Přejít na výpis diskuzí
První in-game video z The Elder Scrolls V: Skyrim
24.2.2011 | Petr Poláček
156 příspěvků
-
Lepší formulace je "není mnou moc očekávaná hra", ještě lepší pak třeba "není z mnou očekávaných her", "má moc očekávaná hra" vyjadřuje situaci, kdy jsi udělal hru a ta není moc očekávaná. :o) No a, k čertu, když už by ses pustil do hry, tak ta by měla bejt zatraceně očekávaná.
-
Nejlepší RPG bylo v Dukenovi3d, to mi nikdo nevymluví!!!!
-
tak pro poradek jeste ofiko text ;-) ...ale asi zustanu o for the king :)) ..ale diky za info!
Dovahkiin Dovahkiin
Naal ok zin los vahriin
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
Ahrk fin norok paal graan
Fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal -
no nevim mě v oblivionu chyběla atmosféra a tady je
-
ono je to vymyslene pry uplne cele...! jako ty pradavny svitky.... a pry ani draci nejsou....
-
Jo jasne a nejlepší střílečka je Skyrim
-
Neviem prečo, ale pripadá mi to úplne ako Oblivion len s drakmi. Ten ma bohužial veľmi nenadchol.
-
preklik to melo jit tomu umelci co basnil o cod *12*
-
mozkove trisky se pomichaly oj! *8* *8*
-
Risen 2 si dáme v Super Legendary Edition
-
v tom budou drogy...
-
a co Risen 2
-
A kdy se už konečně podíváme na Akavir? *1* *9*
-
cod manie to uz je horsi nez facebook
-
Vypadá to zajímavě. I když na animacích zapracovali, tak občas je vidět, že to pořád ještě pokulhává, nasvětlení taky oplývá občas barvami omalovánek a detailní záběry nejsou zase tak detailní. Ale určitě to bude velké a neodolatelné:)
-
super, ale ked chcete poriadne rpg s otvorenym svetom a vela moznostami tak vam odporucam Call of Duty Black Ops
-
Jo, to je ten text co si vymysleli fanusikovia, znie zaujimavo, len skoda, ze je uplne od veci :)
-
Před chvílí jsem shlédl Zaklínače, teď Skyrim a jsem natěšenej na obojí jak malej Jarda.
-
Takže místo bran do Oblivionu budeme "snímat" draky :)
-
Vypadá to hezky a poku to nebude tak okaté copy&paste jako Oblivion, tak by to mohla být zábava