Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Smažák je fajn, ale že bych nad ním slintal.... *4* To vepřovej řízek (nebo vlastně jakýkoliv maso), to je potom jiná. *14* *1*
  • Hairy_Ass
    Codyho si nevšímejte, jen se snaží přihřát si polívčičku v místním troll klubu... *3*
  • MrSanta
    S těma choutkama a uzdou opatrně. Neříkám že zrovna dort, ale se slaninou už je to u mě horší. A co teprv smažák - to neznám bratra *1*
  • Veskoslav
    Prosím redakci, aby příště kvůli méně inteligentním jako Cody psali obrovským písmem vysvětlení, že všechny animačky ve videu obsahují dějové linky a tudíž spoilery. Zamezí se tak jejich fňukání, protože jejich pochopí textu je mizivé a nedošlo jim, že nadpis: Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu obsahuje spoilery. Děkuji redakce:)
  • mazec? to je mazanica? *1*
  • aspon ze uz je pouzity spravny tag *4*
  • miss hell 2012
  • V tom případě doporučuji vykašlat se na hry kompletně a vzít do ruky knihu.
  • Intro D3 je boží! Jak to vůbec můžeš porovnávat se starým intrem k W3?
  • Bohužel diablo se u mě nechytá, já raději příběh *3*
  • sleepless
    Nebude jenom o Diablu, to az ten dalsi.
  • sleepless
    Svepravny clovek jaksi neudela to, co nechce. Zvlast, kdyz jej k tomu nikdo nenuti. A jestli se neumi ovladnout, tak za to si nese odpovednost sam, ja to za nej resit nebudu. To se na me nesmite zlobit. Schvalne je to jeste v clanku a s varovanim v prvni vete. A predpokladam, ze deti uz nejste... :)
  • Však toto není dělané pro děti a normální člověk se na to nepodívá. Pokud jste dítě, potom to není problém redakce :D
  • PreidaQ
    Jako by nestačilo, že teď člověk musí všude vidět tu otravnou reklamu na Diablo III. *13*
  • PreidaQ
    Prý "bez varování". *1*

Cody: Zde na webu se ale předpokládá, že zdejší čtenáři už jsou přeci jen o něco inteligentnější než tvé dítě s dortem a dokáží své choutky držet na uzdě.
  • Hra poměrně slabota ,ale animačky dobrý :-)
  • doufám, že podcast tohoto týdne nebude jen o diablu 3 když už je toho plná stránka
  • ales.smutny
    Pročpak? Já vím určitě, že chtít hrát tu hru, tak se na to samozřejmě nepodívám. Pardon, ale to, že někdo není schopný se ovládnout opravdu není naše chyba.
  • Holt takový už je smutný trend dnešní smutné doby, která je prosta veškerého překvapení. Všechno hned, nejlépe však ještě dřív, živě a on-line... Jak někdo může sledovat živej stream z hraní Diabla III a pak si tu hru doopravdy užít, to mi hlava nebere...
  • MrSanta
    Všechny animačky z Diabla III v jednom videu = podle tvého spoiler bez varování? To jsi trol nebo i*iot?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit