-
Dává to smysl, pokud v daným pojetí nacházíš krásu, poezii, cokoli estetickýho. Pokud ne, jdeš dál a s touhle hrou se pochopitelně nezdržuješ.
-
ale musim povedat ze autor ma talent ked dokazal vyprodukovat 2kila textu o tej NEhre *1*
-
no já bych to přeformuloval - místo Proteuse se sebrat a prostě jít do lesa. Ovšem bez sluchátek, bez mobilu atd. Jako čumět v roce 2013 na 8bitovou grafiku, to to už je dada, nedává to smysl a v takovou chvíli je fakt nejvyšší čas to všechno vypnout a jít ven...
-
btw, toto je hra?
-
Vizualne me to nadchlo rozhodne vic, nez vsechny v posledni dobe vypusteny technologicky prezentace novych grafickych enginu dohromady. Urcite zkusim :)
-
jo jo je to nadhera.. za prolinanim obrazu a hudby jsou znat hodne pokrocily mechaniky a hra v urcitejch chvilich vykouzli tak magicky momenty ze zustanete s otevrenou hubou zirat pak *3* po kentucky zero dalsi zalezitost se skvelou stylizaci a atmosferou. Vic takovych veci!
-
A proc cekat na houbicky ? Neni lepsi si nekde splasit jeden trip a mas ten zazitek jeste o par hodin delsi a nemusis se bat ,ze se houbama priotravis .
-
Asi nejen me by zase zajimalo, proc mas potrebu porad tu(games.cz) neco psat, kdyz te beztak kazdej posila, tak kam slunce nezasviti. Zapoj se do komunity, ktera o tebe stoji, me uz nudi vidat vlakna zaplneny takovymhle, tebou vyvolavanym, blabolenim.
-
Když já tomu nerozumím....
Ta stylizace je úchvatná a strašně rád bych v tomto světě viděl nějaké RPG, ale jen tak chodit bez cíle? To dělám celej život, hry tu jsou od toho, abych si alespoň mohl připadat, že ne :) -
Dear Esther bych s tim vubec nesrovnaval. Tohle je podle me uplne jinde co se prozitku tyce.
-
Video jsem musel vypnout, protože stejně jako informaci o tom, že je na tomto ostrově 1 srub, by mi to kradlo vlastní zážitky z této NEhry(když něco vidíte poprvé je zážitek určitě silnější, než když o tom už víte ne?). Jedná se vlastně o takové spoilery, ne?:)
-
Absurdní drama mezi hrami. Chodíte, čumíte...
...a čekáte na Godota. -
Musím hru hrát, abych si na ni mohla udělat názor? K čemu tedy jsou články, recenze, obrázky, videa...?
-
Podle mě obě dvě patří do skupiny trávení volného času podskupiny chození s hudbou :). Jenže Proteus stojí na Steamu 7€ a dá se procíti maximálně 2 smysly a to ještě dost omezeně. Samozřejmě můj subjektivní pocit o ztrátě času nad WASD procházení kostičkovaným světem x procházení se venku v lese se sluchátkama na uších, které považuji za cennější, interaktivnější a hravější nemusí být brán za bernou minci, ale myslím, že spousta lidí co hraje hry, si dovede představit, že přeci jen to venku v přírodě bude lepší a zadarmo. Proteus v mých očích prostě s procházkou se sluchátkama na uších prohrává, ba co víc, je to nuda ve srovnání s tím, co herní průmysl v celé své šíři nabízí vůbec.
-
Jistě že máte své vlastní názory a já je respektuji. Proto vás žádám, abyste i vy respektovali názory mé, přestože se liší od těch vašich. Když má někdo opačnej názor na věc, tak to ještě přeci neznamená, že je trol. Pokud mě dál budete urážet touto ošklivou nadávkou, tak na vás budu nepříjemná a budu vystrkovat drápky. Raději bych se ale bavila slušně a přátelsky, v klidu a míru. I lidé s rozdílnými názory mohou být přeci kamarádi, pokud jsou dostatečně inteligentní a dokáží tolerovat jeden druhýho.
-
a na tom je špatně přesně co?
-
Jsem potěšen, že znám tvůj názor na hru, kterou si ani nehrála. Teď můžu jít s klidem spát.
-
Tím naznačuješ, že my ostatní nemáme vlastní názory? Jenom kvůli tomu, že nejsou stejné, jako tvoje? Imho tvůj názor není moc unikátní. Spoustě lidí pojem pixelart nebo grafická stylizace nic neříká. Spousta lidí taky bere technologickou stránku hry jako tu nejvíce důležitou. A spousta lidí taky dokáže kritizovat hry, které vůbec nehráli. Jinak tu má zelenou každý, pokud nepřekročí určitý práh slušnosti.
-
Jsi blízko, ale já nevidím důvod dávat takový hře-nehře byť jen jeden jedinej bod...
Za mě jednoznačně 0/10. -
Zvláštní. pěkný...imaginace jak ve snech.