Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si to treba pichej nebo snupej me je to jedno hipiku
  • smejki
    Hmm, digitální art. Vzbouzí se myšlenky na definice hry a umění (aka "zakopaný psi"). Grafická stránka Protea mě nedojímá a popravdě ani jednotlivé komponenty zvuku. Oslovuje mě však samotný výstup v celku, který je závislý na vnitřních pravidlech. To je v přesném rozporu klasickými hrami, kde literární stránka/grafika/hudba/whatever jsou samonosné a samy o sobě potenciálně artové, ale pod tím tlučou klasická herní pravidla. Jestl ale čerstvě zesnulý Roger Ebert potřeboval důkaz, že samotná herní komponenta her může být uměním, Proteus minimálně naznačuje, že je to možné.<>
  • smejki
    smazáno, špatná reakce
    ... a i tak by ta případná byla zbytečná
  • Kdo by nebyl stresovanej, když je obklopen bandou netolerantních jedinců, co se nedokážou smířit s tím, že existujou i hry, co se snaží o něco jinýho než většinová produkce? Ještě když maj navíc strašnou potřebu zakazovat ostatním, aby se jim to líbilo, nebo se tim zabejvali
  • Dvojí metr? Tvá slova se dají stejně aplikovat na Call Of Duty. To taky zapneš jednou, dvakrát - pět hodin a hotovo. Nic tam nemá smysl, všechno je ztráta času. A i tam se můžeš divit, že za to někdo chce peníze.
  • K tomu, aby nekde nechal svoji fantazii pracovat jsou rozhodne lepsi stimuly nez je tahle vec.
  • Mám rád tuhle hru, nemam rád hulení. Nějakej další neprůstřelnej argument?
  • vypadas stresovane nastenkari, dej si brcko a svet bude hezci *4*
  • GlaDOS
    Aha. Takže masírování každou novinkou ohledně Assasínů nebo CoD je OK, ale když se tu párkrát do měsíce objeví něco jiného, co ani zdaleka nevylučuje jiné recenze, je to žumpa pro faggoty. Vytáhl bych hlavu z análu a byl bych trochu tolerantní. Mě taky nebere, když tu každou chvilku čtu nějaký článek o desátém pokračování ultra super série (což se stává hlavně při vydání takové hry). V tom případě prostě článek ignoruji a přečtu si jiný, který mě opravdu zajímá. Protože někdo si o novém pokračování ultra super série třeba rád přečte.
  • pravda, evidentne nemas ani tuseni o cem je rec, jdi si radsi dat frtana a nerikej ostatnim co maji delat chlapecku *1*
  • janchor
    Tohle klišé už je taky poněkud únavný.
  • je vidět, že nemáš ani šajn o tom, o čem je řeč. ztráta času s tebou, Fanouši. Jdi ven s klukama a neotravuj na fórech.
  • a jak muze mit vlastne hra mit jiny vkus? *7*
  • ano vim, a ne, neni to to co rikas ty, pravdu mam ja *1*
  • A když se pořádně zhulíte jako PD, tak vám tato "hra" bude také připadat zábavná.
  • víš vůbec význam slova "hipster" ??? víš nebo nevíš aniž bys vodevřel google? jste se tady s tim všichni zbláznili.. každej,kdo má jinej vkus je automaticky hipster? Ženská, co se rozhodně rodit doma než ve špitále je taky hipster?? tenhle svět je sick... *6*
  • omg co to je za hipsterinu? se ani nemusim divat na hodnoceni, urcite to tu dostalo nejmin 9 *1*
  • Skvělá recenze! Jsem rád, že píšete i o těchto herních experimentech, jako Dear Esther nebo Bientôt l’été, takže díky. Na Protea jsem hodně zvědavý a Pavlův článek mě jenom navnadil. Pro mě jsou to hry a basta.
  • pyshta69
    Nejako si na to neviem nájsť vlastný názor, čo sa mi stáva málokedy. Na jednej strane čítam fantasy a rád sa vnáram do príbehov, hrám aj hry, tiež pre ten príbeh, o nič iné mi asi nikdy nešlo. Tak preto by som si nevedel nájsť cestu k tejto nehre, ale predsa ma na nej čosi len láka. Na druhej strane mi to pripomína, že sú ľudia, ktorí si túto nehru užijú a robí ich táto nehra štastnými, ale myslím, že k tejto nehre sa hodia aj húliči, hubičkári a LSDčkári :D
  • pyshta69
    Ži a nechaj žiť *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit