Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ale kravina (ten článek). Si zahrajte dark souls, pak se dá bavit o obtížnostech..
    • Nebo nějakou ze stovek old-school her, kde byla vysoká obtížnost standard a nebylo jednookých králů mezi slepýma jako dnes u her typu Dark Souls.
  • P.ss
    Jeste bych dodal ze xcom neni zrovna priklad dobre nastavene obtiznosti. Kdyz vam kvuli spatne hozenym kockam chcipne hrdina, je to napresdrzku
    • Přišlo mi, že v Xenonauts byla reálná šance úplně jiná než to co to zobrazovalo. 95% hit můj voják nedal párkrát za sebou a emzák zase trefoval opakovaně na 5%.
  • Super článek od Adama. Hlavně pravdivy. Je to přesne to proc me tolik nebaví nového hry. Bud vůbec nebo jen chvíli az na vyjimky. Dřív člověk hru zapnul a nevěděl jestli tu další úroveň ten den zvládne. Dneska si kazdej řekne dnes tu hru dohraju. Tak kde to jsme. Nechci si hru před každým hranim nastavovat jak má byť tezka. Já chci zapnout a hrát.
    • Jsi normalni? Kdyz to nepude nastavit tak budes remcat ze to je easy nebo brecet ze moc hard...to hipsterstvi dnes je k popukani. Nezapomen pripomenout jak opovrhujes battlefieldem a nejlepsi je wolf 3d. V dnesni dobe vychazi daleko vice hard a rogue-like her troufnu si tvrdit ze se s nima roztrhl pytel. Staci nebejt lama a umet hledat.
      • Mám dojem, že článek byl o velkých hrách a ne o nějakých indie rogue-like.
  • Já si diablo trojku koupil až v době kdy vyšel křižák nebo lehce předtím. Hrál jsem za barbara a na výběr jsem měl myslím jen 3 obtížnosti. Ostřílený z diabla 2 jsem si dal tu nejtěžší a připravoval se na bezva zážitek. Když jsem hru dohrál bez jediné smrti a souboj s bossy byl doslova trapně jednoduchý, jsem pokračoval na další odemčenou obtížnost s tím že to už bude stát za to. Asi ve třetině jsem pochopil že je to úplně stejně jednoduchý jako předcházející obtížnost a diablo jsem přestal hrát. Po pár měsících jsem hru ještě zapnul a dokonce se mi podařilo omylem umřít (zapomněl jsem si zapnout buffy). Tak byly začátky u mě. Dnes už ho nehraju i když mě to pomalu zas láká zpět ale Grim dawn mě drží pevně.
    • Blbost tezko si dal bez paragon lvl od lvl 1 na torment 6 nebo kolik v te dobe bylo.

Grim dawn jsem dojel na veteran bez smrti naprosto v pohode jak s nightblade/warr tak s ocultist. Ted elite je jeste lehci nez veteran takze nekecej. Btw obe hry jsou fajn. Ten hejt vuci diablu je trapnej jako tvuj prispevek. Si to mel dohrat na hc kdyz ses takovej frajer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit