-
Bohužel je to tak. Vozový park je takovou potěmkinovou vesnicí. Tady to, tuhle tamto. Hra vám sice nabídne ochutnat od kde čeho, ale nikdy vás skutečně nenakrmí. Chybí spousta významných automobilek, zástupci různých závodních seriálů jsou pak skutečně jen ochutnávkou. Jakoby vás vždy nějakým vozem navnadili, abyjste pak se zklamáním zjistili, že víc než jedno/dva vozy z dané třídy nedostanete.
S čím ale nemohu souhlasit je vychvalovaný jízdní model. Ten se sice snaží tvářit jako simulace, nicméně je tak odfláklý, že přináší vše, jen né požitek s jízdy. Veškerý jízdní model je prakticky rozdělen na tři stavy. Zatáčet/nedotáčet/přetáčet. Problémem je, že mezi těmito stavy prakticky neexistuje žádný mezistupeň či snad plynulý přechod. Vše funguje jakoby na přepínač. Přemrštíte nájezdovou rychlost o 1km/h a letíte z dráhy se stejnou nedotáčivostí, jako kdyby jste to přestřelili o 50. Uberte o 1km/h a auto zatáčí jak po kolejnicích. A nakonec - podaří se vám zadek auta urvat? Pak již prakticky není východiska jak z toho ven. Za mě tedy, jízdní model je jedno velké zklamání. Chování auta je nečitelné, nerealistické a až otravné. A tím si hra, tvářící se jako simulátor láme vaz. -
jo a jestli mate problemy s lagovanim hry pri zapnutym ovladaci tak VYPNETE FORCE FEEDBACK !!! vyvojari ani testeri to prej nezkouseli na gamepadech na PC verzi a neprisli na to ze to glitchuje... a podle me neprisli ani na to ze jim glitchuje fyzika...
-
Nainstalováno a smazáno. Grafika překrásná, ale já chci víc. Tohle je hra pro masy (konzolisty, děti a méně náročné hráče, na které udělá grafika dojem). Ovšem na PC je dost lepších závodních her, ve kterých je mnohem hlubší jízdní model. Asseto Corsa, Rfactor 2, IRacing, Game Stock Car Extreme, ale i v GTR 2 mám mnohem lepší pocit z jízdy. Úplně špatné to není, ale nemám důvod to jezdit, když můžu jezdit lepší hry
-
Project CARS mě vůbev nenadchlo. Prvni dojem nic moc a po pár zavodech....... Nedodělané zvuky a další detaily. Nemluvě o tom, že po připojení ovladače se hra začala neskutečně sekat, po odpojení vše v pořádku. Grafika také nic moc, vše na ultra a.........
-
-
vypni force feedback... ne neptej se me jak je to mozny... resil sem to na steamforu ;) proste ho vypni...
-
-
Neptal se náhodou někdo kdy bude recenze? a hle... máme jí tady. ! *3*
-
-
Ne, ale já se třeba ptal, kdy tady napíšeš další zbytečný příspěvek a hle... už je tady *7*
-
-
ale jo ptal ve fc ale to bys musel vystrčit hlavu ze zadku. *3*
-
-
Ja se priznavam, ptal jsem se ja a nekolikrat. Neb jsem horel zvedavosti, kolik tu dostanem. Preci jen mam k tehle strance pomerne vrely vztah *3*
-
-
Potěšily? koneckonců je to majnstrýmovka (pc, konzole) ale věřím že to je i dobrá simulace. Jen ne tak hc jak, Asseta.
-
-
Jo jasně ale destrukci to má propracovanou, oproti Assetě která je hc simulace jak řemen.
-
Jo, potesili. Pekna 8. Co se te simulace tyka, tak nesouhlasim, stejne jako nekolik skutecnych jezdcu (fakt to neni jen PR), ale kazdy ma pravo na svuj nazor *3*. Proto taky mame na vyber.
-
-
-
-
-
-
Vyzkoušel jsem jaká je fyzika v Project CARS a zda jde opravdu o simulaci. Celý závod jsem nepoužil brzdu a jel s plným plynem. K mému překvapení nebyl vůbec problém dostat se z posledního místa na první.. Velké zklamání, celé jsem si to nahrál https://youtu.be/9h0Q0AaEVNU
Zkuste také :-( -
-
tak jo, dokazals, ze vypnout poskozeni je efektivnejsi nez se mu vyhnout rozumnou jizdou, co tam mas dal?
-
-
PC je dobra simulace, ale byl jsem sam prekvapeny z toho, jak se hra, pri pouziti pomalejsich silnicnich aut, chova vice arkadove nez napr. driveclub, nfs atd.
-
-
Pane kvalitni troling....jen co je pravda...pro vsechny zajemce o kvalitni zavody doporucuju.Na profi obtiznost a s nastavenim na REALNE pomocniky je tato hra vyzva a je to simulator
se vsim vsudy.Jezdim i Assetto Corsa a srovnani to snese.
Abych pravdu rekl i presto ze jsem extremne narocny hrac tak project cars me prijde
zabavnejsi a je vnem i takovy vetsi zavodni feeling.. Krasna hra ktera se opravdu povedla.
Taky se mi silene libi singl ktery je konecne takovy jak ma vypadat u zavodni hry a to jsou TURNAJE!!
konecne. Dokonce takova simulace jako je asseto Corsa ma jen vyzvy a turnaje poradne zadne.
Chci si odjet celou sezonu a pekne si s AI potrenovat.
Jsem spokojen :) Tak chci vsem rict at nectou troling a radeji hru koupi, budou spokojeni. -
-
Achjo, kazdy kdo nerika, ze se jedna o super simulaci, tak je trol. Podivej, slysel jsem prvni posledni o tom jaka je Project CARS simulace a ve vetsine pripadu jsem nadseny, ale tohle me opravdu sokovalo, protoze podobnou jizdu si nemuzu dovolit ani v arkadach typu nfs, driveclub apod. natoz forza ci gt5. Od simulace bych opravdu necekal podobny jizdni model a fyziku kdy se od mantinelu odrazim, zatacky projizdim rychleji tim ze jedu mimo hru a odrazim se od zabran, opravdu zvlastni :-( Jinak oponenti byli nastaveni na 75, nastaveni fyziky jsem nikde nenasel, pokud tam nejake je, tak mam nastaveno na default (nic jsem neupravoval), asistenti vypnuti, zapnuta trakce, abs a stabilizace (kterou ovsem auto standardne obsahuje a i s nim se v realu auto neodrazi od prekazek :) a poskozeni vizualni. Muzete namitnout, ze s plnym poskozenim by to neslo (zkousel jsem a dojel jsem presto 4.) ale ono by to jen odrazovalo od zneuziti spatne fyziky a jizdniho modelu..
Presto musim rict, ze vetsine pripadu je to super ,ale tohle me opravdu prekvapilo...
-
-
:D :D velke sklamanie ze ked je vypnute poskodenie auto moze narazat a nebrzdit :D :D ....
-
-
velke zklamani neni ze pri vypnutem poskozeni se neposkozuje. velke zklamani je ze bez brzd a s plnym plynem je mozne vyhravat, protoze auto se proste odrazi od maninelu a je to tak rychlejsi nez projizdet zatackami normalnim zpusobem. velmi zvlastne nastaveny jizdni model a fyzika..
-
-
Jízda hodná dvouletého dítěte a ty jsi na to ještě hrdý. Gratuluji *11*
-
-
nepochopil jsi o co slo, rozhodne ne o chlubeni me jizdy, ale o demonstraci velmi zvlastni fyziky a jizdniho modelu, kdy jde vyhravat s plnym plynem bez brzd kde je rychlejsi nechat se odrazet od mantinelu a jezdit mimo silnici...
-
-
Zapni plné poškození vozu a uvidíme, jestli ti fyzika dovolí dojet do cíle tímhle způsobem...
-
-
-
Takže jsi to projel jako r*tard. Gratuluju.
-
-
asi jsi nepochopil, ale tohle nemela byt ukazka meho jizdniho stylu ,ale spatne fyziky a jizdniho modelu, kde jde vyhravat pouze s drzenim plynu bez brzd...
-
-
Slusne pokus o troling, ta jizda to je co? To jede clovek s pokrocilou demenci? Pokud jo pak to chapu, A navic to hrajes na sipkach, o muj boze kolik jeste dementu se bude vyjadrovat k necemu a cem nema ani paru.
-
-
Ne nemam demenci :D videem se snazim demonstrovat spatny fyzikalni model a jizdni vlastnosti, kdy se auto odrazi od zabran a je rychlejsi projizdet zatacky mimo silnici opren o mantinely..
-
-
Obtížnost oponentů byla nastavena na co? A poškození bylo asi jen vizuální ne?
-
-
Oponenti na 75 a poskozeni vizualni.. Pri plnem poskozeni jsem dojel jako 4. Ale melo to demonstrovat spatnou fyziku a jizdni model, kdy se auto od mantinelu odrazi a zatacky se projizdi rychleji.. Poskozeni pouze odrazuje od pouzivani teto divne fyziky..
-
-
-
I tak Driveclub vyzera o 2 triedy lepsie....
-
-
samozrejme, pre teba by bolo aj hO.ovno lepšie, keby ti ho ponúklo Sony
-
-
Ale prosimte *1* vo gt7 nemam vubec strach *1*,to bude jizda kralu.A sony mi to hovinko da na zlatym podnose.
-
Nastastie Goča nemaju v ponuke
-
-
ja som verný Nintendu ;)
-
-
-
Mindrák detekován
-
Driveclub je mazec!Kdyz prsi a jede se kolem tech sadu,tak styka to blato s tech poli a sadu,ted nevi co je to za zemi,kdyz je slunecno tak tam jsou roztrikovace s vodou na polich.
-
30 FPS zavodni hra :-DDD To je asi to stejny jako hrat fotbal v lyzakach :-D
-
-
Kamo driveclub jezdim uplne v poho a neseka se to a nepada z 60 na 40fps.Jinak Driveclub jede kolem 42ffps.Uplne supr zavody.Jedine co me stve,je ze nekterym souperum v online zacnou preblikavat auta a cukat se,a stoho me ty voci boli a ne s 30fps.
-
-
Ale me je to jedno jak jede Driveclub, chapes, ja do diskuzich k Driveclub nelezu. Musel sem jenom reagovat na toho vola.
A 40FPS urcite nejede, to konzole neumi.
A vubec nemam potrebu resit Driveclub, to je arkada jak remen, ja se tesim na PC jako blazen budu hrat stabilne v 60FPS a na volantu, proste 100% zazitek. -
-
Tak sorry,ale arkada s pekne dlouhejma tratema,krouzit me uz nebavi.Pokud na to mas penize,tak si tech 60fps uzij,kazda sranda neco stoji.A jen chci rict,ze tahle generace konzoli je lepsi jak predesla,jede vic her v 60fps nez v minuli generaci.V minuli generaci konzoli snad nejela zadna hra v 60fps krom gt5,6.Multiplatforma snad zadna.
-
-
-
-