Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
WarcraftIII jen kvůli dotě *4*
-
Tohle udělá opravdu jenom hlupák....
-
V tom mas absolutni pravdu.
-
Jo no, kdo by to rekl ze kdyz spojis 7 panu pekla tak z toho vznikne zenska :-D
-
Řešeni problémů s D3.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/411645_10150918971876676_103551776675_9801629_1142779725_o.jpg -
Ale udelal to na urvoni, kterou nemel zadny z tvych postu.
-
No Warlords Battlecry ma sve mouchy. Ja hral hlavne dvojku a trojku, ale nahral sem se jich dost. Bohuzel ty nedokonalosti se rychle projevi a clovek snima musi zit :)
-
Co to je za cliffhanger na konci? *10*
Jináč člověk by řekl, že Diablo bude mět aspoň na žrádlo, je docela podvyživený. -
Tak to je klasika, bohužel jsem to nehrál, ale něco takovýho bych rozhodně uvítal...strategie mají momentálně sucho :/
-
A přesto jsi sem přišel a něco napsal. :-)
-
Ah ještě Spellforce :)
-
Diablo mě nezajímá a hrát ho nehodlám, ale respektuju, že pro některé je to vysněná hra roku, možná i dekády a že ve světě počítačových her jde o jednu z největších událostí. Je to stejné, jako když vycházel Skyrim, Mass Effect 3 atd.
Proč v diskuzích u velkých titulů musí pořád někdo držk*vat? Nikoho nezajímá, že vás to nezajímá, nechte fanoušky a novináře, ať si svojí hru užijou a jděte o dům dál. Každej kok*t má potřebu sem nákračet a oznámit nám, že Diablo mu je jedno. *7* -
Já sem se nenechal :-D Ale bylo to asi 2:50 :-D
-
Warlords Battlecry, dokonce starsi jak W3. Bohužel doplatil na nevyváženost a na to že ho neudělal Blizzard :-D
-
No podle toho jak jedou oficiální servery tak brzo i ti co to mají koupené budou potřebovat emulátor. *1*
-
Nesmíš se nechat. :-D
-
Oni z toho udělali rubačku? Vždyť diablo byla vždycky rubačka ... Podle mě to bylo na hranici kdy je hra ještě RPG a kdy už něco jiného.
-
Já sem byl včera ukamenován VELMI tvrdě *1*
-
WarcraftIII jen kvůli animačkám? Jasně že každému chutí něco jiného, ale W3? Neznám lepší rts/rpg mix než W3, jestli vy ano, .... no tak se podělte!
-
Třeba Dragonage I a jeho mutantní bráška co se menuje Dragonage II ...