Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to neni zas takova novinka.....to uz mel myslim GTR:E

ale jinak samozrejme C.A.R.S. fandim, taky sem prispel 10 eurama a uz pred pul rokem to bylo lepsi nez spousta "hotovych" her
  • Pan_Klobouk
    Zajimava myslenka, takze NFS s kokpitem uz neni NFS? ;)
  • Pokud tam nebude kokpit, tak je to jen další NFS ať už tomu říkají jak chtějí. Tohle mě fakt naštvalo *16* *16* *16* , obrovská škoda. Jsou to *12* *12* *12*

Ještě že máme GTL, stará ale dobrá, navíc se dá stáhnout velké množství nových aut a tratí takže je pořád čím se bavit *3*
  • http://www.q3.cz/images/82race.png
  • Většinou to chodilo tak, že licence s destrukcí jenom stojí více. Některé automobilky se tomu opravdu hodně brání, a pokud nedojde k dohodě, obvykle padá celá licence.
  • Chapu co myslis ale i tak si fakt myslim ze na pre-alphu to tak spatny neni a ze maj jeste spoustu casu to odladit. Na forech se tim lidi docela dost zabyvaj. Uvidime. Ja myslim ze bych prezil i kdyby pCars sli cestou Forzy nebo Gran turisma i kdyz slibujou simulaci.
    Pral bych jim aby na tom neco vydelali a mohli si dovolit dal vyvyjet podobny hry.
  • Já ale srovnávám fyziku se simy jako rFactor, iRacing, LFS apod. A v tomto směru zatím pCARS dost zaostávají, alfa nealfa. Příjde mi, že se spíš soustředí na grafiku než fyziku, ale nezazlívám jim to - fyzika hry neprodává
  • Víte někdo jak je to s destrukcemi licencovaných aut v závodních hrách? Četl jsem že některé automobilky nepovolí destrukci vůbec.
  • Ono taky záleží pod jakým úhlem ten ťukanec dostaneš či po směru jízdy a intenzita nárazu, ale tady se mi zdálo že destrukční model byl vypnutý a ani bych se tomu moc nedivil pač v jedničce to šlo vypnout taky. Trochu je to škoda pač na to jsem opravdu zvědav jestli autoři tuhle složku vylepšili. V jedničce to byla bomba hlavně v mulťáku *14*
  • hry kde s tebou "ťukanec" ve 100 Mph nic neudělá, už nehraju
  • GPL, GTR, GTL (:
    Původní TOCA sice je skvělá hra, ale říkat tomu simulátor a srovnávat s GTL je prasárna jako bič.
  • Ale je to úplná blbost. Spočítej si FOV. Nebo ještě líp, nasaď si helmu a sedni si do auta.
    Ve skutečnosti jsou za normálních podmínek hodně uhozené i pohledy z kokpitu, kde je vidět klidně celý volant.
  • Mato1987
    ani nespomínaj, podľa mňa je toca race driver stále najlepšia racing hra aká kedy na pc vyšla.
  • nejlepsi simulator byl gt legends a pak toca race driver
  • proc musi ve meste jit kour od pneumatik ? v grid 1 pri driftovani to bylo taky prehnane, kour ma jit pri vysokem vykonu kdy se protaci kola ale v tyhke hre to dela porad
  • Tak promin no... uz jsem to opravil.
  • Taky ve mně vrtá červíček, že bych jim přispěl touhle částkou. *1* Zrovna dneska jsem na pCARS koukal a trailery vypadaly famózně. *14*
  • OK, další stupidní (ne)automobilová hra. Sice to zřejmě není o vznášedlech, jak dnes bývá zvykem, ale s auty to rozhodně nemá nic společného.
  • preco sa mi v poslednej dobe zdaju v hrach tie animacie take zasekavane? ked driftuje tak je to dost vidiet
  • wtf? *1* *1* -> *11* jedna z veci co delala grid gridem byl pohled z kokpitu, tohle uz je total shit! ala aktualni nfs. btw co na tom chteji delat do pristiho roku ? *1* Grid byl super tohle je smesny na prvni pohled :) skoda prace na vcelku peknych tratich jako je napr. tahle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit