-
Aby sa nestalo to ze sony zacne davat aj altivacne kluce do krabiciek s hrou to sa potom dobazarovalo...a xbox s gamepasom bude zas inde ...
-
Xbox series X predobjednan. bude pod televizi hned vedle xbox one, ps4 pro a Nintendo switch :) ale stejne primarne hraju na PC :P
Jakozto dlouholety vlastnik xboxu mam jiz takovou knihovnu nakoupenych her a vseho ze kdybych poridil PS tak jako bych to hodil z okna.
dalsi vec je ze mi je pristup a politika MS o dost blizssi a prijemnejsi nez Sony. PS5 koupim za nejaky rok az budou jejich exkluzivky za babku (a nektere dokonce preci jen vydaji na PC...) ....
jinak resit opravdu ten flame a nenavist PS vs Xbox je zbytecne, kazdy si najde to svoje co mu vyhovuje, a je to predevsim o tom aby si zahral a bavilo ho to.
-
Pardon ale když si každý 10ty koupi na ps4 hru, je to sakra velký úspěch. Sony není Nintendo s Mariem, aby prodávala 16M kopii.
-
Nechapem naco sa vobec este snazia... aj tak vsetkych prevalcuje Epic game store😈😀😀😂😇
-
Nezabudaj ze EA katalog mieri do Game Passu
-
Pozeras sa na to prilis ocami hraca a historie :) MS ma uplne inu viziu, pre MS je v tejto chvili uz konkurencia skor Google, Amazon alebo Apple. Sony si bude drtit svoje krabicky a tato cast superenia bude pokracovat, ale smerovanie oboch firiem je uplne odlisne. Investicia do ZeniMaxu nie je primarne o exkluzivitach, ale o financnej kontrole nad ich znackami v Game Passe. Lebo Game Pass je buducnost... ci uz na Xboxe, pc alebo hocikde inde. Sony sa moze pozerant zase na horizont 100 milionov predanych konzol...ale MS ma ambiciu postupne preniknut Gamepassom na 1 miliardu Win10 zariadeni (samozrejme hovorime tu o horizonte mnohych rokov) a podla moznosti aj na ine platformy. Preto aj xCloud... Sony v tomto taha za kratsi koniec, lebo nemaju za sebou najvacsiu cloud infrastrukturu na svete a ako som pisal v uvode, MS ma ovela megalomanskejsiu viziu
-
XBOX, protože bude dostupnější :)
S fcí "Play Anywhere" však XBOX postrádá smysl.
PS a PC to jistí
-
Ac jsem byl vcera tim nakupem trochu negativne zaskoceny, tak dneska jsem naopak nakonec rad, ze to MS udelal. Sony si opravdu jela tu svoji a na MS koukala skrz prsty. Opravdu mam pocit, ze pokud se nic nepokazi, mohl by byt souboj o zakaznika konecne zajimavy. Kdo jiny z toho bude tezit? Osobne bych si moc pral, aby diky temto krokum vznikly nove znacky, ktere by tu treba ani nemusely byt.
-
"dovoli si vydat konzolu ktora je papierovo slabsia a ma mensi hdd"
Sice v PS5 bude menší SSD, ale zase je rychlejší.
Zatím bych neplakal o tom, která konzole je papírově slabší či lepší. Ve výsledku bude vždycky záležet až na výkonu v reálu.
Vždycky je to o tom, jak ten HW dokážou využít vývojáři. Pamatuji si na spoustu "užasných" technologií kolem kterých výrobci HW sesypali hromadu fantaskních tiskových zpráv, ale v reálu to pak vývojáři her neuměli využít.
-
Ja si nemůžu pomoct ale zrovna Bethesda se konzolovyma titulama nikdy moc nevytáhla. Navíc potom co i minhel rok zrecyklovala svůj 10let starej engine už úplně nemám víru v jejich kvality, stejně jako jsem značně začal pochybovat o BioWare
-
ty jsi ztraceny troll, který nezvládne žádnou diskuzi bez pejorativních obratů a argumentačních faulů, nemám na tebe sílu. Bye
-
Ja furt nechapu to halo okolo exkluzivit na PSku ..kolik jich je za rok? 2-3? A vetsinou jsou to pribehovky dejme tomu na 20-50h , ale spis ta dolni hranice. A i ty super exkluzivky, ktery podle nekterych stoji za uspechem Sony si koupi vetsinou tak kazdy 10 majitel PSka ... cili je to kravina. Vetsina lidi hraje neco jinyho, nejspis multiplatformniho. Kdyz do tohohle souboje prihodim Switch, tak ten si exkluzivitkama povodi PSko s prehledem. Takze nazor autora beru jako zcela logicky ... vi, ze chce hrat hodne a za malo a tam ted Xko vede. Pokud bych kupoval konzoli pro deti, tak je Xbox jasna volba ... zaplatim gamepass a mam od nich pokoj.
-
"Protože zaprvé PS5 si teď těžko koupíš a pokud někdo chce v listopadu hrát něco na PSku, těžko si ji koupí."
trololol
Co to je za nesmysl?
Konzole je velmi žádané zboží, hned zmizí z obchodů, a to je dle Veskoslava špatně. Přímo hotová sodoma gomora!
-
Protože zaprvé PS5 si teď těžko koupíš a pokud někdo chce v listopadu hrát něco na PSku, těžko si ji koupí. A nikoho nezajímá? Kámo, všichni ví, že jsi až neskutečně fanatický Sony uctívač a ještě k tomu hráč Soulovek, které považuješ za nejlepší typ her ve známém vesmíru, cokoliv ohledně Sony nebo Soulovek má tvůj názor stejnou váhu jako názor prezidenta této republiku. Nulovou...
5 miliónů? Sony kolik že prodala PS4? 100 mega? I kdyby originálních vlastníků bylo jenom 50 mega. Tak stále tu hru má každý 10. vlastních PS4. Takže ano, stále je to okrajový žánr. Ano, je to hezké číslo, ale pořád to není titul, co ti přitáhne lidi ke koupi. Game pass ještě nikdo neviděl naživo a jak funguje.
-
argumentační faul s tvými známými jsem naprosto čekal. Vždy vytáhneš tenhle fail. 😂
Takže přestaň failovat a faulovat a řekni mi konečně, proč je PS4 Pro výhodnější než PS5 digital. Rozbal to konečně a prosím vynech svoji rodinu, virtuální kamarády apod. Nikoho to nezajímá a jsou to prázdné fráze.
Sekiro jako nová IP bez přídomku Souls bez mp prodala pět milionů kusů, takže tak :) Exluzivity vždy byly na prestiž a lepší nádherná hra jako Demon Souls než nic na druhé straně :)
-
A pán má kouli. Z mého okolí vím minimálně o 5 lidech, co jsou majitelé PS4 a přesto jdou do Xboxu. Nemají herní PC a Game Pass se stává více než dobrou alternativou pro hraní. Ano, vyhodit za remaster 80 € a ještě být u toho šťastný. Mimochodem Soul hry byly a stále jsou okrajový žánr pro pár miliónů masochistů maximálně. To není titul, který by většinu lidi nějak zajímal.
Až ten Game Pass uvidím funkční, tak se můžeme bavit a jak si ho asi koupíš, když je "vyprodaný" a letos nemá ani přijít? To je jako s vyprodáním RTX 3080 v Austrálii. Pak se dozvíš, že jich tam poslali nějakých 600 kusů. Sony to prostě naprosto podcenilo
-
tak samozřejmě, že nebude nedostatkové zboží, když předobjednávky budou několikanásobně menší ty inteligente.
Můžeš mi říci, v čem je výhodnější PS4 Pro za nějakých 10000 Kč než PS5 digital za 10, 500, když díky tomu jejich pasu si budeš moc všechny PS4 hry zahrát day one. To snad nemyslíš vážně už ani jako trolling, ne? V čem je výhodnější PS4 Pro než PS5 Digital, pojď do mě ty mudrlante.
Naprosto skvělý titul je Demon Souls, který vypadá naprosto nádherně. Vati dělal statistiku a 75% hráčů Souls Demon nehráli, takže tohle je titul, který zvýší prestiž hned na začátku. Xbox nemá samozřejmě vůbec nic.
-
Můžeš mi říct ty skvělé tituly, s kterými startuje PS5, aby si to člověk pořídil? V současné situaci je výhodnější si koupit PS4 Pro nebo nový Xbox. Protože ten rozhodně neudělal tu samou kravinu jako Sony, že bude nedostatkové zboží a akorát se v 1. vlně napakovali překupníci.
-
Nedává mi to moc smysl... Gamepass je super, ale nějak mi chybí výčet nových her, které by mi např. první půlrok poskytl, abych měl důvod si pořizovat Xbox jako tu první konzoli... To bych si raději pořídil PS5 a DS...
Já tak či tak počkám na recenze a klidně celý rok. Než se ukáže, kdo je na tom lépe a jak je to s konzolemi, které jsou odkázané na čistě digitální distribuci... Zda budou ceny dále stupidně vysoké nebo budou kopírovat ty v kamenných obchodech + akce...
-
Starý model není dobrý jen pro MS, protože minulá generace byla totální fiasko, kdyby MS měl 100 milionů prodaných konzolí, tak má nastavenou jinou politiku. Xbox je slabší jméno než PS, pokud konzoli neuvedou o rok dříve jako 360 vs PS3, tak jsou bez nějaké šance na úspěch. Nemají šanci konkurovat ani N, proto zkouší být agresivní. Tohle je fajn na jednu stranu v rámci konkurence, zase to není fajn, aby Sony a MS kupovali vývojáře třetích stran, to je začarovaný kruh. Očekávám, že Sony do půl roku taky někoho koupí atd. To snad nikdo nechce. Přece je rozdíl mít vlastní studia a pouštět to na svou konzoli v rámci prestiže a kupovat vývojáře třetí stran.