Přejít na výpis diskuzí
První kroky v datadisku World of Warcraft: Mists of Pandaria
20.10.2012 | Martin Kapalka
146 příspěvků
-
I když trolluješ a nejde ti to, tak přeci jen odpovím.
256x256 či 512x512 není roztažení textur. -
Víš, on je problém, že Bocan je idi*t a nevzdělaný hova*o.
-
No v GW2 je level scaling sice fajn, ale proč bys chodil do instance, která ti sníží level z 80 na 40, když tam pro tebe není žádný loot atd., maximálně tak dodělat nějaký achievement. Výzva to sice pořád je, ale tak maximálně v tom, kdo udělá nejvíc kotoulů za minutu.
To je spíše lepší systém jako např. v LOTRO, kdy se některé instance dají přizpůsobit tvému levelu a i loot table se tak částečně mění. -
ja hraju rogua, novej system skillu mi nevadi ale nejak tam nevidim žádny pve skilly, všechno jen pro pvp *7*
jinak ke grafice, treba dungeony vypadaji fakt krasne (shado pan monastery, stormstout brewery i dalsí). Akorat me mrzi ze kdyz chce nekdo delat pve tak vyzva je az v raidech, dungeony byli ve wowku vzdycky strasne lehke. To je podle me chyba alespon heroic mode by mohl byt vyzva.
Ono ne každy do toho chce investovat tolik casu ze zacne delat raidy a pak tam pro vas prakticky nic neni. Ve wowku jsou stare dungy obsoletni kdyz mate vysoky level a to je škoda. Tohle se mi libi na gw2 že diky level scalingu muzete delat i dungy pro nizky level a porad je to vyzva. -
Mmorpg jsou onicem. Kazdy si mysli ze hraje za hrdinu, ale pritom jsou defakto vsichni stejni.
-
Proč na to reaguješ? "Co to meleš" napíše leda nevyspělý člověk. Vůbec bych se tím nezabýval. *3*
K věci: Máš pravdu, WoW potřebuje se technicky někam posunout. To snad chápe, či musí připustit každý, kdo si nesedí na vedení. Každé MMO by mělo jednou skončit a být nahrazeno novým dílem (ovšem lepším a ne uboze zjednodušeným, jak lze vidět u mnoha nových dílů starších her). -
Jaký smysl? No není už trochu trapné, když WoW vypadá jako trochu vylepšený minecraft? Jako vážně. MMORPG nemusí vypadat tak hnusně, jako vypadá WoW. *3*
-
Nepis mi co melu pls, jsem na tohle alergickej :) Pochybuju ze by jsi mi to rekl do oci, mas tak 175 a 70kg ;) ....
Ok upresnim to, chtelo by to nejakou technickou evoluci uz. Nic vic jsem ti nechtel rici. Sorry kamo, jsi asi nejvetsi master ve wowku. -
asi myslel TITAN :D
-
více takových upřímných lidí .-)
-
WoW2? co to meleš? jaký by to mělo prosimtě smysl? WoW bude vždy jen o datadiscích, ta hra je hlavně o ději a to se posouvá s datadisky, kdyby udělali to tvý WoW2 tak už to nebude žádný warcraft, to už si pak můžou pojmenovat jinak
-
Ale musíš uznat, že eventy jsou velmi slabý end game obsah. Instance jsou o ničem, neboť v podstatě nic nenabízí. V pvp zcela chybí progres a vše směřuje k turnajům, které ale mnoho hráčů vůbec nemusí zajímat. WWW nemá smysl hrát - pořád jsem nepochopil, k čemu vlastně WWW je a proč tam mám ztrácet svůj čas.
GW2 není vůbec špatné MMO, ale nemůžu si pomoct, na mě prostě vůbec nefunguje. Chybí tam snad milion věcí. Musím čekat dále na něco lepšího... -
W4 s neustálým připojením na internet a aukcemi, kde se budou dražit suroviny? Děkuji, nechci. Je jasné, že by to dopadlo jako Diablo 3. :/
-
Ono se to liší, protože každá zóna vyšla v jiný rok, takže přístup byl odlišný. Kdybych to měl nějak shrnout, tak zbytečného (zabij vlky, ať máme na boty) je tam zhruba 20% (text), 30% jsou příběhové questy osvětlující pozadí hlavního dějství (text) 30% jsou animace a skripty, které probíhají přímo ve světě a můžeš "okolo nich běhat" (řekněme eventy), 10% jsou questy, které mají své vlastní mechaniky a jsou ve skrze zpestřením (např. sniperské mise v Jade Forest, různé bránění karavan atd.) a 10% jsou normální animace v herním enginu. V potaz je třeba brát vše, raidy, dungeony, questy, každý dungeon má vlastní questy a vlastní příběhovou linii, takže tam je to relativní, protože quest pro partu pět lidí není stejná kategorie jako quest pro jednoho. Asi nejpovedenější animační linka je dobývání Twillight Highlands goblinskými vzducholoděmi a následný boj s Chogallovo kultem, asi nejhezčí linka je ve Valley of the four winds, kde putuješ s Chenem Stormstoutem (i když Howling Fjord a Brann Bronzbeard taky stojí zato), naopak k původním Warcraftům odkazující je bomba rozhodně Felwood (Illidan a jeho získání Gul'danovi lebky, stejně jako historie toho, proč je ten les prokletý) a každopádně Icecrown (kde tě provází obraz malého sirotka a ukazuje ti (v animacích), jak vypadal zápas Illidana a Arthase předtím, než Arthas usedl na Ledový trůn).
-
GW2 není pro WOW konkurence, jsou to naprosto odlišné hry, které šli jiným směrem a hodně hráčů je má obě.
Ani jedna z těch her není dokonalá a je třeba spoustu věcí zlepšit. -
Taky by mě zajímalo co za lidi mačká jedno tlačítko, ja hraji za huntera a posledních 7 let mám 40 keybindu a aktivně používám minimálně dvacet a to nehraju PVP, to bych jich musel mít daleko víc.
-
Co ti brani v tom zalozit fan stranku ke GW2, tak jako to udelal WOWfan a zapojit se do projektu Gamefanatics? Misto toho breceni v diskuzich k wowku bys aspon travil cas necim uzitecnejsim.
-
Hele nevim proc za me rikas neco, co jsem nikdy nepsal/nerikal - mluv za sebe a ne za me!!! Ja nikdy netvrdil, ze je wow nejlepsi hra pod sluncem. Ma svoje klady i zapory - pro me prevazuji klady a proto wowko hraju. Ze tebe nebavi ti neberu - kazdej ma jinej vkus a bavi ho neco jinyho. Nevidim duvod te presvedcovat o tom, ze je wow dobra hra. Nevidim ale ani duvod tvyho spamovani diskuzi k wowku o tom, ze je to sra*ka.
-
kdy uz sakra udelaji WoW2
-
Pokud nechces slovickarit,pak plati-ne,nikdo. Videl jsi snad v diskuzi treba o Skyrimu odkazy na WoW?
A napises tu uz konecne sve oblibene MMORPG nebo se ti snad nelibi zadne?