Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
Krasna hudba, divnej drakobijec, doufám ale že nebude hra moc zjednodušená.
Morrowind je klenot, který jen tak něco nepřekoná, ale budu doufat.-)
"Go away outlander" :-) -
z morrowind oblivion a ted uz i skyrim ><
-
Já vim, že to vychází na (skoro) všechny platformy, ale podotýkám na to, že oni mají výhody ve hrách a my v překladu ale u konzolistů to převládá.
-
Tak to jsme dva. *3*
-
Chcel by som sa spytat ci sa bude dat hrat iba za Norda alebo bude sa dat vybrat z viacerych ras ako v TES 3, a 4???
-
bud to je povedeny vtip nebo ses zralej na lecebnu:)
-
Melodie je z Morrowinda.
-
muj prispevek byl mireny na Lukase, kdyby nekdo nepochopil..:)
-
za to ja nemuzu, takze nevidim duvod, proc byt skodoliby.. :) my s konzolemi zase mame horsi grafiku u her (aspon jak avizujete vy "pcckari".. :) ).. a u FPS dodnes vzpominam na stare dobre casy s mysi.. kazde ma neco, jak konzole, tak pc.. lokalizaci bych si pral a je mi celkem fuk, ze mi ji ukrivdeny pcckar nepreje.. :D
-
nechci být škodolibý, ale o čem to točíš? Skyrim vyjde jak na PC, tak na X360, tak na PS3 (stejně jako Oblivion, stejně jako Fallout 3)...
-
Tak to jsi "hustej borec", že jsi to poznal jenom podle traileru.
-
To víš, dračí dech docela zahřeje..
-
Nechci bejt škodolibej, ale sem rád, protože aspoň vy konzoláři aspoň trochu pocítíte jak nám PCčkářům je když si nemužem koupit hry které tu sou jenom vám (Red Dead Redemption, Killzone atd..)
-
Vypada to pekne a hudba je opravdu strhujici.
P.S.: divim se, ze tomu drakobijci nebyla kosa :) -
Nevi nekdo kde sehnat alespon tuhle hudbu z videa? Diky
-
Jen jedno slovo: GENIÁLNÍ!
-
Na übercool grafiku se*e pes! Hlavní, že to má atmosféru! Že tam nemají nemodernější vodu atd, to je jedno, hlavně aby se to dobře hrálo.
-
kezby to vyslo na X360 s lokalizaci... :(
-
Všimli jste si, že ten strážný, co jde naproti chlápkovi v kápi v té vesnici, má brnění podobné imperiální legii v Morrowindu? Pokud se i v jiných věcech navrátí ke kořenům (v tomto smyslu k Morrowind looku), tak mě hrozně potěší! [Palec nahoru].
-
Jo, ONEN hudební motiv je tam zase, hurá :)