Přejít na výpis diskuzí
Projížďka s VW Polo R na videu z WRC 4
24.9.2013 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
to je potom o to smutnejšie pretože si mohli kludne ušetriť čas a peniaze a fakt si buchnút do úlu sršňov, vyšlo by to na rovnako. Ono tie zvuky nestačí iba nahrať ale treba ich vedieť spracovať, k čomu títo ľudia evidentne nemajú žiaden cit. To je ako keď sa nahrávajú výstrely rôznych zbraní do akčnej hry, ktoré v hre samotnej napokon znejú ako prdy pod perinou.
-
Když vidím, jakou měli profi techniku, o to smutnější je výsledek.
-
Mam tady vysledky souteze "do ceho se mlatilo a jak ti italsti matlaci nahravali zvuky". Ale mistni decka budou smutna, zadne z nich nevyhralo. ;D
http://www.youtube.com/watch?v=3qdDF4aTYmA -
dobrej clanek a videjko. pripomelo mi to, ze bych si mel znova nainstalovat RBR + CZ plugin + nove trate :)
-
Problém je v tom, že v těchto hrách se žádný kontakt kol s vozovkou nepočítá. To auto levituje ve variabilní výšce nad zemí a kola z něho visí tak, aby se vizuálně dotýkala země, ale žádný vliv na jízdní model nemají.
-
to vyzera tak na 2002 rok po vsetkych strankach *1*
-
si zase nič nepochopil, jasne som napísal, že to už odpovedá realite ale že by som si ich zelal kludne i užšie, tak na čo tu píšeš tieto nezmyselné elaboráty ?
-
ja nevravím, že to nie je stále super, jasne som písal, že lepšia trate žiadna iná hra nemá. Píšem, že tie najdlhšie trate išli na úkor ich kvality, kde mnoho úsekov tvorí dlhá rovná cesta kde sa na jej okraji objaví sem tam nejaký strom a to je tak všetko. Stredne dlhé a krátke trate boli zase pohádkovo prepracované. Pričom platí, že aj tie kráte trate bol x krát dlhšie ako to čo máme v dnešný pseudo-rally hrách.
-
...pardon, nevyhlašuju, ale přidávám se *7*
-
Vyhlašuju soutěž o nejlepší přirovnání zvuku motoru. Začínám:
Zvuk příklepový vrtačky v paneláku o dvě patra výš *1* -
hral som rally2000 a kludne mozem povedat, ze toto je uzka trat, to ze tam dost mnoho casu travis v lesnych castiah a nejakych poliacha a bohvie kde, co vyslapal traktor ci nejaky stroj, za to toto rally nemoze, normalne toto je uzka cesta a hotovo, keby trat bola situovana v lese, by to mohlo byt aj uzsie, v skutocnosti nie, pretoze auto ma tiez urcitu sirku, takze nemoze jazdit na cesticke kde sa zmesti ledva clovek na hubach, urcite obmedzenia su a to len cisto s technickeho hladiska, skratka ked sa auto nepomesti, tak sa nepomesti, by to bolo menej realne ako je to teraz.
-
UZSIE !!! a to ako rally jazdit na bicikly ? ako fakt nehrot to a neuvadzaj hluposti, tato trat bola uzka az dost, viac uzka a uz je to chodnik ci ako som spominal cyklotrasa. Si myslim, ze je to akurat, nedavno som hral CMR od prveho az po 2005 a niektore trate tam boli hodne pripominajuce dialnice a niektore zas ulicky v talianku niekde v nejakom mestecku, to je jedno :) skratka, niektore trate su uzsie a niektore nie. To ze trat ci je uzka ci nie, je jedno aj siroka trat moze rovnako zodpovedat realite ako uzka, vsetko je iba na lokacii, kde je rally situovana a urcite na dialniciach v blizskej buducnosti to asi nebude, skor na takychto cestickach 2-3 triedy, ale ani tie nie su vecsinou sirkou uzsie ako tuto zobrazena trat, by som povedal tak akurat.
-
Je to mozno dane tym, ze to ty teeni vobec nehrali, pretoze v tej dobe pobehovali a robili missie v GTA a rutily sa autom motorkou niekam hlava nehlava, zakruta sem a tam, je to vsetko rovnake a teraz aj v rally si asi predstavuju to iste :), ale ne, mozno su obmedzeny prostriedkami, ale neverim, ze by nemohli pridat kus penazi na ozvucenie aut. Nie som odbornik, ale neverim, ze rally auta znie jedno ako druhe a neverim, ze v skutocnosti ma zvuk fakt ako spominany roj srsnov ;) a ako bolo spomenute, uz CMR ci CMR 2 malo viac uveritelne ozvucenie ako sucasne toto (aj ked prve tri diely som mal rad aj napriek arkadovosti)
-
ani nie, ja som RC, presiel od hlavy po neviem co, niekolko krat a je to super a stale, je potreba niecoho takeho v novom kabate, tie dlhe trate boli raj na zemi.
-
you sir made my day :)
-
jj, zni to jak kdyby myslivec strilel na roj vcel *1*
-
...
-
přesně tak a zvuk ALS udělali bouchnutím klacku do petky
-
Vyzerá to , že nahrávanie zvuku prebiehalo tak že mikrofón dali pod úl srsňov a poriadne po ňom buchli palicou.
-
Už jen z toho, že blbec jede na šipkách, lze usuzovat, že to bude "simulace" asi jako čučení na péčko š*kání...
PS: Ono je tu ve filtru slovo p*rn*? Tragédi...