Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak to Tě zklamu:)Jelikož i ten emulátor pojede na podobném principu jako WoW emulátory:)Tudíž nic offline:)To by skutečně musel být dobrý programátor, aby dokázal udělat offline režim, kdy by jsi měl všechno u sebe (což nevím jak by docílil)
  • Veskoslav
    A co mám říkat já, když se mi hřeje Diablo na poličce, ale nesmím nainstalovat, jinak neudělám zkoušky:)
  • no jo... ale odolávej tomu když už to tady máš nadosah.. :)
  • Veskoslav
    Já ti nevím. Ale když člověk chce, tak se tomuto vyhne:)
  • walltar
    Já si radši počkám na ten emulátor ... radši budu provozovat bezpečné hraní offline než se s někým spojovat. *5*

Sem situaci na serverech nějak nezkoumal .. bylo to myšlené spíš jako vtip...
  • walltar
    Sakra špatné tlačítko .... du se umlátit klávesnicí.
  • Hmmm docela zajímavá úvaha.....asi i jo, máš pravdu. Takhle jsem nad tím nepřemýšlel. :)
  • walltar
    Návštěva internetu je na vlastní nebezpečí....

Ty kteří to nezvládnou budou umláceni klávesnicí.
  • Predstavte si když vyšla Mafie, že by na druhej den tady byl článek o tom jak Tomy zemřel s varováním a rozebíralo se to. Bylo by to v pořádku? Podle mě ne, vystavujete totiž lidi příležitosti si pokazit zážitek. No a ti co si to koukli a pokazili si zažitek, gratuluji.
  • Veskoslav
    Evropské jedou na 100%:)Co mají v USA a Asii je mi naprosto putna:)
  • walltar
    No teď de o to jestli ta změna D1 D2 D3 bude jako ME1 ME2 nebo DE1 a DE2 *5*
  • walltar
    Si jim měl poslat to CD ... oni by ho poslali do blizzu na opravu.
  • Souhlasím že změna byla stejná. Ale ne tak dobře provedená. Jinak by to nemuselo tak hrozně dopadnout. Ale podání příběhu bylo hezké.
  • Veskoslav
    Taky mě to napadlo. Ale spíše chtěl udělat machry, jelikož po zakoupení má k dispozici digitální kopii na svém účtu.
  • To ano, samozdrejmen to byla rubačka i předtím, a byla na hranici už v té době. Ale tohle uz není nic jiného než akční hra.
  • Spades
    No tak to je tak stejna zmena jak u ME 1 a 2, ale holt DA to nesedlo tak jak ME :D
  • Spades
    Your argument is invalid se pise, kdyz vyvratis to co napsal OT
  • Spades
    Tak to DVD je k vlastni hre uplne nepotrebne :D
    A i u D2, kdyz jsem zlomil CD, tak jsem to nafotil a s fakturou poslal mailem na cdprojekt, a postou mi prislo nove CD :D
  • ale to nebyl troll post :( Klidne si to koukni a skaž si zabavu a prekvapeni...
  • BoB.2
    Nebo někdo kdo neví co s prachama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit