Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PLuto.petr
    No, takhle při pohledu zezadu to trochu plave a trať Deutschlandu zrovna moc neodpovídá. Každopádně je dobře, že trať aspoň není široká dálnice, ale úzká cesta. Každopádně nejdůležitější je ovládání auta a jeho jízdní vlastnosti, což z videa moc nepoznáme.
    • Tomuhle rikas uzka cesta ? Zahraj si rallye2000 cokle.
      • Kinet1c
        hral som rally2000 a kludne mozem povedat, ze toto je uzka trat, to ze tam dost mnoho casu travis v lesnych castiah a nejakych poliacha a bohvie kde, co vyslapal traktor ci nejaky stroj, za to toto rally nemoze, normalne toto je uzka cesta a hotovo, keby trat bola situovana v lese, by to mohlo byt aj uzsie, v skutocnosti nie, pretoze auto ma tiez urcitu sirku, takze nemoze jazdit na cesticke kde sa zmesti ledva clovek na hubach, urcite obmedzenia su a to len cisto s technickeho hladiska, skratka ked sa auto nepomesti, tak sa nepomesti, by to bolo menej realne ako je to teraz.
    • cesty mohli byť kludne užšie ale už to odpovedá realite, samozrejme je to sto krát lepšie ako dialnice pre casualov. Ale čo z toho keď trate budú zase kratučké ako je to dnes v móde a zase budú končiť dávno pred tým keď sa človek do hry skutočne ponorí.
      • Kinet1c
        UZSIE !!! a to ako rally jazdit na bicikly ? ako fakt nehrot to a neuvadzaj hluposti, tato trat bola uzka az dost, viac uzka a uz je to chodnik ci ako som spominal cyklotrasa. Si myslim, ze je to akurat, nedavno som hral CMR od prveho az po 2005 a niektore trate tam boli hodne pripominajuce dialnice a niektore zas ulicky v talianku niekde v nejakom mestecku, to je jedno :) skratka, niektore trate su uzsie a niektore nie. To ze trat ci je uzka ci nie, je jedno aj siroka trat moze rovnako zodpovedat realite ako uzka, vsetko je iba na lokacii, kde je rally situovana a urcite na dialniciach v blizskej buducnosti to asi nebude, skor na takychto cestickach 2-3 triedy, ale ani tie nie su vecsinou sirkou uzsie ako tuto zobrazena trat, by som povedal tak akurat.
        • si zase nič nepochopil, jasne som napísal, že to už odpovedá realite ale že by som si ich zelal kludne i užšie, tak na čo tu píšeš tieto nezmyselné elaboráty ?
  • Vesnickoslav
    Me se to libi, vypada to dobre.
  • Z tohoto pohledu je to hnus. 3ku jsem nedávno dohrál, bylo to fajn, hlavně ovládání z kokpitu bylo slušné. Tohle ale vypadá uplně stejně, jen trošku u zvuků zapracovali, to je ale vše, nevidím oproti 3ce žádný rozdíl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit