Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    nazev je podle knihy a ta tu byla jeste pred dayz, tarde
  • Problém DayZ je ten, že to je Alpha Mód na Beta Enginu hry =D (Bůh ví jak to bude vypadat až to vyjde jako samostatná hra), ale i tak fandím více DayZ protože dělají na tom češi takže se ta naše zemička trochu proslaví a vyšlo to dříve než WarZ dalo vůbec o sobě vědět, a co vím tak WarZ se snažilo okopírovat Dead Island ale po úspěchu DayZ to překopali. Takže se uvidí a já se rád podívám na obě hry. ^^
  • Ty seš taky online, a nikomu to nic dobrýho nepřineslo. *7*
  • Super, vypada to mnohem lepe než dayz
  • naopak online je budoucnost a offline je dneska už obsoletni zaležitost
  • walltar
    Online hraní je optimální řešení problému AI .... prostě člověk vždy bude lepší protivník i spoluhráč. A s tím jak se rozšiřuje neomezený net nevidím důvod mít cokoliv proti online hrám.
  • walltar
    Ani trošku se nechcou podobat DayZ .... a ten název je totálně náhodný.
  • ZvacA
    Jak v čem, jak v čem. Zrovna v tomto případě šaškovat po otevřeném světě se zombíky a sbírat jednu flašku za druhou by se mi samotnýmu nebo s tupou AI nechtělo. Tohle se přímo vybízí být online.
  • online, online a zase online.. Nemoc budoucnosti
  • Náhodou grafika mi přijde fajn oproti Armě a hratelnost na mě nepůsobí takovim neohrabanym dojmem jako DayZ a engine Army.
  • ZvacA
    Jak víš, na co přesně můžou zombies reagovat, to přece ovlivňuje plno faktorů. :) Pokud pomineme fakt, že je tak prostě vytvořená scéna pro hru, tak bych to obkecal tak, že nemrtvý má vlivem čehokoliv IQ zmrzlé makrely, takže správně fascinovaně čumí na světlo před sebou, nemá potřebu hledět na jeho zdroj kdesi do zadu. :)
  • USER47
    Jen dodám, že ta nařčení z podvodu se netýkala ani tak toho, že by hra neexistovala, jako spíš toho, že hra je v podstatě přeskinovaná WarInc, f2p střílečka od stejného studia. Hry využívají spoustu stejných assetů, včetně zbraní, jejich animací, postav, částí prostředí a tak dále. V podstatě jsou tam jen přihozený zombies.

To by nebyl problém, kdyby se autoři netvářili, že je WarZ ve vývoji několik let a je to první hra svého druhu.

edit:
    http://imgur.com/a/SvNg5
  • Vypadá to dost dobře , ale když posvítil baterkou na toho zombíka ze začátku a on se ani neotočil tak to bylo celkem divny.
  • Ja tuto hru hodne vitam ale dopredu si zadne iluze nevytvarim. Navzdory chabejsi grafice ma stale dost prostoru aby dokazala srazit DayZ na kolena. To neni moje prani ale obavam se ze DayZ potrebuje konkurenci jako sul aby se z neohrabanyho polotovaru stal skutecne profesionalni produkt. Pokud jej WarZ nezabije pak jej posili. At uz to dopadne jakkoliv tezit z toho bude hrac a to je dobre. *3*
  • První video má docela atmosféru. Trošku mi to připomíná Stalkera.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit