Přejít na výpis diskuzí
Projížďka městem i krajinou na videích z GRID 2
27.9.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
To pro me zase prililo trochu vice nadeje do pCars. Pevne doufam ze to bude pecka a ze mych 100 Euro neprijde nazmar :D
-
Osobně nechápu, jak někdo vůbec můžeš dát slova "GRID" a "simulátor" do jedné věty. Kdo má něco odježděno, připadně odježděno závodně mimo běžnou silnici ví svoje. Ostatní si tu básněte o GRID semi simulátoru a podobných blbostech.
-
Dvojka Shift měla od autorů opravdu slabej jízní model, ale s jednoduchým modem PTMu kterej má pár kilobajtu se z toho stává skoro až simulace.
-
A to ještě v mílích v hodině...
-
jeste dodam, ze jasna koupe to bude za predpokladu ze tam bude fyzika a model poskozeni minimalne takova jako byla v 1ce. jestli to bude bez, tak smolik pacholik.
-
Jezdim iRacing ale ne nejak super uspesne. Opravdu me ale bavi. S mazdou jsem uz par sezon vykrouzil a dokonce i parkrat dosahnul na bednu vitezu (dvakrat a treti misto ale i tak to byla obrovska radost) a ted momentalne trenuju SRF. Dojed cely zavod za plusove body v iRacing je pro me zatim porad velike vitezstvi tak se do vyssich soutezi nehrnu :D
Grid byla jedina semi-arkada na PC co za neco stal a opravdu ve mne zazehl vasen pro zavodeni. I kdyz ty ho mozna jako (podle toho co pises) zkuseny zavodnik beres jako arkadu tak na PC krome Shiftu snad nic na podobne urovni nikdy nevyslo. A myslim ze Shift 1 ac si hral na semi-arkadu tak byl mnohem slabsi (dvojku soudit nemuzu). -
Ale vůbec, nejlepší je helma
http://www.youtube.com/watch?v=si8nBiac4KA&feature=plcp
Project CARS *14* -
Ovladatelný Shifty???.....sem s tím! *1*
-
Grid byla semi-simulace? *1* GT5 je semi-sim. A jestli jezdíte iRacing, tak všechna čest, to je od Gridu hezký vývoj, ale jen se mi tomu nějak nechce věřit *1*
-
Pohled z kapoty je nejlepší *5*
-
pCARS je Pre-Alpha na coz mam pocit dost lidi zapomina a myslim ze jizdni model porad strci do kapsy vetsiny soucasnych AAA zavodnich her. Byl jsem prekvapenej jak dobre cejtim jestli auto jeste drzi nebo ne. Je to takove fakt prijemne zive.
-
pCARS se možná snaží něco simulovat, ale zatím se to chová docela arkádově, ale divím se, že zrovna o pCARS se tu skoro vůbec nepíše. Teď vyšly nějaké preview screeny s deštěm a vypadá to fantasticky. Nejsem sice člověk, který preferuje grafiku před vším ostatním, ale pCARS jsou podle mě auta s nejlepší grafikou, konkurovat může snad jen Gran Turismo 5, které ale pCARS stejně jednou překoná.
-
Oukej, teď si definitivně myslím, že měli s GRID 2 počkat až na next-gen. Je to velká škoda, taková hra by byla skvělým nakopnutím startu prodeje. Na Forzu a Gran Turismo se bude čekat ještě hodně dlouho a NFS už zabředlo hodně hluboko do arkádového extrému ale BurnOut.
Grafika současných konzolí je už dost okoukaná. Ne že bych byl nějaký hnidopich, ale třeba světlý kouř naprosto ignorující světlo/stín přímo bije do očí a pokud někdo dělá hru s takhle vyladěným vizuálem, je opravdu škoda vydávat to na současnou generaci, kdy už prakticky nemůže ničím ohromit. -
no nvm, ostry rohovy zatacky ve tvaru L prolitaval stovkou, grafika stejna jako u jednicky a jeste k tomu bez pohledu z kabiny....co na tom ty roky delali?
-
to bude asi tim ze ProjectCARS se snazi o simulator typu iRacing a tohle se snazi nalakat fanousky predchoziho gridu a nfs shift.
-
zistili, že ich cielová skupina (konzolisti) pohľad z kokpitu nepoužívajú ... takže to, že ho vyradili je pochopitelné. Odlesky a "blbosti" navyše sa robia ľahko a ich cielová skupina na to reaguje.
-
Kdyby smykem... dik tam tem autum litaj zadky sem tam jak hadr na holi. Koukal jsem na nejaky videa z Grid 1 ale tohle to proste fakt nedelalo.
-
rikal jsem si co je na tom divneho do prvni zatacky...
co ty studia maji za komplex, ze posledni dobou vsechny automobilove hry musi brat zatacky smykem??..
videli nekdy aspon jeden automobilovej zavod? *8* -
Nechápu důvod k vypuštěný takového videa? Je to sice zatím Alfa ale z pCARS jsem měl mnohem lepší pocit. Ten závod postrádá jakoukoliv štávu
-
tak ako som predpokladal, nablýskané, vyčačkané všelijakými odleskami a blbostami ale cockpit kameru tam nedajú, nie ďakujem.