Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
Ta dračí řeč je docela překladatelskej oříšek, interpretace jsou různý *3*
http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY -
Spolu se Zaklínačem 2 to jsou jediny dvě hry ktery pro mě stojí za to si je letos koupit a to ve sběratelske edici :)
-
neni moc ocekavana ??? :D ja ju ocakavam intenzivne a dost dlho...mozno sa par blaznov este prida :P
-
Hmm tak Elder Scrolls jsem nehrál ani jeden,ale tímhle asi začnu:-)
-
to ja moc dobre vim, stravil jsem tam stovky hodin :) ..ostatne viz muj prispevek vyse... ;)
-
konečne hra ktorá sa oplatí kúpiť, a tá hudba je úchvatná. Podla mna minimálne RPG roku
-
Po Zaklinači 2 asi nejočekávanější RPG tohohle roku...už se těším na další bugfest *1*
-
Tak ono je to jen monumentálnější a jinak zaaranžovaný main theme z Morrowindu, tak třeba proto to tak rychle leze do hlavy *1*
-
jj, luxusni predelavka morrowindu...!!!
"For the king!
For the king!
For the sake of Skyrim!
For our life, for our home
For Hrothgar's blood
For the Nords and for the Gods,
For the sole single son
Dovahkiin, our king, who'll dawn with fire!" -
mazec
-
oficialne neverim, ze kdy bude a na neoficialni nevydrzim cekat pak treba rok... Skvely je, ze hra bude uz letos, to je parada.... hudba perfektni, grafika taky dobra (i kdyz ne tak sokujici jako kdysi TES2 nebo prvni obrazky ze trojky)... no jsem natesenej, budu si tu hudbu broukat celej vecer...
-
Předem píšu těm co se t nelíbí a chtěli by sem psát a to že se toho může ještě hodně změnit
než hra vyjde. -
Tak tady jde jen a jen o to, jestli to bude výborná hra, nebo nejlepší hra (roku, dejme tomu). :-)
-
Skyrim není má moc očekávaná hra, ale na traileru mě potěšil přinejmenším návrat skvělýho hudebního motivu z Morrowindu:).
-
úchvatné. :-) jak jen "malá" úprava známé hudby udělá takový efekt. :-) Hrát a zemřít. :-)
-
Sakra cejtim dobrou hru doufam že to v?jde v češtině