Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Advokátně zastupuju autory i "piráty". Nějaké další dotazy?
  • Ahoj neměl by někdo volnej guest pass docela bych to rád zkusil než si to koupim.
    Kdyžtak můj mail maximooo@email.cz, udělate mi radost *14*
  • Máš to podložené něčím?
  • Není to trestné, ale je to protiprávní. Zastoupení tady mít opravdu nemusí. A Tiscali navíc má prachy, což riziko žaloby výrazně zvyšuje.
  • Nezajímá. *3*
  • Videl cely pribeh. Nezaujalo ho to. Proc ho doplnovat hodinama klikani aby zjistil co uz vi a co ho nezajima...
  • Dávat linky na externi videa je trestné? Od kdy. Blizzard u nás nemá ani zastoupení. Takže si může žalovat jak chce a komu chce.
  • Pane Poláčku, já vám za to nehty trhat nebudu, ale to, co jste udělal, je protiprávní a Games.cz by z toho mohly mít problémy. Blizzard tohleto skutečně neschválil a jejich "legal" je drsnej jako šmirglpapír.
  • Spades
    Takze si odsoudil celou hru na zaklade prerenderovanych animacek ? O.o
  • Tak to zkus najit, nebude to dal nez na treti strance, a zkus si to porovnat pokud te ten konec zajima. :)
  • az na to slovo ze keket a hviezdicka to neospravedlnuje
  • To nevím, to jsem neviděl.
  • Useknuté u konce? Já se na tohle nekoukal, ale nedávno posílal Hairy Ass do bleskovek odkaz, a tam to bylo imho celé.
  • Ale prosímVás běžte už někam, vy co tu furt bečíte se spoilerem. Stejně každý ví, jak to skončí.
    Happyendem.

Kromě teda těch, co se dívali na tohle video, protože je kurňa useknuté u konce. *10*
  • To byla reakce na Veškoslava ne na Tebe. Jen jsem chtěl navázat diskuzi abych nebyl přehlédnut .:-)
  • Teď když jsi to takhle napsal něco na tom bude. *15*
  • ano ale toto bylo i na pohadku moc :D
  • Veskoslav
    Diablo je pohádka:)
  • Spades
    V tom podcastu asi 10x rekli docela nahlas ze tam budou spoilery, a ze jim to je uplne jedno, takze si na to pak nemate stezovat...
  • ja jsem nikde nepsal ze je to dobre udelane ja jsem kritizoval konec kterej je o nicem a moc jednoduchej proste pohadkovej PS: spoiler mi nejde :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit