneho. Me to pripada jako dobrej vysmech. -
To vím, proto jsem registrovaný:)
P.S: Podle mě to jde ale i tak u neregistrovaných:) -
a si?:D ale to muzou jen registrovani uzivatele :D
-
spoiler tam neni zadnej :D skoda te holciny muze byt cokoliv treba ze odesla pro boruvky do lesa nebo ze si jeji pritel zapomel vzit kondom a je tehotna :D
-
Tak já jsem zase četl, že konec je udělaný dobře, ale nečetl jsem samozřejmě jaký konec, abych si nezkazil zážitek. Jenom prostě vím, že je dobrý:)
P.S: Na spoilery proboha používejJsem sexy žena -
Tak já jsem zase četl, že konec je udělaný dobře, ale nečetl jsem samozřejmě jaký konec, abych si nezkazil zážitek. Jenom prostě vím, že je dobrý:)
-
diky za spoiler vole *11*
-
mas v nadpisu napsano ze jsou to vsechny videa z D3 pokud se na to podivas je to vlastni chyba upozorneni tam je takze nebrec
-
Já to chápu. Já jsem ihned po vydání ME 3 nechodil na tiscali dokud jsem to nedojel:)Což bylo asi týden. Takyhle to dělám pokaždé. Sice Diablo III si chci zahrát a mám ho i zakoupené, ale chodím jenom do diskuzí a nějak dokážu ignorovat i spoilerující příspěvky:)
-
Nie je to zle, ale rozhodne je to hra pre nezamestnanych. Vecer sa uz clovek totiz nepripoji :)
-
no podle videa a co lidi na forkach pisou je konec horsi jak v ME3 :D coz je co rict ale hra bavi i kdyz min jak D2 spoiler skoda te holciny :D mela hezkej oblicej :D
-
Jo táákhle, to zase nedošlo mě protože jsem jinak pochopil jeho post. Tak to sorry. To je i vtipné. :-D
-
Ale na tomhle serveru je to se spoilerama poslední dobou dost otřesný. Díky Lukáši Grygarovi a jeho vyspoilerování konce Mass Effectu v podcastu si tu hru už nikdy nezahruji. To samé mě zaráží na tomhle článku. Osobně nechápu přínos. Proč se tady vlastně objevil. Za novinku to nepovažuju, protože hra dnes vyšla. Kdyby odkaz hodily do boxíku s bleskovkama, tak by se to dalo přežít, ale takhle to vystavit přímo s videem, které ještě k tomu neudělali oni, takže by stačil link nějak nechápu. To je jako kdyby jim do diskuzí psali lidi odpovědi na soutěžní otázky. Prostě spoiler jako spoiler, ale tohle by se jim nelíbilo a mazali to.
-
Já jsem nejspš pochopil špatně příspěvek:)On tam píše, že to přeskákal. A já to popchopil, že to přeskákal ve hře, ne video:)Proto ta narážka na Maria.
-
Já chápu že se navážíš do mě, jelikož komentuji technickou jen stránku hry, Blizzard a hlavně mám pravdu, ale že i do lidí kteří vyjádří svůj názor..někomu se to hold líbí někomu ne. Nemůžeš na každého nutit svůj názor.
-
To jsi ale hrál Maria
-
pustil jsem si to a nebavilo mne to. Preskakal jsem to do konce. Na silu. Takze jsem v klidu do hry urcite nejdu.
-
No podle mě to tak horké nebude ... když udělali lan pro stara 2 tak zvladnou i tohle. Já bych D3 už dávno koupil, ale zkusil sem GW2 a nemůžu hrát nic jiného .... Damn you GW2!!
-
no momentálně servery jedou tak, že se nikdo nepřipojí.. *15*
-
Třeba tak že si spustí server na localhostu?