Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • filias
    Mě se to dost líbí. Ale jestli bude zase jako v Oblivionu růst level potvorám podle mě, tak se tomu (zase) velkým obloukem vyhnu.
  • Me to pripada jako graficky vylepseny Oblivion(soude dle screenu,videa a informaci co uz vysly) Nic vic,nic min. Pro nekoho to prave proto muze byt predem hra roku,pro nekoho ze stejneho duvodu propadak roku. Ja se tesim. F:New Vegas uz vysel,Zaklinac 2 a Dragon Age 2 je na rade a pak tahle hra. Pro me je tech her azaz. *1*
  • stěžuješ si na přehnanou důvěru, já ale vidím problém opačný- proč mít nedůvěru v pokračování kultovní a v každém díle fantastické RPG série? Zbytečné obavy...prostě to bude fantastické a s hrami od Bioware, Zaklínačem a Gothicem (dnes Risen) jde o klenoty RPG žánru...
  • pěkné počkáme na finiš né??
  • Jak já jsem pochopil informace, které Bethesda vypouštěla, tak ten napůl drak by neměla být rasa na výběr. Jen že (ať už si vybereš rasu jakoukoliv) budeš pocházet z rodu dračí krve, čímž budeš jediný, který může svět zachránit před dračí zkázou.
  • ucho
    jasně že to bude rpg roku, ty jsi snad neviděl ten trailer? :D
    a jestli tě nepřesvědčil ten, tak hra je od bethesdy. a ta dělá jen hry roku, takže s trochou důvěry je to tutovka :)
  • Dovahkiin Dovahkiin
    Naal ok zin los vahriin
    Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
    Ahrk fin norok paal graan
    Fod nust hon zindro zaan
    Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
  • smejki
    copak jsme v Dragon Age2? vem jed na to, že si budeš moct vybrat...
  • A ja ho zase hraju uz od Areny, dagerfall jsem hral snad desetkrat. Akorat v Oblivionu jsem se spis jenom rozhlizel protoze me moc nebavil. Tak jsem zvedavy na tohle.
  • Poznal no : ) Trailer vypadal pekne, ale bude to mŕtve ako Oblivion.
  • final fantasy moc realisticnosti take neoplyva, to si nepomuzes
  • Docela mě dostává, jak tady o tom všichni mluvíte jako o hře roku, rpg roku apod. Jediný, na co můžete z toho traileru usoudit, jsou oproti Oblivionu vylepšené animace, pravděpodobně vylepšený bojový systém a pak nějaké to vylepšení světelných efektů....no a to bude asi vše.
  • Doufám, že tuto hru nepokazí jako demo a pravděpodobně celé Dragon Age II, které se změnilo v nudnou arkádovou mlátičku (s rychlostí bojů nemám problém), kde se máchá obouručním mečem, jako kdyby vážil jeden kilogram... Snad to také nebude nudné jako pozdější fáze v Oblivionu a nebude zde trapný level scaling. Já se teď těším na dvě rpg... Witcher II a toto. Pokud mě zklamou tyhle hry... jdu do obchodu a koupím si snad Fallout Trilogy, nebo si zahraju něco staršího na konzole jako je Final Fantasy IX...
  • Takže jen proto že tam vyšlo pár her co si na PC asi nikdy nezahraješ jim hned nepřeješ lokalizace a tím i lepší zážitek ze hry neangličtinářům? A co třeba takovej Zaklínač, Crysis, Total war nebo Starcraft? Řekl bych že to jsou hodně kvalitní PC tituly který by si kdejakej konzolista rád zahrál :-)
  • Mlask.... Pěkně to na mě dejchlo. Mně stačí, aby sputil ten ústřední hudební motiv, kterej nasadili už v Morrowindu a já prostě jihnu:) K tomu pár záběrů na romantickou krajinu a sem tam....chjo až 11-11-11:)
  • Jo jo, Jeremy Soule je borec...
  • Tak takhle má vypadat RPG...já vím že je to první filmeček já prostě jen doufám že na tomhle si náramně zpravím chuť po tom debaklu co nás čeká příští měsíc..
  • Spíš starej vtip, který už není vtipný.
  • nepochybne tam bude více ras....mohla by třeba přibýt i nová třeba nějakej napul drak.-)
  • Spades
    Me se hodne libi ty nove chvaty - doufam, ze budu moct nejak vice vyuzit bojovnikuv potencial

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit