Přejít na výpis diskuzí
První kroky v datadisku World of Warcraft: Mists of Pandaria
20.10.2012 | Martin Kapalka
146 příspěvků
-
čím vic daily tim lip alespon bude koho gankovat, to je stejne jedina zabava v tehle blbe hre
-
No sice nějak ty daily bys za ten týden měl udělat aby sis mohl rollnout znova na raidu ale rozhodně nemusíš všechny a ani většinu. Já dělám většinu daily questů sem tam nějaký vynechám a mám teď nasbíraných stříbrných mincí na 5 týdnů dopředu.
Tolik daily questů do hry dal blizzard záměrně páč hráči na cataclysmu jen stály ve SW nebo v OG a čekali řadu ve Finderu. Jako taky se mi sem tam nechce na daily ale když se mi nechce tak je nedělám nic mě nenutí. -
a vubec, diskuze s tebou me nebavi nechápeš o čem raid finder je a mel by být, všechno zamitaš tahni do řiti
-
nelibi se mi tvuj pristup, nejde, nefungovalo by, nemozne, neumis predstavit *13*
Uplne by stačilo kdyby rf byl ne pro 20, ale pro 10 lidi protože to je "less forgiving". Nikdo ti tvoje normalni raidy nebere. Taky když nekdo leavne, tak to finder najde nahradu a když chces muzes wipovat cely večer. -
hlasovou komunikaci wow ma, ale dost spatnou, ale pokud si myslis, ze vetsina lidi co hraje wow je chopna odposlouchat mluvene slovo, navic od lidi co anglicky moc neumi, tak jsi hodne velky optimista.
Jediny proc ti prijde LFR lehke je, ze do nej chodi dost zkusenych hracu s dobrym vybavenm, co chodi i normal a hc raidy, kdyby tyhle lidi do LFR nechodili, tak se ti obtiznost raketove vzroste. A nikdo ti nebude v LFR wipovat cely vecer jak by jsi to delal s pevnou partou. Spoustal idi by ti v prubehu odesla a vysvetloval by jsi taktiku porad dokola. Vetsi peklo si snad ani neumim predstavit. -
P.S. taky nic nebrani dat hlasovou komunikaci do rf, stejne se komunikuje v anglictine
-
a timhle chces omluvit obtižnost raid finderu pro zaostale? proč by nemohl byt raid finder vyzva? zas z toho nedelej raketovou vedu prosim te, ja delal raidy ve wotlk s pugem a bez hlasove komunikace.
ok, beru argument ze pro sehranou partu muzou udelat vetsi vyzvu ale to neznamena ze lide co chteji hrat pres raid finder jsou retardovani -
Je velmi tezke najít sehranou partu a to i v ramci gildy, kde s tema lidma hrajes opakovane a muzes se s nimi mluvit.
V LFR je to tezke scifi a nikdy by to nefungovalo a i kdyby to vsechno byli dobri hraci, tak stale potrebujes mit hlasovu komunikaci a tady to narazi na jazykovou barieru. -
jak to funguje v normalnich raidech není tam loot master? *8*
-
Neni to jen pro LFR ale pro vsechny raidy
-
jo to bude asi jen pro raid finder co je i tak naprosta pakarna
-
Zjisti si o tom neco a pak se div, ano za DQ dostavas stribrne coiny a za 90 ks je muze jednou tydne vymenit u vendora za 3 zlate, ktere muzes v reidech pouzit, kdyz ti nic nepadne jako opetovny roll, tzn. ze na trech bossech muzes rolovat jeste jednou, pokud tuhle funkci nevyuzijes, tak zlate coiny muzes shromazdovat max. vsak 10 ks
-
Kronossi, prosim, nedelej tady ostudu Guild Wars 2, protoze je to fakt vyborna hra a tvoje mentalni nevyzralost ji ublizuje. Sypes z rukavu nesmysl za nesmyslem ... Jak uz jsem psal nekde kdysi .. preju WoWkarum, at si novy datadisk co nejvice uziji! ;) Stejne tak si zase jini uziji GW2. Tyhle zabomysi valky jsou fakt k hovnu.
-
Me mrzi trivialni obtiznost raid finderu a taky že je to pro 20 lidi. Pro 10 by to byla vetší vyzva protože kazdy by musel vedet co ma delat, ve 20 muzete byt klidne afk a stejne to ostatni udelaji.
Nevim proč by mel byt raid finder bran jako lehčí alternativa normalnich raidu. Prece je absurdni abych v mmo ktere hraje 10 milionu po celem svete pres internet se musel dohadovat s 10 konkretnimi lidmi (z guildy) kdy kdo bude mit čas a kdy se stretneme a prispusobit si tomu svuj program z realneho života. na tohle by mel sloužit raid finder že to mužu delat když mam cas a s kym chci a pritom by to byla porad stejna vyzva. -
opetovny roll v raidech si delas srandu? tohle slysim poprve To jakože nekdo kdo dela daily questy muze delat roll dvakrat?
-
P.S. a pak delat raidy s guildou jednou tydne a prispusobit si tomu svuj volny cas, ja si ridit svuj cas kvuli pc hre nehodlam
-
nechci aby to vypadalo že obhajuju gw2, ale ty instance ti davaji jednak odmenu za kterou si muzes koupit lvl 80 armor a pak myslim e loot je taky scalovanej (ale nejsem si tim docela jistej)
a ty kotouly, no... porad lepší než stat na miste jak ve wowku protože tank drzi agro, healer leci a nic se nemuze stat. pochopitelne mluvim o dungech protože na to abys ve wowku mohl zacit delat raidy musis udelat 100 levelu -
To je sice pravda, jenomze kdybych nedelal DQ tak prijdu o moznost opetovneho rollu v raidech, nemam moznost zakoupeni spousty 489 itemu, mountu, cookingu atd. Nerikam, ze DQ ve hre nemely byt, ale urcite v mensi mire nez doted a kdyz jsem cetl 5.1 tak zase spousta dalsich DQ pribude.
-
Hmm vsak nemusis vsechny daily questy delat hned. Pokud nemas cas, tak delej jen frakci, jakou chces.
-
Tak nevim po prvotnim vystrizliveni a okouzleni z noveho kontinentu a doexpeni vytouzeneho lvlu 90, zjistuji, ze cela panda je postavena jen na daily questech a pokud chcete udelat vsechny frakce vcetne fishingu a cookingu mate denne ca 2-3 hodiny co delat.
No at se na me soudruzi z BLizzardu nezlobi, ale takhle si zabavu opravdu nepredstavuji, panda je defakto tupy grind v podobe DQ nic jineho, osobne jsem z tohodle datadisku hodne zklaman jedine plus davam za novy kontinet je opravdu pekny a raidy mi prijdou take v pohode, PvP nehraji, takze nehodnotim, ale zbytek obsahu PvE o nicem .
At se snazim sebevic, tak vetsi znamku nez 4/10 si tento datadisk opravdu nezaslouzi. Fanboyove asi budou proti, ale jinak to nevidim.
Pro pana redaktora, nevim kde hrajete vy ,ale ja si fazovani Q vsiml jen v Jade forest jinde tahle moznost moc nebyla a kdyz tak oprvdu zanedbatelna, nicmene 85% Questu je porad dokola totez, prines ,dones, zabij 10 ,20,30 potvor, peknych a zabavnych Q je v pande opravdu malo a to mam na pande loremastera.