Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Netusim na jakou obtiznost se pana redaktora bossove ani nedotkli ale v diablu je asi torment 16 ted :D nevim jestli vas hra pusti na torment kdyz nemate dohrano na max lvl ale za nekro sem jel rovnou torment.

Argument s players 8 z d2 je podle me blbost ptotoze to prislo az patchem 1.10 myslim a to meli vsichni davno dohrane. Stejne tak si dneska muzes dat rovnou torment 16.
    • Zatím max možný Torment je TXIII.
  • Blbost ted sem rozjel nekromanta a mohl sem si dat rovnou torment.
  • Uměle si zvyšovat obtížnost mi moc nedává smysl. Hra má mít jednu zamýšlenou obtížnost a to je normal. Na tuto obtížnost má být ta hra optimalizovaná. Zvyšovat si tuto obtížnost mi přijde jako bych sám sebe opíjel rohlíkem. Co ve hře neni tak tam zkrátka neni. Když si někdo dává diablo 2 na 8 hráčů, tak proč trojku prostě neovoádáš třeba nohama? To ti to taky ztíží. Já tu hru radši odsoudim jako špatně udělanou.
    • To mohlo fungovat v době, kdy hry nebyly tolik mainstreamová záležitost a nelítaly v nich ohromný peníze. Když v dnešní době uděláš vyváženou hru, tak ti na ní minimálně polovina lidí nadává, protože se zaseknou na začátku a nemají vůli se snažit a zlepšit, takže jí radši odinstalujou a jdou brečet někam na forum a navzájem se ujišťovat, že problém není v nich, ale ve hře. Proto jsou různý obtížnosti důležitější než dřív a proti je normal obtížnost dneska easy.
      • Proto bych tam radši pod normal přidal easy, very easy atd. obtížnosti. Než nad to přidávat hard, ultra hard a ještě tam vypisovat jak to pokrucuje pravidla, že monstra dávaj např. 150% damage
        • Tady by to asi zase naráželo na obyčejnou lidskou domýšlivost a pýchu. Spousta lidí je single playerem "vycvičená" na spasitele světa. Proč by volila easy obtížnost, to je přece pro měkejše. :-)
        • Nejsou prachy a hw na kvalitní AI... hlavně cutscény a pořádný tooltipy...
  • Staci si v diable 3 zvolit hardcore a tie 2 spominane smrti by neboli, bola by len jedna :) Nehovoriac o tom, ze staci na lvl70 zvolit hned torment 13 a urcite to jednoduche nebude....
    • Hardcore je joke v online only hře. Modlit se, abych nepřišel o stovky hodin hraní díky lagu, je fail. To můžou hrát jen sebemrskači...
      • Ty na to ale koukáš jen z pohledu toho jak to celé skončí, ale víš jak se to říká i cesta je někdy cíl :)
    • Zajimavý je že když to vyšlo, bylo to o dost těžší, už na druhou obtížnost mě spousta bossů one hitovala a inferno bylo opravdu pekelné, pak asi tu obtížnost nějak snížili :/
      • 5irp373
        Za to může myslím powercreep. Nove legendarky a buffy a pak bylo lidem Inferno málo. Tak vzniklo prvních pár tormentů a i těch nebylo vždycky 13.
        Notabene když člověk běhá Greater Rifty, tak to jde i přes 13.
  • brkerez
    Adame, zatrsakr, super článek ;)
  • nejhorší když je to lehký a ještě nevyvážený viz poslední Zaklínač, kde výzvu dostaneš na pochod a to jenom na jednu kapitoly, pak už je to leháro.
  • Taky mi uniká pointa článku. Přijde mi dost o ničem. Spíš to na mě působí tak, že autorovi se nelíbilo Diablo 3, tak si chce pobrečet...no měl ho hrát v době vydání a nebo si to dát znovu na odemčené tormenty.
  • Říkal sem to furt. To nastavení obtížností v D3 je katastrofa. Chápu, že jde o to dostat do hry nový hráče, jenomže ty první 2 obtížnosti snad ani nejsou pro člověka... to Blizzard trochu přehnal. D2 normal bylo jak D3 expert. Hlavně, že je Torment 13. Jejich herní design už nějakou dobu postrádá zdravý rozum...
  • A jaký maximální level Greater Riftu dal prosím autor článku v Diablu? Každopádně pokud není Necro neskutečně OP, tak se taktéž kloním k tomu, že autor nemohl s úplně novou postavou a účtem hrát na maximální torment.
    • Bože pri prvnim hraní máš asi jen čtyři obtížnosti na výběr a pokud ani ta nejtěžší z nich nevyzaduje aspon trochu hracovo pozornosti, tak je neco hodne spatne.
      Ja hrál za křižáka tehdá prvně a nešlo mi umřít https://games.tiscali.cz/diablo-iii-12502/ctenarske-recenze/diablo-iii-732/
      S tema vasema tormentama se jdete zahrabat pac asi ocividne vubec nechapete pointu co se tu řeší...
  • Urcite autor hral D3 na T6? nie nahodou len T1? Hravam D3 nejaky cas, ale zeby som t6 obtiaznost hraval ako popusuje autor si nepametam.
    Inac suhlasim, obtiaznost dnesnych hier aj na vyzsom stupni, je hlupa. Dnesnym hracom chyba skill a vyrobcovia to akceptovali a vydavaju vo vacsine Lahke dokoncitelne hry. Aj ked clovek zvoli obtiaznost Hard. TU s porovnanim -10 rokov obtiaznost hard, znamenala potenie krvi pri hrani.
    Takisto suhlasim s XCOM, tak vyzsia obtiaznost je uz naozaj prehraca, ktory uz od hry ocakava nejaku vyzvu
    • Na T6 dám Malthaela jednou ranou :)
      • postava od nuly a s prazdnou chestou?
        alebo s postavou co mas vyskilovanu, skompletizovany gear po xy hodinach hrania :)
        • Po 4 dnech hraní. Paragon na to ani nepotřebuješ, stačí vhodná výbava.
          • Je to season char, takže s prázdnou. Ancient legendary mám zatím jen 2
        • otom ses ale nikde nezmiňoval, měníš téma jak se ti zlíbí aby si nevypadal jako pako :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit