Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak nějak...:-)
  • Hm, tak do dokonalosti má hodně daleko, hlavně co se týče dramaturgie a několika herních mechanismů.
  • No Skyrim hned přeskočil o několik délek v očekávání Dragonage II ...
  • V tom případě by mi přišly ovšem lepší konzole ;) ... Ne bude to výblitek z konzolí s několika efekty pro PC ...však se podívej ještě jednou na video .
  • Přesně tak , ingame v ukázce bylo minimum a i tak moc světoborně to nevypadalo .... Možná ta ruka na skále . Docela by to k tomuhle stylu RPG sedlo , zkřážit Oblivion s Mirrors Edge hmmm .
  • Jako bych slyšel vypravěče z Barbara Conana :/ .... a polooděný hero na sněhu kde se promenáduje drak ... no fakt bych chtěl po dlouhé době RPG u které se vyžaduje alespoň trochu myslet a vizuál je podmíněný logickým pravidlům .
  • Morrowind smrděl JRPG? To jsme asi oba hráli dvě rozdílné hry. Oblivion měl pohádkový look až moc (věžičky, korouhvičky, katedrály...).
  • http://www.facebook.com/pages/The-Elder-Scrolls-cz/125845210814962
  • mam neco s ocima? me to pripada uplne obycejny, oblivion me teda ve svy dobe grafikou uchvatil vic

stejne to je jedno, hlavne aby se to dobre hralo a nebylo z toho takovy stredoveky gta jak ten oblivion
  • Spades
    jak uz jsem jednou psal - Theme z morrowindu bylo tak dobre, ze z toho udelali theme pro celou serii
    Vsechny dily od Morrwindu meli, maji a budou mit tento theme.
  • CRYPT
    budu uprimny - vypada to naozaj fantasticky! Pokud se povede obrovska rozsahlost prostredi jako ve 4ce, moznost "skorovsehodelani" a bude takovy graficky engine vyuzit na plne koule jak to vypada u videa - mam pocit ze zde budeme mit herni legendu. Proto je potreba si koupit novou grafiku, abych si hru mohl vyuzit na MAX. (predpokladma ze pujde hlavne o graficky akcelerator, ktery bude dostavat na zadek) Bohuzel hra vyjde az v listopadu, takze pred nami je cely rok
  • Fakt Moc pekny, aspon to video snad i hra to naplni a ne jak TDU2 :-(/)
  • Miluju Oblivion. Je to krásná hra.
  • Špatné, moc špatné. To zas budu vypadat jak zombie po těch probdělých nocích...ze mě budou mít v práci radost *2*
  • Na konzole to hoděj do grafiky : Elder Scrolls Daggerfall
  • stejne jako u zaklinace moc pekne video. clovek ani nevi na co se tesit vice. moc se mi nechce verit, ze neco podobne utahnou konzole, ale uvidime :-)
  • tak grafika vypadá velice dobře .. celkově hra vypadá úžasně .. kvůli tomuto si snad pořídím novej Comp aby mi to jelo :))
  • Zajimavy, ze hudba vychazi z main theme Morrowindu, coz je zajiste uzasna melodie:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZWuNf4gxwuM
  • Spades
    prostredi morrowindu moc smrdi JRPG a proste tim asijskym stylem. Daleko vice se mi libi ta "evropska" kultura v oblivionu a nordska ve skyrim

evropska je v "", protoze jak vsichni vime, tak je to daleko od reality, ale ma to prvky architektury atd...
  • MrSanta
    Já jsem optimistou a věřím, že hra vyjde toho 11.11.2011 jak je plánováno. V Bethesdě na Skyrimu pracují drahnou dobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit