Přejít na výpis diskuzí
Projížďka s VW Polo R na videu z WRC 4
24.9.2013 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Ten kdo delal zvuk auta nevidel Polo WRC ani z jedouciho vlaku. *2*
-
trochu offtopic:
Kdyby tak jen GTA mělo fyziku bourání jako Flatout... :) -
Kvality čeho?
-
Marně sem přemýšlel k čemu tuhle "fyziku" přirovnat a tohle je přesný.
Jako kdyby to auto nemělo vůbec 4 kola, ale jen 1 centrální. Není cítit ten správnej záběr 4x4 podvozku. (watch vracečky) -
Podle známek ze školy
-
Co to kecáš? Co takové hry jako Asseto Corsa, pCARS, iRacing a nebo rFactor? Než zase napíšeš podobný blábol tak si vyndej hlavu ze zadele
-
Měli by jim tu licenci sebrat a dát ji někomu, kdo aspoň trochu umí, tohle je fakt zoufalost.
-
Větší pjůser jsem neviděl... Trať - Úplně mimo mísu, z půlky lemovaná zídkou čínksého kláštera, pro mě absolutně neatraktivní... Jízdní model - Cože? To má být jízdní model?Proboha čeho? Daytona USA? Zvuky - Stačilo snad zkopírovat zvuky z xy let starého prvního ColinaMcRaye a bylo by to lepší :-D Jeeeje.. A já blázen naivní už před rokem myslel, že to s touhle sérií myslejí vážně, jenom jim dlouho trvá rozjezd...
-
Marné. Má to blíž k Wipeoutu, než k autu.
-
Na základě čeho tak usuzuješ?
-
90% lidí je fyzika ukradená.
-
Docela smutny, ze se tvurci dneska zmuzou maximalne na ten paskvil prezentovanej ve videu, protoze tohle kvalitou a ani skoro grafikou nepresahuje 13 let starou hru.
-
Sice se to až tak nevztahuje WRC4, ale plně to vystihuje pohled lidí kolem rally na rallyové hry - http://www.worldrallyblog.com/2013/09/20/thoughts/codemasters-rbr-level-rally-realism-challenge/
-
Netvrdím, že by to mělo být špatně. Jde o to, co chtějí hráči. Někteří chtějí ultra simulaci, někteří bohapustou arkádu a většina se pohybuje někde mezi více či méně nakloněná na jednu stranu. A je na tvůrcích, aby si vybrali tu skupinu hráčů, které se chtějí co nejvíc přiblížit.
-
Hm, tak nějaký posun oproti 3. dílu tam nevidím. Auto vypadá, že po trati zase plave, ale trat' vypadá solidně. Ještě by mě zajímalo zda vývojáři někdy slyšeli naživo nějaké WRCčko, protože tenhle zvuk ho moc nepřipomíná...
-
arkada jako prase
-
jj ani 13 rokov nestačilo aby niekto trate z RCH2000 prekonal. I keď budme féroví - najdlhšie trate v nej už isli hodne na úkor kvality.
-
Mas pravdu, na PC by to radeji vychazet vubec nemelo, jeste si hraci zkazi chut ze skvelych zavodnich her, ktere na platformu PC vychazi, treba NFS serie, kterou nas EA kazdorocne oblazuje a dalsi (?) klenoty *15*
-
Příjde mi to absolutně o ničem, bohužel. Ani od toho neočekávám, aby to překonalo RBR, nicméně nějaký nástupce Rally Championship 2000 by tu být mohl. Byla to nádhera jet za tmy a v dešti 50km rychlostní zkoušku. To byla atmosféra, něco podobného a faceliftovaného bych si dnes dokázal představit.