Přejít na výpis diskuzí
Prozkoumávání a objevování je základ vaší činnosti v Mass Effect: Andromeda
7.3.2017 | Adam Homola
74 příspěvků
-
Všimnul jsem si, že po tom velkém odporu k ženské Ryderové, se přestala ve videích objevovat. Doufejme, že je to protože ji celou předělávají.
Tady jen tak pro ukázku porovnání modelu postavy Ryderové (herečka Jayde Rossi) a jak ji Bioware dokázala zkopírovat:
http://thegg.net/wp-content/uploads/2017/02/mass-effect-andromeda-jayde-rossi.jpg
Problém je, že tam jsou nejen hnusné ksichty ženských, ale i většina textur lidí má divný voskový lesk, ale i modely postav jsou při pohybu odfláknuté... -
Obvious troll is obvious...
-
Dragon Age: Inquisition *11*
-
Bob: tak neseď u her a běž cestovat, dobrodruhu. Ja nejsem dobrodruh, ale hráč a jako hráč se chci bavit hrami. Az budu chtít dobrodružit, zabalim si pár švestek a povalím. Jestli největší dobrodružství, co jsi v životě zažil, je No Mans Sky, tak Tě upřímně lituji...
-
Mě to připomíná SWTOR. Jdi na planetu, zajdi do hlavního města / místa. naber questy pro hlavní příběh, naber questy pro příběh dané planety a naber pár mini questů. příliš jednoduchá šablona bez jakékoliv invence. samozřejmě to tak funguje ve všech hrách, ale swtor a da:i to mají tak viditelné a nudné a tady to nevypadá jinak. radši bych užší koridor s jasným a intenzivním směřováním příběhu dopředu, než abych se na každé nové planetě rozptyloval hloupostma, které pro hru samotnou nemají žádný význam (crafting atp.)
-
Už v DA:I mi ty postavy připadaly jak uplácané z plastelíny a potřené nějakým leštidlem.
-
Taky jsem se rychle podíval na nějaké video z druhého a třetího dílu, abych se ujistil, že to není jen nostalgie zavátá časem. Z toho, co je ale možné zahlídnout v trailerech na Andromedu, to opravdu tak vypadá.
-
Skoro mi připadá, že v původní trilogii vypadaly postavy lépe, než tady.
-
Tak jsem před pár dny pod Horizon recenzí remcal, jak divně na některých obrázcích vypadá Aloy, ale oproti tomuhle Mass Effectu je její tvář i animace jako z jiné planety. Tady se bohužel postavy po technické stránce od posledního dílu vůbec nikam neposunuly. Přinejlepším.
-
Tak snad se budou od jeho betonového hára odrážet střely. *15*
To jsem se chybně domníval, že tohle si dnes nikdo nedovolí vydat u AAA hry za plnou cenu. -
pohrbi to jedine zaryti skalny fanusici trilogie, ale normalny nenarocny hraci, tym to nevadi. vela open worldov ma repetivnost ale pokial su questy zaujimave, odmeny motivacne a posuva ta dalej pribeh tak preco nie? Hlavne nikto nepovedal ze ME:A bude open world ako horizon .
-
Ten obrázek ještě vypadá dobře.....sledoval jsem 17ti minutové video ve 4K a je to ještě mnohem horší, když je to v pohybu. Všechny postavy ve všech situacích mají pokrčené nohy, ve stoje, v pohybu, pořád. I postoj na jedné noze s uvolněnou druhou nohou má každá postava s pokrčenýma nohama. Vypadá to strašně směšně. Každá z postav má v každém třetím záběru nesmyslně vykulené oči - což je asi ukázka pokročilých technik zobrazování emocí. Jediná postava, která má relativně normální obličej je Fotřík hlavní postavy, všechny ostatní postavy mají lesklou kůži, lesklé rty, lesklé vlasy které vypadají jako latexový potah. Video je na youtube, nemám možnost to tady teď postnout.
Nutno dodat, že postavy v boji (ve zbroji) vypadají skvěle, a pohyby v boji a tak jsou skvělé, ale vše ostatní je hnus, neskutečný hnus, prakticky stejný, jako v DA: Inquisition. -
Nepopsal jsi zrovna náhodou Diablo? :D
-
To je prosím maximu co lze vymáčknout z Frostbite enginu *1*
-
Co to je grafiku na tom úvodním obrázku? Ten chlap má snad voskové vlasy jak v Oblivionu...
-
Mně se to líbí. Hodně dlouho jsem nezavadil o hru, kde by bylo potřeba prozkoumávat okolí. Pokud tohle Mass Effect splní, nemám problém.
-
Exploračná hra a sandbox od Bioware to je rok 2017,amen.
-
Mass Effect mám rád, takže doufám, že z toho nebude úplnej zmetek.
-
motivací pro cestovatele a dobrodruha je samotný fakt, že muže nekam jít a objevovat. Nepotrebuje k tomu duvod že musí zachránit princeznu nebo svet.