Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Jj funguje to tu uz od rana, vzdycky svitim krasne zelene :-D Vcera bych byl kamenován.
-
Sem si říkal jaktože nemáš mínusy... a pak mi došlo, že všichni fanboyové jsou teď tvrdě zapaření do klikání *15*
-
To je mem, to neres. To kdyz nevíš, prostě jen plácneš větu z internetu, nebo popíšeš nějáky obrázek co jsí tam viděl.
-
Hajzli s vasim diablo 3 kvoli vam mi padol server na starcrafte teraz si mozem akurat tak pohonievat
-
Ano to blbost je. Kdyby to bylo stejne jako druhy dil tak to mozna i hraju. Ale kdyz z toho udelali rubacku tak ee. ja to hral prave kvuli skillum.
-
No myslel sem, ze zrovna ty budes na me strane, ale co uz :D
ME 1 a 2, a AoE 1 a 2 se od sebe lysi priblizne stejne jak D1 a D2. Ale D2 a D3 se od sebe lysi daleko vic...
SC a SC 2 vyjdou taky nastejno a Serious Sam ma jen jinou grafiku, jinak je to to same.
Pointa je, ze je naprosta blbost rict, ze D3 je stejne jako D2 -
no to je mem, ale to neres
Proste hru si stahnes z blizz webu, ale crack holt nebude...
Mozna emulator, ale nebude to moc dobre... -
Lysili neznám:)A příkladem je třeba ME a ME2, AoE a AoE II, Sc a Sc II, SS a SS II.
-
*1* +1
-
Ty si moc her nehrál co?
-
Jakej argument? Byla to prostá otázka.
-
Jmenuj nekolik her, kde se dily mezi sebou lysili vice jak u diabla *7*
Ulehcim ti to, Witcher, ale to je jen jedna hra -
double post
-
muzes si to stahnout primo od blizzardu zadara... your argument is invalid
-
Super. A linky na rapidshare budou kdy?
-
Skvěle, právě si vymyslel univerzální recenzi na 99,9% dnešních her... *7*
-
Ani to by nepomohlo.
-
Tak já taky patřím mezi carnivorous vulgaris, ale ten smažák, to je prostě moje slabost *14*
-
To nemá cenu Codymu a D3UberOwner@tiscali.cz vysvětlovat.
-
Recenze: Diablo je legenda. Udělat tak tupou hru pro prosté hráče a tvářit se u toho vážně, je přímo legendární. Navíc je to stejné jako druhý díl, a ten byl stejný jako první díl, takže se nemusíme skoro ničemu novém učit, naopak je to ještě jednodušší, ale mám u toho stavy štěstí, že hraní dám přednost i před souloží s pěknou dívkou. A to se vyplatí. 10/10
3/4 budoucích recenzí