Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
Oblivion mel par mensich chyb jako neprimerenej level scaling a mala itemizace, ale to jsou detaily, ktere spravi par modifikaci.
Oblivion se vsema datadiskama + OOO mod (Obscuros Oblivion Overhaul) je tak dokonala hra, ze se mi zni chce az brecet :) -
Pěkné,ale v porovnáné s mým očekávání zklamání.Skyrim není ani zdaleka tolik ohromující jako svého času oblivion(hlavně z technologického hlediska)či morrowind.Těším se,ale zdaleka ne tolik jako se těším na druhé díly zaklínače a risenu.
-
Tak kdyz jsi moc zmen nezaregistroval mezi morrowindem a oblivionem, tak muzes rict, ze to je kopie morrowindu ne ? nebo vlastne muzes rict, ze je to kopie areny ><
-
no uz je jasne ze to nebude mit tu prazvlastni tajemnou atmosferu, jakou mel morrowind
-
Dynamické souboje! Žádnej LEVEL-SCALING! Ať to zas není hra pro uřvaný děcka dpc...
-
Není...
-
Proč nedůvěru? Protože Oblivion byla podle mě naprosto průměrná hra, s podprůměrným příběhem, postavami a několika naprosto stupidními herními mechanismy. Ne, nemám Oblivion rád, a proto jsem nedůvěřivý.
-
Doufám, že vše, co jsi napsal, byla ironie.
-
V první řadě se tyto dvě hry nedají příliš srovnávat, že... Mě třeba pobíhat po lese a sbírat bylinky absolutně nic neříká. Ale pokud bude mít Skyrim i dobrý příběh a zajímavé postavy, půjdu do něj. Ale po Oblivionu tomu moc nevěřím.
-
tak tohle na me dejchlo :) uz abych tam byl...
-
Radši TBA než nedodělky
-
Nevím jak vy, ale já jsem málem ejakuloval.
Kam se hrabou nějaké rpg fify jako je Dragon Age 2, to se nedá srovnat. -
Zaklínač bude taky super, jenže tohle je prostě Elder Scrolls...
-
Tenhle trailer mě donutil znovu rozehrát Oblivon i s datadiskem, pomalu se tak připravuju na Skyrim :) Taky se docela bojím, že to letos nevyjde. No, hlavně aby to bylo bez chyb, já si klidně počkám, hlavně aby to bylo hotový a vypilovaný k dokonalosti. Bethesdě věřím, protože fakt umí *4*
-
moc pekny. to letos nevyjde ani nahodou:)
-
Hmmm. Vis ja hral Morrowind i Oblivion a hral jsem dokonce i starickou prababicku Arenu. A zase tolik zmen jsem tedy nepoznal. Je si to v podstate podobne jako vejce vejci. Jasne,meni se pribeh,vylepsuje grafika,interface se prizpusobuje dobe,par skillu a vlastnosti se zmeni...ale porad to neni tolik zmen,aby me hned pri prvnim shlednuti prvnich obrazku a ted i videa nenapadlo jedine slovo-Oblivion.
-
A co třeba takovej Zaklinač 2? :) Je docela stupidní říkat na začátku roku hned o hře roku.
-
graficky vylepseny oblivion ? chlapce ty si spadl odkud ?)
skyrim prinese oproti oblivionu tolik zmen, jako oblivion od morrowindu - nerikam ze budou stejne ladene, treba i neco konecne pridaji, ale TES nikdy nebyla copypasta predchoziho dilu. -
Jsou firmy, co umí dělat konstantně hry nad hodnocení 80. Betheseda je taková firma.
-
Jestli tohle nebude nejlepší RPG jaké kdy bylo vytvořeno tak já sem Santa Claus protože přesně tohle si bude to co si nadělým pod stromeček!!!!