Přejít na výpis diskuzí
První kroky v datadisku World of Warcraft: Mists of Pandaria
20.10.2012 | Martin Kapalka
146 příspěvků
-
Jakoby umirani ve warcraftu neco znamenalo... Kazdopadne cas straveny s Warcraftimi strategiemi definuju slovem 'zabava', na tom se shodnem. Rozredena kase aka "wow", po novem datadisku, dokonce barevne uz tak prepalena, ze mi pripomina spis smouli dobrodruzstvi - rozhodne neni mym salkem caje. A smutne potvrzuje fakt, ze prachy nerejzuje kvalita, ale kvantita a debilita.
-
Já to myslel trochu v nadnesenějším slova smyslu. Jako, že to, co se událo v WoW je pro mě v příběhu Warcraft irelevantní.
-
Neumřel, to až na konci WotLK...Pote co ho hraci porazili padnul na zem a otevreli (doslova) se mu oci a uvedomil si co pachal a litoval toho a potom umřel
-
Tak Arthas "nezemřel", vstoupil do něj, tedy aspoň podle mě.
-
Řekl jsem, že lze si zařídit 4 hodiny volna, jak ty 4 hodiny kdo využije už není starostí tvojí ani tvé imaginární, či skutečné, přítelkyně, dobrý muži.
-
A potom az to budes mit vse co? :)
-
Hele, to já bych chtěl W4 taky. To se bohužel nestane. Pro mě je relevantní konec W3 a Frozen Throne, takže co se mě týče , tak Arthas ani Illidan neumřeli, Deathwing ještě chrní a Pandy se ještě nenaučili používat navigaci.
-
Konečně zase pro jednou relevantní článek o WoW, který nepochází z per WoWFan, a ve kterém se dozvíme něco víc, než jen jméno hory, která si nezadá s Mount Blanc, ukázku mapy oblasti stejně velké jako sídliště ve Varnsdorfu nebo počet stromů v lesíku jménem Mist Wood. Děkuji redakci a doufám, že budoucí články o WoW budou pokračovat ve stejné koleji jako tento, a že se redakce vyvaruje žvástů z WoWFanu (ať už s nimi mají 10 smluv a děcko).
-
Tak si niekam zájdi a nevypisuj po internetoch hovadiny...
-
ale ze bys musel davat sve priority do wowka no nevim radsi bych si zasel s kamosama nebo s pritelkyni nekam...
-
Není těžký zařídit si 4 hodiny volna, je to jen o tom, jak si svůj život zařizuješ a kam dáváš priority.
-
Neříkám že jsem zrovna genius ale debill rozhodně nejsem.
-
Sraz důchodců už byl včera a ty jsi na něj zapoměl kvůli skleroze. *7* *7*
-
hmm:) 4 hodiny volna denne by som teda rozhodne bral:)
-
Ok. Tak snad se dockame i prvnich kroku v Riders of Rohan.
-
Každej den "jen" 4hodky? Oh, my... *9*
-
Debill a děcko v jedné osobě;)
-
Dětská párty s klaunem začla chlapečku v 11 u kamaráda, už jsi tam měl být. Tak utíkej!
-
Levlovani uz mam zasebou :) Monka na 90 a pred tejdnem jsem dal Order of the Cloud Serpent na Exalted a dnes Tillery na exalted :-) vsechny ty farmare mam na best friends a zbytek se me blizi taky k exalted, kazdej den uz ted me staci jen hrat wow tak 4 hodky nekdy se lognu vecir kdyz jde guilda raid a tot vse. Lepsi je to nahnat rychle vsechno nazacatku nez po troskach, ted uz se jen zabejvam s epickejma vecma.
-
A to jsi jako frajer, že jsi hrál na předpotopním herním zařízení? Opravdu důchodce a nerd v jedné osobě. *15* *15* *15*