Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
Level scalling jaky byl pouzity v Oblivionu nebyla herni drobnost co do maleho nedostatku, ale setsakramenstky prusvih :) S tim OOO mas samozrejme jinak pravdu, JENOMZE, pokud clovek chtel hrat Oblivion v cestine (ktera je mimojine velice kvalitni), tak byly takrka se vsemi mody jen a jen potize. Dodnes neni na posledni OOO 1.33 resp. 1.34 beta dodatecna cestina (OOO 1.31 na ktere cestina je je pomerne bugujici, z toho co jsem vycetl), takze moznosti je hrat bud bez, a nebo s cestinou se kterou vznikne s OOO velmi nepekny cesko-anglicky "gulas"... Jestli bych si za sebe neco pral, tak at Skyrim vyjde v podobe, kdy zapojeni nejruznejsich modu co casem prijdou nebude herni nutnosti (hlavne levelscalling), jako tomu bylo v Oblivionu, ale maximalne hru jen vysperkuje bez nutnosti jejich zapojeni a "patlani" se s nimi co do instalaci apod (tema samo pro sebe). Jinak samozrejme souhlasim, ze Oblivion byla (je) krasna hra i napric vsemi nedostatky, hlavne atmosfera a hloubka herniho sveta je kapitola sama pro sebe.
-
Není blbý nápad vypnout při tom traileru zvuk, člověk se drží víc při zemi zahlídne víc věcí
-
jo, ten motiv se používá už od morrowindu. Oblivion ho měl taky
-
jj, je to upravena hudba z morrowindu (minimalne cast z nej)
-
to je hudba z morrowindu ne?
-
me zas prisla recyklovana :)
-
Jen ne další fallout proboha! Kdybych měl čas, znovu bych si prošel Oblivion...i když možná na to čas najdu :-)
-
jenze kazdymu vadi neco jinyho, takze se nejde zavdecit vsem. tedy jde - v pripade jak rikas, ze si tam nahrajes mody co chces. ja s tim jak nord vypada zadny problem nemam. a musim priznat, ze jsem se na mece nejak behem tech stovek hodin hrani nedival. to je jako si stezovat, ze tam nejsou realisticky stromy nebo krajina! a na ty s dovolenim koukam vice, nez na mec... navic opravdu nebudu hrat ze tretiho pohledu, takze je mi fuk, co budu mit na sobe vizuelne...
-
on mluví o zaklínači
TES5 je samozřejmě primárně konzolový, takže velký rozdíl PC vs konzole nebude -
Nezpochybňuji, že je to pěkné a technologicky zas o kus vyspělejší. ale že by to vyžadovalo koupi nové grafiky? Leda bys ještě vlastnil GeForce 4 s odzbrojujícími 64MB VRAM *1*
-
přestože s ním nesouhlasím (je to Nord), tak zaměňuješ dva pojmy. realita a logika nejsou to samé a zaměnitelné
Př.:
Fallout 3 - je nereálný a hutně nelogický
Fallout: New Vegas - je stejně tak nereálný, zato však promyšlený a logicky soudržný v totální většině obsahu -
Neuvěřitelné. Jak to dělají, že každej The Elder Scrolls má tak úžasnou hudbu... *8*
-
Jediné co co chce je úplně primitivní mod manager a toolset aby si i lidé blbí jako já mohly upravovat svět pode sebe tak aby se jim celá hra nepotentovala
-
Herní atmosféra se skládá z detailů. A hry kterým se vybudovat atmosféru (alespoň v mých očích) daří mají společnou snahu si detailů všímat. Těžko se vcítit do hry když mi začne být jen z pohledu na hrdinu zima.
Jen taková blbost jako mod měnící modely mečů na realističtěji vyhlížející - jak moc mi taková blbost zlepšila zážitek z oblivionu. Kdysi jsem šermoval (vlastně občas dodnes) a od pohledu těžké, nevyvážené modely mečů v některých hrách mě prostě bijí do očí - to přece nejde nevidět, do toho se nedá vcítit... Jiným lidem vadí jiné věci a dobrou hru dělá pozornost k detailům. -
Vzdycky se objevi nejakej hnidopich, ktery zacne do hry rypat.... Hra je fantasy, bez si na logiku stezovat u her, ktery si na nejakou realitu hraji...
-
Bethesdackej novej engine? Super. Ted na tom vyzkousi Elder scrolls, druhej titul bude doufam dalsi Fallout. :)
-
Zrovna ohledně příběhu na tom byl Oblivion mizerně. Za dokonalý bych ho neoznačil ani s těmi desítkami modů co mám, ale zábavný je jistě. Vlastně ale nevím proč - protože v grafice, atmosféře, herních mechanismech, dialozích, příběhu a další věcech které u rpg hodnotím oblivion nijak neexceluje.
-
Tak je to aj na tie isté konzole, na ktoré bol aj Oblivion, čiže technologický pokrok je daný skôr mierou optimalizácie ako výkonnejším HW. Každopádne je tam. Mne osobne sa hlavne páči oveľa vylepšie vyzerajúci Distant Land a hlavne vynikajúca práca s hmlou.
-
Těším se až si to na svý PS3 zahraju!!!
-
Hrdina je nord a nordi mají odolnost proti mrazu.