Přejít na výpis diskuzí
První kroky v datadisku World of Warcraft: Mists of Pandaria
20.10.2012 | Martin Kapalka
146 příspěvků
-
Jako nic proti, ale nemyslím si, že lidi padnou na zadek z toho, že si tam můžou lidi craftit nějaké super předměty, a objevovaní nějakých lokací a panoramat.Každá hra ma něco co sebe 🙂 ..To stejné co říkáš o GW by se dalo říct i o TSW 🙂
Každopádně jsi stejné pako, které brání GW a plive na WoW jako ostatní kteří to dělají přesně naopak 🙂 -
O GW2 tu bylo už dost napsáno a ještě určitě bude. Asi je fakt zbytečné tu tohle trochu lepší ale jinak zcela tradiční a vůbec ne revoluční MMORPG zmiňovat. 😉
A já bych fakt tak nepodceňoval WoW a nepřeceňoval GW2. 😉 -
Jasan!
-
Amen!
-
Preco pises somariny?
-
Blizzdard dělá dobré hry. Starcraft je přímo skvělá hra a W3 taky. WoWko už ne. A já neříkám, že mě to nezajímá. Já pouze říkám, že mě ta hra nebaví a že je špatná. Na mě nemá cenu reagovat, protože nemáte takové argumenty (zdravím Cahira), na které nejsou protiargumenty. Napiš něco, na co nebudu mít, co říct, taky se to stává. Podle tebe je WoWko nejlepší a máš pro to nějaké argumenty a podle mě není a mám pro to jiné argumenty a vypadá to, že jsme si je všechny navzájem nevyvrátili, což se může jednou stát. Anebo zjistíme, že se o opaku stejně nepřesvědčíme, ale budeme na sebe reagovat do aleluja. Jako já nepřesvědčím tebe, že WoWko není nejlepší hra, tak ty nepřesvědčíš mě, že je. Teď vyvstává otázka, jestli má cenu se přesvědčovat.
-
To by tu ty články o GW 2 musely být.
-
Wow a gw 2 miluji obě hraji jak jen mohu.
-
Co vic chtit - abys psal do diskuzim ke GW2 a ne k diskuzim o WOWku.
-
Reagovat na Kronosse je zbytecny. Tomu nekdo z Blizzardu asi vyvrazdil pulku rodiny, jinak nevim proc svuj volnej cas travi nad necim, co ho vubec nezajima ( WOWko )
-
Ano, hru jsem koupil a v tom jejich obchodě jsem nekoupil vůbec nic, takže mě to vyšlo mnohem levněji než tvoje WoWko.
-
Proč bych měl utrácet peníze za špatnou hru? To je přesně o tom, že u WoWka musíš většinu času číst a já si radši přečtu dobrou knihu než nástěnky ve WoWku. Pokud jsou tam animace a něco nadabovaného, tak kolik toho je v poměru s ostatním nenadabovaným textem? Řekl bych, že mizivá část. A pro tu malinkou část zajímavého příběhu se musíš prodrat nástěnkami a tím balastem a to je pro mě ztráta času. Nechápej mě špatně. Já vám to neberu, baví vás to? Fajn, ale nedělejte z toho alfu a omegu herního světa, protože WoW má do dokonalosti a do jedné z nejlepší her hodně daleko. Z fleku ti vyjmenuji mnohem lepší hry.
-
Mačkat jednu klávesu? To by mě vážně zajímalo, za koho hráli - z huntera ani paladina to tak tedy není:-)
-
Ono GW 2 end game má, ale ne jako WoWko. Ten tvůj "end game" je rozvrstven do celého hraní a ne jen na konec. A znovu hratelnost je u WoWka mizivá, protože je všechno skoro stejné, na rozdíl od GW 2.
-
Zdá se mi to,nebo na pandách ty textury starejch zbrojí prostě jen roztáhli?
-
U nás není nejtalentovanější ten nejbohatší! klasicka hlaška z Asterix a Obelix 2 😁
-
To jako ze kdo si koupi neco ze shopu tak je hlupak? Co to placas?
-
zajimave, takze sis koupil gemy a tvi inteligentni spoluhraci se ti vysmali?
-
Už asi tisíckrát tu redakce psala, že LOTRO nehraje. Takže o Rohanu jedině něco obecného nebo něco od hráče.
-
To taky ale není úplně pravda. Balastu okolo je tam dost, ale většina příběhově zajímavých misí má vlastní animačku. Ostatně to byla pointa Cataclysm, na čem utrpěly raidy, to získaly expící oblasti. Příběhy se rozvíjejí v dungeonech, které jsou lehce dostupné už od 20. levelu a z velké části jsou alespoň skriptlé a nemusíš nic číst na nástěnce, ale ty postavy fungují. Čím novější content, tím spíše nalezneš důležité části nadabované, na spoustě míst jsou regulérní animace. Jenže to jako nehráč nemůžeš vědět. To jako fanboy ani nemůžeš chtít vědět. Krom toho na wowwiki jsou perfektní výtahy, které jsou navíc spojené s knihami, což je taky zajímavý materiál, pokud tě ten svět skutečně zajímá. Holt, chceš-li kvalitní příběh, je dneska stále nutno ještě umět číst. 🙂
Edit: Reakce na Kronosse z hlubin této diskuse.