Přejít na výpis diskuzí
Projížďka městem i krajinou na videích z GRID 2
27.9.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Grid jednicka me naucila hrat automobilovy simulatory (i kdyz to byla semi-arkada) a diky ni dneska jezdim iRacing ale musim rict ze z tohohle videla jsem dost rozpacitej. Nejde jenom o pohled z kabiny o kterej si zjednodusili praci ale jde o celkovej pocit z jizdy. Mozna mam spatnou pamet ale fakt nepamatuju ze bych v jednicce kazdou zatacku projizdel ve smyku (nebo ze by v jednicce VSICHNI projizdeli zatacku smykem). Vetsinou mi to trosku ujizdelo az na vyjezdu ze zatacky kdy jsem sel dost prudce do plynu (to delam rad :D). Ja beru ze to neni simulator ale poloarkada... to je v poradku tak to ma u GRIDu byt ale tohle mi proste prijde - a ted se na me nezlobte - debilni....
-
-
Grid byla semi-simulace? *1* GT5 je semi-sim. A jestli jezdíte iRacing, tak všechna čest, to je od Gridu hezký vývoj, ale jen se mi tomu nějak nechce věřit *1*
-
-
http://www.q3.cz/images/82race.png
-
Jezdim iRacing ale ne nejak super uspesne. Opravdu me ale bavi. S mazdou jsem uz par sezon vykrouzil a dokonce i parkrat dosahnul na bednu vitezu (dvakrat a treti misto ale i tak to byla obrovska radost) a ted momentalne trenuju SRF. Dojed cely zavod za plusove body v iRacing je pro me zatim porad velike vitezstvi tak se do vyssich soutezi nehrnu :D
Grid byla jedina semi-arkada na PC co za neco stal a opravdu ve mne zazehl vasen pro zavodeni. I kdyz ty ho mozna jako (podle toho co pises) zkuseny zavodnik beres jako arkadu tak na PC krome Shiftu snad nic na podobne urovni nikdy nevyslo. A myslim ze Shift 1 ac si hral na semi-arkadu tak byl mnohem slabsi (dvojku soudit nemuzu). -
-
Dvojka Shift měla od autorů opravdu slabej jízní model, ale s jednoduchým modem PTMu kterej má pár kilobajtu se z toho stává skoro až simulace.
-
-
To pro me zase prililo trochu vice nadeje do pCars. Pevne doufam ze to bude pecka a ze mych 100 Euro neprijde nazmar :D
-
-
Taky ve mně vrtá červíček, že bych jim přispěl touhle částkou. *1* Zrovna dneska jsem na pCARS koukal a trailery vypadaly famózně. *14*
-
-
-
-
-
Je to divný, kéž by někdo vytvořil arkádu, která na první pohled vypadá reálně. Poslední svého druhu byla nejspíš NFS Porsche. Možná taky jediná.
-
-
tak ako som predpokladal, nablýskané, vyčačkané všelijakými odleskami a blbostami ale cockpit kameru tam nedajú, nie ďakujem.
-
-
zistili, že ich cielová skupina (konzolisti) pohľad z kokpitu nepoužívajú ... takže to, že ho vyradili je pochopitelné. Odlesky a "blbosti" navyše sa robia ľahko a ich cielová skupina na to reaguje.
-
-
rikal jsem si co je na tom divneho do prvni zatacky...
co ty studia maji za komplex, ze posledni dobou vsechny automobilove hry musi brat zatacky smykem??..
videli nekdy aspon jeden automobilovej zavod? *8* -
-
Kdyby smykem... dik tam tem autum litaj zadky sem tam jak hadr na holi. Koukal jsem na nejaky videa z Grid 1 ale tohle to proste fakt nedelalo.
-
-
OK, další stupidní (ne)automobilová hra. Sice to zřejmě není o vznášedlech, jak dnes bývá zvykem, ale s auty to rozhodně nemá nic společného.
-
no nvm, ostry rohovy zatacky ve tvaru L prolitaval stovkou, grafika stejna jako u jednicky a jeste k tomu bez pohledu z kabiny....co na tom ty roky delali?
-
-
A to ještě v mílích v hodině...
-
-
Jinak GRID mám proježděnej tam i zpátky, občas si ho dám i dneska. Kam se hrabe DIRT!
-
chjo z te kapoty je to fakt hrozny :/
Ty kokpity jim jen tak neodpustim, ale jinak samozrejme pekny. Jen model poskozeni asi neni aktivovanej/dodelanej bo zadnej neni :) -
-
No proti gustu... Já např celý Grid zrovna na té kapotě odjezdil *3*
-
-
wtf? *1* *1* -> *11* jedna z veci co delala grid gridem byl pohled z kokpitu, tohle uz je total shit! ala aktualni nfs. btw co na tom chteji delat do pristiho roku ? *1* Grid byl super tohle je smesny na prvni pohled :) skoda prace na vcelku peknych tratich jako je napr. tahle.
-
Osobně nechápu, jak někdo vůbec můžeš dát slova "GRID" a "simulátor" do jedné věty. Kdo má něco odježděno, připadně odježděno závodně mimo běžnou silnici ví svoje. Ostatní si tu básněte o GRID semi simulátoru a podobných blbostech.
-
-
Tak promin no... uz jsem to opravil.
-
-
proc musi ve meste jit kour od pneumatik ? v grid 1 pri driftovani to bylo taky prehnane, kour ma jit pri vysokem vykonu kdy se protaci kola ale v tyhke hre to dela porad