Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vesnickoslav
    A proc by to melo byt spatne, dobre zavodni hry vzdy jsou prave dobre kombinace arkady a simulace, je tomu tak v serii forza i GT a bylo tomu tak v NFS Porsche a treba Flatoutu.
  • přijde mi, že už v prastarým Colinovi 2.0 se auto na asfaltu chovalo mnohem líp, než tady... fakt žádnej posun, spíš k horšímu :(
  • Tomuhle rikas uzka cesta ? Zahraj si rallye2000 cokle.
  • Tenhle zanr se snad za 15 let nikam neposunul...jak vizualne, tak fyzikalne.
  • cesty mohli byť kludne užšie ale už to odpovedá realite, samozrejme je to sto krát lepšie ako dialnice pre casualov. Ale čo z toho keď trate budú zase kratučké ako je to dnes v móde a zase budú končiť dávno pred tým keď sa človek do hry skutočne ponorí.
  • PLuto.petr
    Jj, Rallisport Challenge byla vysloveně arkádovka. Pro ty, co nehledají realističnost a chtřějí se jen pobavit za volantem, tak byla dobrá, s realitou to nemělo mnoho společného. Co se týče WRC, Millestone pořád přešlapuje na místě jakoby se nemohl rozhodnout, jestli chtějí realistickou nebo arkádovou hru. Tak zůstávají někde uprostřed.
  • PLuto.petr
    Dirt je arkádové závodění, které je dobré na pobavení akcechtivých hráčů, ale s realističností nebo s rally jako takovou to nemá nic společného.
  • trať je vcelku pekná, radosť pozerať ... ale to hejno vos čo tam niekde lietalo si mohli odpustiť.
  • Trojka byla OK. RBR je sice stále lepší, ale už se to alespoň dalo hrát. Fanoušky Rallisport Challenge tohle asi moc nepotěší, pamatuju se, že RC byly klasické arkádové závody s erzetami, kde stačilo stále držet šipku dopředu a čas od času jen mírně zatočit... WRC se pohybuje spíš na území semisimulace, ale připadá mi, že v tom je právě ten kámen úrazu - pro fandy RBR je to málo hardcore a pro casual hráče je tam zas moc zatáček *1* . Připadá mi, že vývojáři z Milestone sami nevědí, o co se vlastně snaží. Ten jejich engine je dost tragický. Pokud 10 let stará hra (RBR) vypadá stále lépe než ta současná, je něco hodně špatně...
  • conflig
    Teda musim říct že z toho jde cítit rally daleko víc než z dirta 3, tady se zdá, že musí brzdit i trochu před zatáčkou a ne až v cílí (jako v Dirtu 3 *1* ) Nicméně RBR je stále top rally
  • PLuto.petr
    No, takhle při pohledu zezadu to trochu plave a trať Deutschlandu zrovna moc neodpovídá. Každopádně je dobře, že trať aspoň není široká dálnice, ale úzká cesta. Každopádně nejdůležitější je ovládání auta a jeho jízdní vlastnosti, což z videa moc nepoznáme.
  • Vesnickoslav
    Me se to libi, vypada to dobre.
  • Z tohoto pohledu je to hnus. 3ku jsem nedávno dohrál, bylo to fajn, hlavně ovládání z kokpitu bylo slušné. Tohle ale vypadá uplně stejně, jen trošku u zvuků zapracovali, to je ale vše, nevidím oproti 3ce žádný rozdíl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit