Přejít na výpis diskuzí
Producent Call of Duty: Ghosts o roli psa a významu singleplayeru
19.11.2013 | Redakce Games.cz
64 příspěvků
-
Prečo je podľa tvojej logiky niekto kto nehrá hry častejšie ako raz za mesiac dement/neznalec ?
-
Ale co s tím naděláš? To je jak chc*t proti větru *1*.
Videohry berou domácnosti útokem a skupina konzumních hráčů již dávno překonala 'hardcore hráče' (myšleno ty hráče, co se aktivně o videohry zajímají, pravidelně brouzdají internety a čtou videoherní časopisy).
S tou další generací bych to tak černě neviděl. Moje generace byla vychovávána tak, že hry jsou zábava pro děti a kdo hraje po 18. roce je de*il. -
Takze je to pro bandu ovci/dementu/neznalcu ktera nasledne vychova dalsi genereci degeneratu ... no super
-
Naprostý souhlas
-
Call of Duty by se melo kazdy rok objevovat v humble bundle za 1 USD (predchozi dily) a novy dil v BTA za startovku 10 USD. Vetsi cenu to rozhodne nema, alespon pro me. I kdyz na druhou stranu CoD je obecne jediny FPS titul, ktery si rada zahraje i ma pritelkyne a je ho schopna bez problemu dohrat :)
-
Pěknej rozhovor. S pánem se dá souhlasit. Můžeme si nadávat jak chceme, ale fanoušci prostě chtějí COD takový jaký je.
Proč měnit něco, co výborně funguje? COD si z velké části kupují 'nehráči', kterým je nějaké hodnocení na Metacritic jedno, moc je nezajímá, že Battlefield 4 má asi tak stokrát lepší grafiku. Prostě každý rok si koupí hru, prosviští heroickou kampaň a hurá do starého známého MP. -
...Prostě chceme milionům fanoušků série Call of Duty nabídnout přesně to, co chtějí...hmm, dál jsem to raději nečetl.
-
To je prave ten nejvetsi problem CoD. Na jednu stranu se snazi tvarit strasne drsne a realne, ale pritom tam cpou jednu nerealnou cypovinu za druhou, vybuchy, o kterych by si hollywood mohl nechat jeno zdat, same spomalovacky, tuny nepratel bez mozku, zbrane co se chovaji jak paintballky a mohl bych pokracovat.
Bud to ma byt cistokrevna arkada, ktera si na nic nehraje a nebo tu hru opravdu pojat realneji se vsim vsudy a nemusi z toho nutne byt hned dalsi Arma. -
mne se nelibi spojeni run and gun stylu se zasazenim do realneho prostredi a ve spojeni s jistou snahou o realnost. Treba kdysi jsem chvili hrál unreal tournament a tam mi ta šilena rychlost hrani a neustale skakani a behani nevadilo ale tady proste jo.
-
Je to šit a prací pana producenta je i hru prodávat veřejnosti klidně ústy jako interview i kdyby to byla nejhorší hra roku ;)
-
OK, potěšil jsi mě, bohužel jsem se neovládnul a zaútočil osobněji. Za ty koule se ti dodatečně omlouvám. Rozhodně s tebou souhlasím, že by CoD mohlo být lepší. Grafika mě osobně třeba vyhovuje, s tou nemám problém, optimalizace si, myslím, je problém hlavně Ghost, před tím se mi to zdálo celkem v pohodě. Inteligence a chůze rozhodně. Co se týče toho kopírováni MP tam máš určitě pravdu. Já byl v podstatě spokojený u (pro mě prvního koupeného, pře tím jsem jenom hrál cracklé singly) MW3 a další díly si v podstatě kupoval jenom kvůli odlivu hráčů z toho předchozího.
Každý rok to nejspíš bude opakovat, protože, to si přiznejme, po relativně jednoduchém výdělku sáhne každý rád.
Prostě si hrajeme svoje, to je výstižně řečeno.
a ještě jednou se omlouvam -
Nudnejsi, uz to ani neni moc zabavne SP by meli proste odstranit (jakoze se tak casem stane).
-
Nene, stacily by tanky a transportery potazmo i nejaky ten dzip/nakladak MW1 melo "neriditelnou helikopteru" do BF bych to netahal at jsou to 2 odlisne hry jen proste abY COD bylo COD a ne tohle. Obavam se dokud si to nevezme nekdo jiny zustane, u tech fantazii ono vlastnbe se to ani nemusi jmenovat cod... nemusi to byt cod vubec. *3*
-
Jsi vtipný. :) Hádat se, ale nechci. Prostě si hrajeme svoje. Jen nemohu přehlížet a v tom mi snad dáš za pravdu, že CoD je zaostalá hra. Špatná grafika, optimalizace, staré chůze, inteligence atp. CoD může být na tom mnohem lépe a ty kecy, že hráči chtějí staré dobré CoDko, jsou nesmyslné. Vím, že se opakuji, ale tohle bude každý rok. Nemůžu se dívat na to jak vývojáři dostávají hromadu prachů za to, že zkopírují objekty, MP a skoro všechno. Nevěřím jim ani h*vno v p*deli. CoDka jsou poslední roky, jako by je zrovna před vydáním vycucali z prstů. Krátké, staré a čím dál horší - Call of Duty.
-
Ale jo ... nainstaluj si Heroes & Generals :)
-
třeba se inspirují u kolegů od filmu a udělají restart série, z WW2, s novým enginem kde budou velké mapy, zničitelné prostředí, vozidla, fyzika... zkrátka to co má Battlefield už dávno *1*
-
PR okolo COD uz vobec necitam, posledny klinec do rakvy bolo to ich PR ako zarobili prvu miliardu za den vdaka GHOSTS :D číííííííteri
-
Ja bych rad Remake nebo pokracovani puvodniho COD, nemuzeme mit vsechno. *9*
-
A dit celkem pekne zatrollil. *3* To se ceni.
-
jenže to byl aspoň ten MP musel za něco stát, tohle je na úrovni prvního Call of Duty + debilní unlocky, resp v prvním Call of Duty s datadiskem šly v MP aspoň řídit tanky