Přejít na výpis diskuzí
Projížďka městem i krajinou na videích z GRID 2
27.9.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Víte někdo jak je to s destrukcemi licencovaných aut v závodních hrách? Četl jsem že některé automobilky nepovolí destrukci vůbec.
-
-
Většinou to chodilo tak, že licence s destrukcí jenom stojí více. Některé automobilky se tomu opravdu hodně brání, a pokud nedojde k dohodě, obvykle padá celá licence.
-
-
Oukej, teď si definitivně myslím, že měli s GRID 2 počkat až na next-gen. Je to velká škoda, taková hra by byla skvělým nakopnutím startu prodeje. Na Forzu a Gran Turismo se bude čekat ještě hodně dlouho a NFS už zabředlo hodně hluboko do arkádového extrému ale BurnOut.
Grafika současných konzolí je už dost okoukaná. Ne že bych byl nějaký hnidopich, ale třeba světlý kouř naprosto ignorující světlo/stín přímo bije do očí a pokud někdo dělá hru s takhle vyladěným vizuálem, je opravdu škoda vydávat to na současnou generaci, kdy už prakticky nemůže ničím ohromit. -
preco sa mi v poslednej dobe zdaju v hrach tie animacie take zasekavane? ked driftuje tak je to dost vidiet
-
Jsem jedinej, komu se videa nezobrazujou? Vidim jen černý obdélník... *16*
-
-
Mně se načítají jen po rozkliku článku, z hlavní stránky mi nefungují...
-
Zkus aktualizovat stránku. Místní přehrávač je dost dementní, taky se mi to občas nenačte, když je víc videí na jedný stránce.
-
-
Těším se na hru samotnou, ale zároveň se bojím chyb, který bude mít...(absence pohledu z cockpitu počínaje)
-
Nechápu důvod k vypuštěný takového videa? Je to sice zatím Alfa ale z pCARS jsem měl mnohem lepší pocit. Ten závod postrádá jakoukoliv štávu
-
-
to bude asi tim ze ProjectCARS se snazi o simulator typu iRacing a tohle se snazi nalakat fanousky predchoziho gridu a nfs shift.
-
-
pCARS se možná snaží něco simulovat, ale zatím se to chová docela arkádově, ale divím se, že zrovna o pCARS se tu skoro vůbec nepíše. Teď vyšly nějaké preview screeny s deštěm a vypadá to fantasticky. Nejsem sice člověk, který preferuje grafiku před vším ostatním, ale pCARS jsou podle mě auta s nejlepší grafikou, konkurovat může snad jen Gran Turismo 5, které ale pCARS stejně jednou překoná.
-
-
pCARS je Pre-Alpha na coz mam pocit dost lidi zapomina a myslim ze jizdni model porad strci do kapsy vetsiny soucasnych AAA zavodnich her. Byl jsem prekvapenej jak dobre cejtim jestli auto jeste drzi nebo ne. Je to takove fakt prijemne zive.
-
-
Já ale srovnávám fyziku se simy jako rFactor, iRacing, LFS apod. A v tomto směru zatím pCARS dost zaostávají, alfa nealfa. Příjde mi, že se spíš soustředí na grafiku než fyziku, ale nezazlívám jim to - fyzika hry neprodává
-
-
Chapu co myslis ale i tak si fakt myslim ze na pre-alphu to tak spatny neni a ze maj jeste spoustu casu to odladit. Na forech se tim lidi docela dost zabyvaj. Uvidime. Ja myslim ze bych prezil i kdyby pCars sli cestou Forzy nebo Gran turisma i kdyz slibujou simulaci.
Pral bych jim aby na tom neco vydelali a mohli si dovolit dal vyvyjet podobny hry.
-
-
-
-
-
-
Já nevim proč, ale GRID mě něčim (pocitem z jízdy?), strašně bavil, a to vůbec auťáky jinak nehraju. A tady v tom videu ta atmosféra mi přijde, že je taky.
-
nejlepsi simulator byl gt legends a pak toca race driver
-
-
GPL, GTR, GTL (:
Původní TOCA sice je skvělá hra, ale říkat tomu simulátor a srovnávat s GTL je prasárna jako bič. -
ani nespomínaj, podľa mňa je toca race driver stále najlepšia racing hra aká kedy na pc vyšla.
-
-
Pohled z kapoty je nejlepší *5*
-
-
Ale vůbec, nejlepší je helma
http://www.youtube.com/watch?v=si8nBiac4KA&feature=plcp
Project CARS *14* -
-
to neni zas takova novinka.....to uz mel myslim GTR:E
ale jinak samozrejme C.A.R.S. fandim, taky sem prispel 10 eurama a uz pred pul rokem to bylo lepsi nez spousta "hotovych" her -
Ale je to úplná blbost. Spočítej si FOV. Nebo ještě líp, nasaď si helmu a sedni si do auta.
Ve skutečnosti jsou za normálních podmínek hodně uhozené i pohledy z kokpitu, kde je vidět klidně celý volant.
-
-
-
Ovladatelný Shifty???.....sem s tím! *1*