Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn
    Neni tam upgrade soucastek! Skvele, nikdy jsem nechapal proc v Gran Turismu pri koupi Ferrari 430 Scuderia tak musim tomu dokoupit prevodovku, turbo, lepsi motor a odlehcit o_0 Tohle chapu u Pegeuta 205 a ne u neceho co ma 600+ bhp
    • F430 Scuderia ma btw 510 koni, tak mozna proto se ti zdalo divny, proc davat lepsi turbo atd.
      • Scuderia má hlavně atmosférické sání.
  • Mě se líbí jak Veskoslav vždy vytáhne nějaké legendární titul, který nehrál a ztrapňuje se. Jako u Xenoblade. Nehrál jsi na PS2, nehrál jsi na Wii, tak už se laskavě přestaň ztrapňovat...
    • Veskoslav
      Zareaguji výjimečně ještě jednou. Víš naprosté ho*no o mě. Jsi jenom další "inkognito" nulo z řad "konzolistů" jako GGG a spol. A teď už tě vesele ignoruji, protože ztrácet s tebou jakýkoliv čas je zbytečné.
      • smysl přísvěku? Že mě budeš ignorovat? To mě jako musíš oznamovat a koho to jako zajímá? Myslíš, že ty mě zajímáš? Ty se věšíš na moje přísvěvky jako pijavice, kdo o to žádál? Tak táhní a přestaň lhát už konečně jako malý fakan...
  • Kdo je pro to, aby Jack1947 dostal doživotní ban, ať mi dá plusko.
    • proč on? Jsou tu větší lidské trosky jako Del0, Veskoslav, LV426+Lukáš, Skaven čili Mantor, No prostě PC Master Race. Kde jsou sakra ti zábávní diskutující jako Troll. Diskuzní, Doktor nebo Miserius...
    • Chceš abych ztratil smysl života? To by tak hrálo. Jack je náš chráněnec a my ho nedáme!
      Zabanoval bys mi ho teď, když se snažím dát dohromady knihu jeho největších výroků.
  • podobně skoční i "nejlepší RPG" historie Zaklínač 3: Divoký vítr. Už za ten trapný vítr bych strhl dva body, to je něco tak rušivého, že se to nevidí, ještě trapnější než vítr ve Watch Dogs...
    • Podobne jako Metacritics 85? Tak to zas myslim nebude ani pro W3 takova prohra.
      • ten hype je tak na 97% a ty kecy o nejlepším RPG historie apod od promo novinářů. Vše pod 95% bude neúspěch...
        • Pro koho? Podle čeho? Podle tvých subjektivních měřítek, které jsi si vytvořil na základě několika článlů na games? Nejsi ty náhodou flash?
          • na games.cz je ten hype suverénně nejmenší, se podívej na jiné stránky a flash opravdu nejsem
    • A co by v Armě za ten vítr dali. Ty se nedokážeš radovat z maličkostí, to je tvůj problém. Až nebude foukat, tak zase budeš breptat, že je moc horko nebo podobně.
    • Veskoslav
      Jdi si spamovat za Jackem do Bleskovek, pokud nemáš ke hře co napsat....
  • Myslíte že má cenu tuhle hru jezdit na volantu Thrustmaster 458 Italia? Má poloměr otáčení jenom 270, žádný FF. Kupoval jsem ho kvůli Forze, nic jinýho za rozumný peníze jsem nemohl sehnat, a v současnosti na něm hraji jenom F1 od Codemasters, na který to bohatě stačí.. Akorát nevím, jestli má cenu na tom hrát Project Cars..
    • Porad to bude lepsi nez gamepad. Uz z principu. 270 je porad vic, nez cca 120 u gamepadu.
  • tohle je ten nejlepší závodní titul historie a killer Gran Turisma, o čemž nás přesvědčovali PC tardi? hoho, už to vyfasovalo i 6/10 :P
    • U me ano,za ty 4 roky vyvoje.Vyjde forza6 na xbox one 1080p 60 fps,direct x12 efekty a na ps4 gt7 a tuhle hru uz budou zachranovat jen moderi s pc ckama za 42 litru.
    • Vole, proč nepíšes celá slova? Co to je zase za pubertální zkratky "tard"? Mluv jako chlap nebo jako ženská, ale přestaň psát jako imbecil.
      • Stěžuj si na cenzora, že tu nejdou psát vuglarismy ty podbradku...
        • Ten podbradek je všechno, co mi zbylo po mý mámě, ty holomku jedna vykutálená.
    • Veskoslav
      Myslíš tuhle hodně otřesnou recenzi?
      http://www.shacknews.com/article/89449/project-cars-review-bringing-up-the-rear

Jo to psal člověk, co potřebuje vodit za ručičku jak hlupák a tutorial potřebuje i na to, jak má zatáčet...
    • Ret*rd konzol alert.... *7*
      • Veskoslave proč se skrývaš?
        • Veskoslav
          To tu dlouho zase nebylo *7*
  • recenzovat tuhle hru a neustále ji porovnávat s Forzou. Buď je recenzent amatér na poli závodních simulátorů nebo zbabělec. Obojí znamená, že je to velmi nekvalitní recenze
    • A scim jinym to chces srovnavat?Nez s forzou a gt6.
  • Veskoslav
    Mě aut nepřijde málo. Přijde mi to na start akorát. Ano není to Grand Turismo, ale tam mi zase přišlo, že 2/3 aut měli jenom jinou karoserii, ale jízdní model byl stejný. Tady ten pocit nemám.
    • to by mě zajímalo, kolik dílu jsi GT hrál? 0?
      • Veskoslav
        GT4 na PS2 a GT6 na PS3 (tu jenom okrajově, takže tam nevím, jak je jízdní model). Ale přišlo mi, že tam se jelo na kvantitu než na kvalitu.
  • Pokud se uz autor dal do hodnoceni jizdniho modelu, ocenuji ze to vyzkousel i s volantem, to je dnes vzacnost. Za to palec nahoru. Bohuzel ale z jeho popisu vyplyva ze neni kompetentni hodnotit nakolik je ten jizdni model simulacni. Chtelo by to nekoho kdo vi, co auto dela v extremnejsich situacich. Ovladnuti pretacivosti a nebo naopak jeji vynuceni, zkratka jak v techto pripadech reaguje nejenom volant, ale i plyn a brzda. A k temto vecem nemusi byť znalec konkretniho auta, staci obecna zkusenost s rozdily zadohrabu, predohrabu a ctyrkolek.
    Rozumim ze recenzent neni zavodnik, vetsina hracu taky ne, neni to tedy tak dulezite, v poradku, nicmene v takovem pripade bych se vyrazu "simulace" diplomaticky vyhybal. *3*
    • C-BEAM
      ty by ses už možná mohl vyhýbat tomu, říkat lidem co je a není simulace, protože to je tak široký pojem, že ty, autor článku nebo kdokoli jiný se na jasné definici nikdy neshodnou.
    • Me to neda .. a kdyby Honza psal recenzi na Asseto Corsa a nazval ho simulaci, tak bys to napsal taky?
      • ja bych AC a PC moc nesrovnaval. koncovej zakaznik je u obou her odlisny. je to jako srovnavat rFactor a NFS.
        • Coz je naprosta pitomost, to co jsi napsal .... ze.
          • to rikas ty... jako zaujaty zamestnanec SMS. myslim, ze by bylo neco spatne, pokud by si tam pracoval a hazel na to spinu, docela se ti divim, ze si das tu praci s odepisovanim na kazdy post, kde se nekde neco nekomu nelibi. na objektivitu jsou tu jini, ne ty. ja to za blbost nepovazuju, mam obe hry a dost dlouho a takhle se me to jevi. myslim, ze kazdy ma svobodu vyberu. ty rikas, ze je to pecka a ze na to nic nema, no ja stebou nesouhlasim.
            • Ja nerikam, ze na to nic nema. A to je ten rozdil .. Ty rikas, ze je to nesrovnavatelne s AC a s tim ja uprimne a nezaujate nesouhlasim (jasne, v SMS delam, ale taky hraju a dokonce ridim i v realu *3* ). Ty dve simulace jsou mozna na pocit jine, ale naprosto srovnatelne. A jak pisu niz, je pomerne nemala skupina profesionalnich jezdcu, kteri opravdu pCARS povazuji za nejlepsi a neni to placene PR. Ale to stejne se da rict o AC, iR, rF ...... a o to mi jde .. srovnatelna simulace to proste je.
  • Chtelo by to demo!Nebo aspon mit tu moznost 1h dema.Chci si udelat vlastni recenzi hry,1700kc je 1700kc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit