Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky by chtělo pochopit na koho vlastně tahle konzole cílí (část trhu), zmínka o StarCraft je právě dokonalý příklad toho, že nic netušíš. On si HC hráč hrající hry typické pro PC taky nebude kupovat konzoli (i když by se to tam dalo hrát, záleží jen na hře jak si poradí s rozlišením/PpI na velkých obrazovkách).
  • však on kdyby byl vazanej zárukou a rozbranim by o ni prisel, tak by to nerozebiral, stejne jako konzolisti.
  • Robotron3
    To rozhodně nebude. Protože to se dá jedině, když se jim to pak zaplatí z her a tohle není ten případ.
  • "moznost vymenit HW za lepsi a to je pro zivotnost konzole zasadni"
    jo no za tu dobu (8 let ?) co někdo vlastní X360/PS3 sem už vyměnil 5 kompů v jedné bedně, to je mi teda životnost :-D
  • Khanemis
    Celkem zajímavé všímat si odlišné mentality komunit. Když vyšly nové konzole, tak byl internet plný unboxing videí, kde nadšení majitelé ps4/XboxOne ukazovali na kameru každičký konektor a hladili leštěný povrch svých přístrojů. Když se dostane prvním lidem do ruky SteamBox, tak je hned k mání video, kdy ho chlapík rozebírá:))

Já jen doufám, že se jim podaří udělat z hlavních věcí PC světa (otevřenost hardwaru a softwaru) přednost téhle nové PC sestavy pod fešným názvem, a proniknout tak trochu do obou světů (pro pc by to mohlo znamenat lepší standardizování), namísto slabiny, která by přinesla jen roztříštěnost oslabující konkurenceschopnost vůči konzolím. Inu, uvídíme.
  • Mylsím že to Valve dotovat nebude, ale kdo ví
  • Robotron3
    Nechápu proč mi to vyvracíš, když jsem ti ukázal, že minimálně na ty emulátory je pc k tv naprosto ideální. Timhle způsobem si občas zahraju i něco z C64 nebo Amigy, kde byly hry vždycky dělaný na joystick a na velký obrazovce je to paráda.
  • Tak já mám svoje filmy na přenosných diskách čili to jen připnu k xtreamru a je to to. Myslím, že tyhle dvě věci by měly být oddělené a netahat pc do obýváku. Spousta lidí tady píše, že mají pc připojený k TV a vůbec jim to nežeru. Opravdu si neumím představit hrát např. StarCraft někde na sofa. Bullshit. Konzoli nejde konkurovat v obýváku. Nejlepší je mít konzoli a pc pěkně separované.
  • Robotron3
    Zvyknul jsem si malej notebook připojovat hdmi k tv a pohodlně se dívat na filmy a nebo si k tomu připojit gamepad a hrát starší hry z emulátorů super nintenda, genesis, nebo psx. Uplně ideální.
  • Myslím si, že není důležité, jak je Steam console těžká, ale jaká bude cena + zvládnutý marketing. Pokud to nebude stát při zahájení stejně nebo o malinko víc než konzole ( 11-15 000 Kč) tak tzv. Casual hráči respektive jejich rodiče nebudou kupovat.
  • Logiku v tom nehledej. Je to boj o zakaznika. Konzole je take low PC s linuxem. Jenze se neda menit uvnitr. Jiz dnes vyvojari prohlasuji ze PS4 i Xbox one je zastaralej v HW. A ze se historie bude opakovat v tom ze konzole brani vyvojarum hry upravovat tak aby byla hra lepsi a lepsi protoze dnesni konzole nemaji tak vykonny HW. Vis vyjadreni Crytechnologis o nove generaci. Steam Box ma moznost vymenit HW za lepsi a to je pro zivotnost konzole zasadni a take pro hry. Dale ti nikdo nebrani si nainstalovat jiny system narozdil od Sony nebo MS. Dale tohle je testovaci verze a ne finalni produkt.
  • Pořád nechápu, co je to za úchylku si pořizovat pc do obyváku. K pc je potřeba myš a klávesnice a šavlovat s myší ve vzduchu, když ležím na sofa. Absolutně ujeté. Do obýváku patří konzole a ne pc. Pc patři ke stolu.
  • rozruchu kolem toho je pozehnane, to jo. Ale muj osobní názor je ze az se to dostane do prodeje tak to pro hodne lidi zajimavy nebude.a po nejakem case se z toho stane zapomenuta zalezitost, leda kdyby tlustoch zacal prosazovat SOS only hry, pak by lidi meli asi duvod.Preci jen, není lepsi si koupit třeba ps4?
  • Robotron3
    Nevidim ani jediný malý důvod, proč si tohle pořizovat. Když už by chtěl někdo rádoby pc konzoli k tv, tak si koupí pc s windows k tv s nějakým tím gamepadem a je to mnohonásobně lepší volba, na které se opravdu dá hrát všechno ze Steamu a ne jen několik indie Linuxových her.
  • kdybys jen tak věděl co to vlastně znamená PC :-D
  • veď je to jedno či je alebo nie je PC....ono aj XBOX 360,XBOX ONE a PS4 je tiež PC....jediný rozdiel je že SteamBOX ti nediktuje čo za systém tam môžeš použiť
  • Ani ten SteamOS není potřeba, stejně se v ěm (zatím) moc nepohybuješ a hlavní činnost (hraní) děláš skrze steam BigPicture mód který už je dávno dostupný :-D

Celá logika steam machines mi uniká, když si chci koupit PC koupím PC, když chci konzoli koupím konzoli. Steam Machine měl byt mezi, ale zatím je to k ničemu. Můj názor: udělat 1-3 (spíš ale jen jednu) verze steam machine bez možnosti výměny HW za jiný (výhoda konzole - optimalizace), ale stále nechat možnost měnit SW (PC výhoda), takhle by se mi to líbilo, ale jak říkám je to jen můj skromný názor.
  • tys jako čekal něco jiného ?
  • tak to bylo jasny uz na zacatku ze to je normalni PC
  • Na obrázku vidím normální pc na itx platformě a co s tím jako ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit