Přejít na výpis diskuzí
Projížďka městem i krajinou na videích z GRID 2
27.9.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
jeste dodam, ze jasna koupe to bude za predpokladu ze tam bude fyzika a model poskozeni minimalne takova jako byla v 1ce. jestli to bude bez, tak smolik pacholik.
-
hry kde s tebou "ťukanec" ve 100 Mph nic neudělá, už nehraju
-
-
Ono taky záleží pod jakým úhlem ten ťukanec dostaneš či po směru jízdy a intenzita nárazu, ale tady se mi zdálo že destrukční model byl vypnutý a ani bych se tomu moc nedivil pač v jedničce to šlo vypnout taky. Trochu je to škoda pač na to jsem opravdu zvědav jestli autoři tuhle složku vylepšili. V jedničce to byla bomba hlavně v mulťáku *14*
-
-
Pokud tam nebude kokpit, tak je to jen další NFS ať už tomu říkají jak chtějí. Tohle mě fakt naštvalo *16* *16* *16* , obrovská škoda. Jsou to *12* *12* *12*
Ještě že máme GTL, stará ale dobrá, navíc se dá stáhnout velké množství nových aut a tratí takže je pořád čím se bavit *3* -
-
Zajimava myslenka, takze NFS s kokpitem uz neni NFS? ;)
-
-
GRID = nejlepsi auta na PC. GRID2 = jasna koupe.
-
-
mám pocit, že grid2 nebude zrovna velká výhra, nějak se mně to podle videa nezdá.
-
-
Koukám po "dlouhé" době zase závodní hra, která se bude lépe ovládat na šipkách..
Opravdu na tom videu nevidím nic zajímavého, vlastním SHIFT2 a s PTMu módem celkem ta hra má šťávu, přičemž g25 alespoň zahřeju..
Nemám nic proti arkádám, ale alespoň podle videa jsem tohle už někde musel vidět..
Snad nové konzole ukážou nový směr arkádám..