Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Oblivion mel par mensich chyb jako neprimerenej level scaling a mala itemizace, ale to jsou detaily, ktere spravi par modifikaci.

Oblivion se vsema datadiskama + OOO mod (Obscuros Oblivion Overhaul) je tak dokonala hra, ze se mi zni chce az brecet :)
  • Pěkné,ale v porovnáné s mým očekávání zklamání.Skyrim není ani zdaleka tolik ohromující jako svého času oblivion(hlavně z technologického hlediska)či morrowind.Těším se,ale zdaleka ne tolik jako se těším na druhé díly zaklínače a risenu.
  • Spades
    Tak kdyz jsi moc zmen nezaregistroval mezi morrowindem a oblivionem, tak muzes rict, ze to je kopie morrowindu ne ? nebo vlastne muzes rict, ze je to kopie areny ><
  • no uz je jasne ze to nebude mit tu prazvlastni tajemnou atmosferu, jakou mel morrowind
  • Dynamické souboje! Žádnej LEVEL-SCALING! Ať to zas není hra pro uřvaný děcka dpc...
  • Není...
  • Proč nedůvěru? Protože Oblivion byla podle mě naprosto průměrná hra, s podprůměrným příběhem, postavami a několika naprosto stupidními herními mechanismy. Ne, nemám Oblivion rád, a proto jsem nedůvěřivý.
  • Doufám, že vše, co jsi napsal, byla ironie.
  • V první řadě se tyto dvě hry nedají příliš srovnávat, že... Mě třeba pobíhat po lese a sbírat bylinky absolutně nic neříká. Ale pokud bude mít Skyrim i dobrý příběh a zajímavé postavy, půjdu do něj. Ale po Oblivionu tomu moc nevěřím.
  • tak tohle na me dejchlo :) uz abych tam byl...
  • Marllone
    Radši TBA než nedodělky
  • Marllone
    Nevím jak vy, ale já jsem málem ejakuloval.
    Kam se hrabou nějaké rpg fify jako je Dragon Age 2, to se nedá srovnat.
  • Zaklínač bude taky super, jenže tohle je prostě Elder Scrolls...
  • Tenhle trailer mě donutil znovu rozehrát Oblivon i s datadiskem, pomalu se tak připravuju na Skyrim :) Taky se docela bojím, že to letos nevyjde. No, hlavně aby to bylo bez chyb, já si klidně počkám, hlavně aby to bylo hotový a vypilovaný k dokonalosti. Bethesdě věřím, protože fakt umí *4*
  • moc pekny. to letos nevyjde ani nahodou:)
  • Hmmm. Vis ja hral Morrowind i Oblivion a hral jsem dokonce i starickou prababicku Arenu. A zase tolik zmen jsem tedy nepoznal. Je si to v podstate podobne jako vejce vejci. Jasne,meni se pribeh,vylepsuje grafika,interface se prizpusobuje dobe,par skillu a vlastnosti se zmeni...ale porad to neni tolik zmen,aby me hned pri prvnim shlednuti prvnich obrazku a ted i videa nenapadlo jedine slovo-Oblivion.
  • A co třeba takovej Zaklinač 2? :) Je docela stupidní říkat na začátku roku hned o hře roku.
  • Spades
    graficky vylepseny oblivion ? chlapce ty si spadl odkud ?)
    skyrim prinese oproti oblivionu tolik zmen, jako oblivion od morrowindu - nerikam ze budou stejne ladene, treba i neco konecne pridaji, ale TES nikdy nebyla copypasta predchoziho dilu.
  • Jsou firmy, co umí dělat konstantně hry nad hodnocení 80. Betheseda je taková firma.
  • Jestli tohle nebude nejlepší RPG jaké kdy bylo vytvořeno tak já sem Santa Claus protože přesně tohle si bude to co si nadělým pod stromeček!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit