Přejít na výpis diskuzí
První kroky v datadisku World of Warcraft: Mists of Pandaria
20.10.2012 | Martin Kapalka
146 příspěvků
-
"Já cu" tyvole..píšeš jak puberťačka a za druhé vůbec nechápu proč komentuješ něco co tě nezajímá máš zajímavý komplex veskoslave.
-
Nikdo? Prosím tě ...
-
Nemá. Já slyšel, že na konci má být těch eventů více a mají být větší. Ten "end game" je tam jinak udělaný, ne ta klasika.
-
V tom pripade ale pises nesmysly. Nikdo totiz nepovazuje WoW za alfu omegu herniho sveta. Ale za alfu omegu MMORPG her rozhodne ano. (ja k nim nepatrim)
Bylo by ferove uvest priklad nejake tve oblibene MMORPG hry,protoze o tom tahle diskuze je. Ne o nejakem hrani obecne.
btw.Od MMORPG her ocekavam neco uplne jineho nez od singleplayer RPG(nebo vubec jakekoliv singleplayer hry). Takze si stojim za tim,ze nelze porovnavat -
Aha.Takže tady básnís o nějakém End game v GW2, ke kterému jsi se ani nedostal.Co se týče WoW MoP tak jsi na tom tak nějak jak to vypadá stejně.
Vycházíme-li oba z informací v novinkách tak jak jsem již napsal výše.Objevování panoramat, lokací a craftění super předmětů má být jako nějaký end game ? :) Ale prosimtě :) -
Já jsem psal HRY, padlo tam slovo o MMORPG hrách? Ne, nepadlo. Takže tady máš HRY. Jak vidíš i ty hry jdou napříč herními žánry.
-
Jéžiš já jsem si GW 2 koupil, chvíli hrál, ale pak ho vypnul, protože mě tolik nechytlo. Já tu hru konstantě nebráním, jen poukazuji na fakt, že ty dynamické eventy, a je jich tam dost, suplují end game obsah, akorát je více rozvrstven.
-
Srovnavat MMORPG se singleplayer hrami je hloupost. Takze to zkus znovu.
-
V porovnání s WoW jako by nebylo.
-
KOTOR, Hitman, DA:O, série ME, Zaklínáč 2, Batman Arkham Asylum/City, Deus Ex: Human Revolution, W3 + Frozen Throne, GTA VC, SA.
-
Já přece s tebou souhlasím s tím příběhem. Přiznám se, že jsem nevěděl, že tam je něco nadabováno, ale neodpověděl jsi mi na otázku. Kolik tam toho je v porovnání s tím balastem? Jak říkám, radši dobrou knihu než nástěnky ve WoW. A máš pravdu, že jako ty smýšlí 10 milionů lidí, to nelze popřít ani fakt, že WoW určilo běh žánru na x let dopředu. V tomhle všem máš samozřejmě pravdu. A pokud se podíváš na diskuze, tak spousta lidí z WoWka alfu a omegu dělá, ty ne.
Pro mě je prostě svět Warcraft zkažený, protože v době, kdy bylo oznamámeno WoW, jsem byl už zklamaný, že nebude W4 a tím ti nechci nutit k tomu, abys nehrál WoW. Jen ti říkám, jak to cítím. -
Take obcas sleduji hry ktere nejsou zrovna muj salek kavy. Ale abych o nich plamenne diskutoval?
No co uz. Asi mas hodne volneho casu. -
Nebaví mě to hrát, ale klidně si přečtu jakým směrem se to ubírá a ubírá se to takovým směrem, který mě nedonutí k tomu, abych to hrál.
-
Ale vsechny posledni clanky o datadisich LOTRA byly prece od hrace. Tusim ze z kinshipu Anaruth-Order. Takze jestli redakce hraje nebo ne je uplne jedno uz davno
-
Lidi, tak se nehádejte a pojďte na SWTOR *6* . *15*
-
Vyjmenuj lepší hry, ať máme představu. *3*
-
End-gamu se ne náhodou říká end-game.
-
"A já neříkám, že mě to nezajímá. Já pouze říkám, že mě ta hra nebaví a že je špatná."
Oprav moje logické uvažování, ale ty tvrdíš, že tě zajímá něco, co je špatné a nebaví tě to? Hmm. -
Takovou pěknou odpověď jsem měl rozepsanou, ale nakonec jsem přestal mít chuť něco sdělovat. Já ti nevyčítám vkus, to by byla blbost, jen jsem se ti snažil vysvětlit z pozice člověka, který s tou hrou má zkušenosti, že není vše tak černobílé, jak to tu už pár týdnů prezentuješ. Je totiž logické, že když je tvým jediným argumentem subjektivní názor, tak ti ho nikdo vyvrátit nemůže, protože to prostě ze zásady nelze. To ale není kvalitní argumentace. Navíc prostě neobstojíš vůči faktu, že podobně jako já smýšlí 10 milionů lidí, kteří tu hru hrají. Když je pro tebe důležitý příběh, jak tvrdíš, tak ho ale nemůžeš vědomě ignorovat jen proto, abys vyhrál nějakou slovní šarvátku. Já se pokusil ti nastínit, že tam je, je ho tam spousta a je hodně často po čertech zajímavý. Ta hra se navíc vyvíjí a přestože pro původní WoW platilo, že to byla tabulkovost, tak v MoP už to neplatí. Je to 8 let zkušeností a experimentování, co funguje a co ne. To je prostě vývoj, ten probíhá vždy. Pokud tě ale herní princip nebaví (což tvrdíš), nabídl jsem ti ještě alternativu v podobě wowwiki, která dávno přesáhla z hranic WoW do celé frančízy Warcraftu. Je to proto, že to vše spolu souvisí, s tím taky nic nenaděláš. A ačkoliv bych Warcraft 4 taky uvítal, nečekej, že bude významně navazovat na trojku, tím spíš u něj budeš nadávat proto, protože prostě bude brát věci z WoW v potaz. Pak se na tu wiki dostaneš tak jako tak. BTW: Nikdo z toho alfu omegu herního světa nedělá, ale jestli Ultima znamenala zrod MMORPG, tak WoW je revolucí k moderně toho žánru. To je taky meta, kterou mu nelze upřít, prostě dokázal zaujmout dostatek lidí. Nemůžeš označit za bezvýznamné něco, co určilo běh žánru na dalších 5 let dopředu. To by byla ignorace.
-
Objevovaní lokací a panoramatv GW2, to je end game jako víno.