Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Z některých názorů mi běhá mráz po zádech. Za mých mladých let jsem taky hrál pirátské hry, ale aspoň jsem se tím nechlubil a nehledal jsem si nějaká trapná zdůvodnění.
    Drazí piráti, jenom klidně dál stahujte, však to není (podle vás) krádež. Ona ta hra přece nikomu ze skladu nezmizí. A až zase zbankrotuje další vývojářské studio, tak buďte v klidu. Vaše činnost na to nemá žádný vliv. Nemluvě o nevydání pokračování skvělých her, protože se moc neprodávaly. Holt warezáci se jako fandové, kteří si koupí pokračování, neberou.
    • Zase neprehanej, ted jsem cetl ze takoveho COD MW3 se prodalo 10 milionu vylisku...tech par tisic piratu nemuze potopit cele studio...teda pokud uz predtim nebude ve srackach.
      • MrSanta
        Uh, z poslední doby do kytek šli autoři Drakensangů, dále si tipni proč se neustále váhá s Mirror's Edge 2. Celkem slušný Homefront měl velké problémy i přes cca milión prodaných kopií. Velmi zajímavý počin Enslaved se taky, s největší pravděpodobností, nedočká pokračování. Z minulosti mizerné prodeje Beyond Good and Evil či třeba Psychonauts. On i ten Deux Ex či System Shock 2 na tom s prodejností nebyli zrovna růžově. A tak by se dalo pokračovat.
        Pak se ještě nabízí spekulace zda-li by, třeba, herní vývojáři část z většího zisku nevěnovali na vývoj pokračování, nebo alespoň betatestingu.
        Ono se těžko investuje do něčeho, když se ví, že to spousta lidí neocení.
        A nejlepší jsou warezáci, co nadávají na špatnou kvalitu her *16*
        • heh, ty hry neznam, takze nemuzu rict jestli byli nebo nebyli, takze nemuzu argumentovat. Ale obecne asi moc good nebyli kdyz poctivym lidem nestali za si je koupit.
          • MrSanta
            Všechny hry, snad kromě Homefrontu, jsou považovány za minimálně velmi dobré. Deux Ex či Beyond Good and Evil za naprostou špičku. Hybaj googlit a vzdělat se, mladíče *3*
            • Mno dobre, deus ex bych asi jeste spustil(urcite) BG&E me nametem moc nenadchl...a jinak mam starou sunku...jeste rok nebo dva a budou telefony vykonejsi nez muj pocitac :-D
            • MrSanta
              Aštar Cože? Však Deus Ex či Beyond Good and Evil dneska utáhne už snad i mikrovlnka *15* .
              Neúspěch se jenom na piráty házet nedá, holt je hra třeba až moc mimo hlavní linii, nebo nemá dost velkou reklamu. Ale když si třeba 10 % pirátů hru místo warezu koupí, tak už to je pro výrobce znát. A jsou mraky pirátů, kteří hry stahují z jiných, než finančních důvodů.
            • pak je treba spatne neco jineho, neuspech tech her nemuzes hazet jen na piraty, i kdyz samozrejme na tom maji i oni svuj podil. A zase tak mladej nejsem, jen nejsou penize na stroj kterej by ty hry utahl :-)
      • Harshday
        No jo, ale tam to táhne multiplayer. Single hry už na tom tak dobře nebudou.
        • no ono se taky uz moc ciste single her nevydava :-)
          • Harshday
            Nemyslím si, jsou hry, které si s multiplayerem nedokážu představit.
            • Harshday
              Taky jsem zvědav jak dopadne Mass effect 3. *13*
            • Jazz
              Ale přitom tam ten multiplayer je. *15*
  • stratego
    vsak pokud zvladas zadanou praci, tak to muze byt kazdemu fuk...tohle jsem nikdy nepochopil....at si je clovek v praci klidne na netu, kdyz bude plnit zadane ukoly....co mam z toho, ze na nem treba neni, kdyz misto toho cuci z okna a nic nedela
    • nebo je to ten kapitalisticky vykoristovatel delnicke tridy :-) takovej ten co by chtel aby lidi delali 24 hodin denne a mohl jim platit jen 20kc, nebo idealne nemusel platit nic
    • to jsou ti workoholici co jsou nervozni kdyz nemuzou pracovat :-)
  • Serious Sam 3 : BFE RETAIL DVD CRACK-P2P uz je funkcni crack holt kdo si pocka ten se docka :P
    • A co si to třeba koupit? *16*
      • a co treba jit do....prace a neprudit :-D to ze stahuje je jeho problem na ktery jednou dojede. ne tvuj :-)
        • *3* Ja v praci jsem - pauza na caj *3* Co ty? A prave proto nemam problem jednou za cas nejakou hru zaplatit. Beru to jako odmenu lidem, kteri tu hru pripravili. Ten, kdo neplati, ten je de facto okrada. Sorry, ale je to tak *4*

PS: Nerikam, ze nejsou hry predrazene, ale pirateni neni ta spravna cesta.
          • Lynchi jsi id!ot. Az budes chodit do prace, kritizuj. Momentalne vubec nevis o cem mluvis. Mozna je to pro tebe neuveritelne, ale i v praci jsou prestavky.
            • klid. tenhle thread me tak rozladil, ze mi prestal chutnat odpoledni caj. Ted se budu muset vratit k praci :/ .. :))
            • Přesně tak. Díky hoši *4*

PS: Pauza na oběd *3*
          • pokud v praci mas cas delat tohle, tak jsi uplne stejny zlodej jako ostatni, ktery kritizujes
            • jak napsal nahore Stratego, cituji:

vsak pokud zvladas zadanou praci, tak to muze byt kazdemu fuk...tohle jsem nikdy nepochopil....at si je clovek v praci klidne na netu, kdyz bude plnit zadane ukoly....co mam z toho, ze na nem treba neni, kdyz misto toho cuci z okna a nic nedela
            • stratego: zamesnavatel ho pravdepodobne plati za praci ne? pokud je jeho napln prace psani komentaru na tiscali, tak se omlouvam. podle tvoji otazky soudim, ze jsi zastance toho, ze pirat nic neukradne, protoze nikde nic nezmizi, pouze se nevytvori zisk/prace.
            • asi ze okrada sveho zamestnavatele o zisk *3*
            • stratego
              a v cem je zlodej?
          • ja jsem tak v praci, a hry uz nejakou dobu nestahuju ani nekupuju protoze na ne nemam stroj :-)
        • stratego
          ja bych rekl, ze pokud nestahnes nekolik TB denne, a pak to neprodavas na vaclavaku, tak se ti nestane nic :))) to by museli zavrit pulku republiky :D (ale pro jistotu si obcas neco koupim) :P
          • sakra, to bych mel zpomalit a jit prodavat treba na staromak :-D jo to je asi pravda ale co my vime co prijde...treba jednou udelaj hru ktera z tveho pocitace udela GPS majak a navede policii az k tvym dverim :-D
            • stratego
              mozne je vse, ale na takovem czech torrentu nebo jak se ta stranka jmenuje neni snad nic legalniho az na par vyjimek a pritom to funguje nekolik let, takze si nemyslim, ze by po nich nejak usilovne sli :D
  • já nevím ale skidrow už na tom pracuje takže do týdne bude plne funkční crack bez dalších chyb tak nevím co tu melete
    zase redakce se předvedla
    • Pirátění nepodporuju (i když ho toleruju v případě "vyzkoušení" hry), ale musím souhlasit, že cracknout se dá všechno *3*
  • Ja sa priznám, že v mladosti som pirátil len taký fukot. A nepoznám fakt nikoho, kto by hry nesťahoval. Ešte si pamätám, že keď nebol internet, tak to jeden človek napaľoval pre celé mesto. U nás napr. nebolo možností si nejak zarobiť, tak sme pirátili. Ale poviem vám, nič sa nevyrovná tomu kúpiť si originál. Pochopil som to, keď som si kúpil Far Cry - tú hru som si neskutočne vychutnal. Odvtedy hry kupujem. A nepotrebujem mať všetko naraz kúpené. Však život mám pred savou, tak načo sa náhliť. Tie hry nikam neutečú a kľudne si niečo môžem zahrať hoci aj dva roky, keď bude povedzme letné herné sucho...
    Pokiaľ piráti decko, tak to chápem, proste fakt nemá každý možnosť ísť na nejakú brigádu. Ale dospelý pracujúci človek by mal mať rozum...
    • ale utecou az se vsechny rozprodaj :-)
  • *1* ja bych to ani nespustil *1* tak to nema cenu ani stahovat :-D
  • Harshday
    Nechápu lidi co řvou, že je málo peněz na hru. Kupuji hry převážně na xbox, tam se ceny drží pořád vcelku nahoře, když to porovnám s PC tam ceny padají mnohem rychleji, nemluvě o tom, že i po vydání stojí hra na xbox víc.

Nikdy jsem koupě nelitoval a když dám víc jak 1K za hru, stojí to za to.
    • To jako opravdu? promin ale to jsi bud musel mit neuveritelnou kliku na hry a nebo jsi nenarocny clovek, protoze co v posledni dobe vychazi za sracky....to si ani to stahovani nezaslouzi :-D
      • Harshday
        Tak já nevím co si lidi kupují za hry. Na Xboxa jsem si za poslední dobu koupil HALO combat evolved anniversary a crysis (na XBL jenom 300), gears of war 3 a skyrim. Na PC snad naposledy Mafii a starcrafty, ale to už je dost dlouho, pamatuji jak jsem za starcrafty dal asi 1600 bo 1700, ale propařil jsem tak dva měsíce *1* .

Ale fakt záleží co považuješ za sračku *3* .
      • Chce to dobre vybirat nebo si pockat.

Prave ta cena cloveka donuti koupit si jen to nejlepsi a jen to, co ho bude bavit. A pak nebude litovat a navic si hru vychutna daleko vic. Muj priklad: Batman Arkham Asylum, Mass Effect 3, Mirror's Edge...
        • Harshday
          Právě, taky jsem kupoval Mirror's Edge. Mass effect mám oba dva díly, čekám na trojku do té jdu hned i bez přemýšlení už jen proto, že zavírá sérii. To samé jsem měl i s Gears of war. Pro mě vcelku kvalitní hry, ale je to jen otázka vkusu.
  • nezabije.nepirátim a blbosti nehraju *1*
  • Jen houšť a větší kapky! *4*
  • ...citat niektore uzasne komentare...zopar jedincov tu snad muselo absolvovat lobotomiu...hladat pricinu na to, aby som mohol nieco ukradnut a este si to ospravedlnovat scestnymi vymyslami...no sila...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší