Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně se načítají jen po rozkliku článku, z hlavní stránky mi nefungují...
  • Robotron3
    Já nevim proč, ale GRID mě něčim (pocitem z jízdy?), strašně bavil, a to vůbec auťáky jinak nehraju. A tady v tom videu ta atmosféra mi přijde, že je taky.
  • Je to divný, kéž by někdo vytvořil arkádu, která na první pohled vypadá reálně. Poslední svého druhu byla nejspíš NFS Porsche. Možná taky jediná.
  • Těším se na hru samotnou, ale zároveň se bojím chyb, který bude mít...(absence pohledu z cockpitu počínaje)
  • Grid jednicka me naucila hrat automobilovy simulatory (i kdyz to byla semi-arkada) a diky ni dneska jezdim iRacing ale musim rict ze z tohohle videla jsem dost rozpacitej. Nejde jenom o pohled z kabiny o kterej si zjednodusili praci ale jde o celkovej pocit z jizdy. Mozna mam spatnou pamet ale fakt nepamatuju ze bych v jednicce kazdou zatacku projizdel ve smyku (nebo ze by v jednicce VSICHNI projizdeli zatacku smykem). Vetsinou mi to trosku ujizdelo az na vyjezdu ze zatacky kdy jsem sel dost prudce do plynu (to delam rad :D). Ja beru ze to neni simulator ale poloarkada... to je v poradku tak to ma u GRIDu byt ale tohle mi proste prijde - a ted se na me nezlobte - debilni....
  • Koukám po "dlouhé" době zase závodní hra, která se bude lépe ovládat na šipkách..
    Opravdu na tom videu nevidím nic zajímavého, vlastním SHIFT2 a s PTMu módem celkem ta hra má šťávu, přičemž g25 alespoň zahřeju..
    Nemám nic proti arkádám, ale alespoň podle videa jsem tohle už někde musel vidět..
    Snad nové konzole ukážou nový směr arkádám..
  • USER47
    Zkus aktualizovat stránku. Místní přehrávač je dost dementní, taky se mi to občas nenačte, když je víc videí na jedný stránce.
  • No proti gustu... Já např celý Grid zrovna na té kapotě odjezdil *3*
  • mám pocit, že grid2 nebude zrovna velká výhra, nějak se mně to podle videa nezdá.
  • montatatana
    chjo z te kapoty je to fakt hrozny :/
    Ty kokpity jim jen tak neodpustim, ale jinak samozrejme pekny. Jen model poskozeni asi neni aktivovanej/dodelanej bo zadnej neni :)
  • Jinak GRID mám proježděnej tam i zpátky, občas si ho dám i dneska. Kam se hrabe DIRT!
  • Jsem jedinej, komu se videa nezobrazujou? Vidim jen černý obdélník... *16*
  • GRID = nejlepsi auta na PC. GRID2 = jasna koupe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit