Přejít na výpis diskuzí
Prototyp Steam Machine od Valve se předvádí v uživatelském videu
16.12.2013 | Aleš Smutný
221 příspěvků
-
ja taky když koupím nove auto tak ho nejdriv cele rozmontuju na součastky. a minule segra dostala k narozkam morce tak jsem ho rozebral a zase složil jen pak už nežilo *13*
-
u mrkvo$oftu platis za OS, tady nikoliv, a taky ten OS neni "omezenej" jako windows, tedy aspon bude omezen jinym spusobem. To je duvod tohodle vseho a do budoucna to muze byt spravna volba.
A taky nemusi... -
PC připojené k projektoru, bezdrátový myš a klávesnice/gamepad u postele. Přes hub vedou do projektoru taky všechny konzole. V tenhle moment má hraní v obýváku na sedačce/v pokoji v posteli smysl.
-
Takže pánové ROBOTRON je velký lhář. Víš, že se nemá lhát Bohumile.
-
kompa měníš častěji než konzoli, co má tedy větší životnost ? a proč tu plácáš o grafice teda fakt netuším :D
-
Hele toho blba jsi tu ze sebě udělal sám. Napsal jsi mi hru, kterou nainstaluješ v cuku letu.
-
Jinak mohl by jsi mi popsat jak to instaluješ u tv? Máš desetimetrový hdmi kabel a notebook držíš na kolenou? :D Nebo klečiš před tv a instaluješ nebo sedíš někde u stolu prvně to naistaluješ, pak to dojdeš zapnout k tv. Pak vezmeš do pracek předpokládam bezdratový gamepad nejlépe xbox 360. A co dalšího jsi hrál přes emulátor třeba z nintenda jak se tu kasáš?
-
Víš vůbec na co reaguješ? Co má společného nějaký win patch jedné hry s tím, že pc v obýváku má i své využití? Nechápu, že vždycky začnu rozmlouvat s blbem. Já vim, moje chyba...
-
Tak milý tupče.. Odzkoušeno na 8.1 x64 a vše jede v pohodě. Takže jsi mi hodně k smíchu ty jejdásku.
-
Sorry, že jsem si myslel, že jsi jejdásek, ani on neni takhle hloupej.
-
Toď vše a jede to čili pohádky běz vykládat někam jinam.... Popravdě tě vidím jak tohle hraješ někde na sofa :D
-
How to run this on Win7 x64:
- Mount the ISO and copy the folder: LBA on it to any location.
- Run the patcher "lbawin_0.8.1.exe"
- Crash "Explorer.exe" and start the game via your taskmanager.
Enjoy. :) -
Ja si system nainstalovat umim :D a presto fandim tomuto projektu. Jde take o to ze by jsi nemusel tak masivne update PC jako tomu je dnes. A presto si zahrajes jak v obyvaku tak za stolem dle libosti.
-
Little Big Adventure se na dnešních PC dá hrát jedině přes emulátory. Buďto emulátor Dosbox, nebo ePSXe, či podobný emulátor PSX. Verze z GOG je umlováná Dosboxem. Za svou hloupost a neinformovanost nadávej jen sobě. Ne mě.
-
rozumi nekdo tomu co to je?
-
Ty tu třepeš pěkné lži. Takže tahle hra je dostaní v prodeji úplně v pohodě na pc čili žádné emulátory k tomu nepotřebuješ. Čili tahní do prdýlky ty jeden lháři ulhanej.
-
Little Big Adventure vyšla na PC a PSX. Takže nevidím jediný důvod, proč by měl být problém ji hrát na TV. PC i konzolová verze byla uplně stejná.
-
A to jsi adventůru hrál na tv přes emulátor na sofa s gamepadem? :DDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Je jasne ze ludom ktory uz hraju na pc nedava Steam Machine velky zmysel. Steam machine je pre ludi ktory si nevedia nainstalovat system. Valve proste dal PC znacku a konzoloidnu jednoduchost a vzhlad. Ma vyhodu v cene hier a ich mnozstve. Ked da Valve tomu spravny marketing tak by mohol uspiet myslim.
-
"I nove telefony maji vetsi vykon nez PS4". Takže debill, troll a pc fanatik. Teď mě napadá otázka, proč se tu bavím s dalším fanatickým kokotemm?