Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Hrál jsem Little Big Adventure. Hra která strčí do kapsy svou kvalitou kteroukoli moderní next-gen hru.
  • C-BEAM
    Robotron: s Mudrcom nestrácaj čas, nestojí za to.
  • Tak co jsi hrál minulý měsíc za vykopávku? Pochlub se.
  • Robotron3
    Nemám spoustu času, a proto když si chci něco zahrát, tak si vyberu opravdu kvalitní tituly a světe div se, takových je v historii víc než v současnosti.
  • A ty to vis? Beres PC jako "osobni pocitac" vs. mainframe, server? Potom konzole jsou taky PC...
  • No vypadaji tak ze jsou orezane po gracicke strance. Dale take musis vzit v potaz FPS ve hre. A klasicke PC z roku 2008 to nemuzu soudit. Jen si najdi vyjadreni vyvojaru o nove verzi konzole a hernim engine a co se musi vse vypnout aby to konzole utahla a jak by hra vypadala s poradnym HW. I nove telefony maji vetsi vykon nez PS4 *1*
  • Asi máš spousty času, když máš čas hrát 15 let staré hry. 999 tisíc z milionu ovšem tolik času nemají, a proto si raději zahrají co už nehráli a rozhodně se nebudou drbat s emulátory. To co mi tu tvrdíš se možná týká tebe(bůh ví) ale pro normální lidi to není.
  • Robotron3
    Stahovat a instalovat SteamOS na pc nemá žádnej smysl. Je to Debian se Steamem nic víc, nic míň.
  • Ja mam take pripojeny notebook k TV no a? To se nesmi. Koukal jsem napr. na cloveka co nataci hry ze vseho a ma PC a vedle toho PS3 a Xbox a jede na 2 monitorech. Tady nejde o to kde Steambox nakonec skonci jestli v obyvaku nebo na stole ale spise jaka bude podpora Valve smerem k vyvojarum a obracene. Jiz par studii reklo ze hry pod linuxem neni problem udelat a dale SteamBox ma i ovladac a pujde k nemu jiste pripojit klavesnice a mys doufam.
  • Khanemis
    No a už to je právě zajímavá změna:)
  • Všichni kecají a budou a budou... já bych začal drřkovat až bude SteamBox prodáván jako finální produkt. Nezapomínejte pořád že to je prototyp jak by MOHLO asi šlapat. Nicméně nevím co jste všichni čekali je to PC od Steamu jako Dell má Allienware....
    BTW: SteamOS ke staření http://store.steampowered.com/steamos/download/?ver=default
  • Robotron3
    Ale já ti tu píšu o starých hrách. Čemu nerozumíš? Na pc si zahraješ oldschool hry na všechny platformy. Musel by sis koupit celou řadu konzolí od Sony, Microsoftu a Nintenda, a nové konzole ani nejsou zpětně kompatibilní. Proč bych si pořizoval několik zařízení, když mi k tomu stačí ten malej notebook, kterej už mám?

Že pc patří jen někam na stůl a nikdy ne k TV je naprosto zaslepenej a snad fanatickej názor. Je to prostě nesmysl. Připomínáš mi jejdáska. Nejsi náhodou on? *2*
  • Tak tak to jeden z milionů. 999 tisíc rozumnějších si raději pořídí konzoli a multimediální centrum pro filmy
  • Na to jaký jsou rozdíly v HW tak ty grafické rozdíly nejsou nějak katastrofické. Spíše žasnu, jak na takovým opravdu zaostalým železe hry vypadají docela k světu. Klouboček dolů jak se dokáže optimalizovat. Ta pc z roku 2005/2006 by jsi hru ani nezapl :D
  • Ale konzole take nekdy konci na stole a to plati i obracene. Je to jen dalsi volba jestli chces tak si to porid nebo si kup PS nebo Xbox nebo PC nebo vse.
  • Robotron3
    Křečovitý je tvuj argument, který mi vyvrací něco, co uplně bez problémů využívám.
  • Kdyz kupujes spatny HW tak se nediv. Ja jsem delal Update po 6 letech fungovani na PC jen proto ze chci lepsi grafiku a vykon a to u konzole fakt nejde. Ale tady jde o pozitek ze hry a grafiky s tim spojene. Najdi si porovnani grafiky na konzole vs. PC a rozdil pozna i slepej.
  • Já to nevyvracím, jen to co mi popisuješ je dosti křečovité. Připojíš notebook+ nějaké emulátory. Kurevskyy nepraktické a o tom tady mluvím.
  • Tak to se pleteš. Já hraji Starcraft 2 dost často a přitom mám ps3 a plánuji ps4. To vůbec nemá co dělat s hardcore hraním.
  • Cetl jsem ze prostredni verze by mela stat okolo 499 dolaru coz je cca 9 900 vis aktualni kurz. Dale maji byt 3 výkonostni verze. Low, normal a gold. Nevim jaky v tom bude rozdil ale asi to bude o grafice a procesoru. Dale SteamOS bude zdarma i pro PC. S tim jde v ruku v ruce vyjadreni MS o podceneni PC komunity a obnoveni podpory i pro ni. Jinak receno bojime se SteamuBoxu s SteamOS protoze Windows 8 stoji za h**** a tak budeme podporovat i radeji PC s Windows aby nam neco neuteklo vic nez je to ted. A je zajimave ze EA tvrdila jeste nedavno ze jejich hry napr. NHL by pc neutahlo. Protoze dnesni PC jsou preci stavena na Intelu (4 az 8 jadrove procesory) 3,5 az 3,8 GHz a 2 GHz grafice a to je pro ne malo. PS3 ma 512 nebo 1 GHz grafiku a procesor hluboko pod vykonem dnesnich procesoru...LoL To znamena ze SteamBox je levna nahrada za klasicke PC a nebo za konzole s tim ze jeho zivotnost muze byt mnohem a mnohem delsi nez je tomu u PS4 nebo Xboxu. Kdyby jeste Steambox umel spustit hry ktere jsou na PS4 nebo na Xbox to by byl amen pro klasicke konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit